Včera jsem dal dlooouhý polet na nové grafárně abych ji vyzkoušel
No tak ty panelácí v Praze jsou ještě škaredější, a je jich víc ale jinak supr, úplně hladké bez škubu či škytnutí i při nízkých průletech po Králofské cestě
Ale proč píšu je něco jiného:
Nemohl jsem odstartovat ze žádného travnatého letiště, kromě se Zlínem, ale ten startuje odkudkoli, i z pole nebo z Václaváku.
Něco změnili? Nebo je to "jen" neshoda modu (mám česká a slovenská aeroklubová jako mod)?
Ví někdo? Poradí?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Ačkoliv to vypadá moc hezky, tak neustále váhám nad pořízením MSFS. X-plane mě z nějakého důvodu stále láká víc. Asi je to tím, že X-plane má "proof of concept" nebo jak to nazvat česky. Tam víte, že když něco vylepšují, tak to stojí za to. Třeba to X-plane 12, který se na nás chystá možná ještě letos, má být silně vylepšena simulace termálů (konečně budou i pod kumulusy). Má přibýt simulace jevů jako microburst ( https://stare.tornada-cz.cz/poznamky/downburst.html )
https://developer.x-plane.com/wp-content/uploads/2022/06/A330-2022-05-31-16.59.17-1024x548.jpg
Budou moci zamrznout křídla a to může způsobit přetížení. Bude tam nově jetblast, propwash, downwash,.. no prostě takové věci ani nevím jestli v MSFS2020 fungují, ale u X-plane 12 jsem si jist, že tam budou.
Já jsem taky zatím MSFS 2020 nepořídil .. ovšem C-47, spirit a smrková husa už docela láká Ty moderní krámy mě ani moc nezajímaj ..
Pak mne ještě silně demotivovala nedokončenost toho enginu, rozbitý města protože AI to nezvládá správně poskládat co se ručně ne-z-edituje ..
Chybějící kolizní model se zemí a jeho konsekvence ani nebudu zmiňovat, to tam prostě nikdy nebude ani za bambilión let a destruuje to bohužel celou simulaci.
Nicméně můžeš letět s se spiritem z Long Islandu do Paříže a to jinde nemůžeš
Upravil/a magot dne 31-08-2022 20:42
Kolize se zemí a s objekty nebudou. K tomu se už vyjadřovali několikrát, že nechtějí, aby zase novinářská hovada psala ty chujoviny o tom, že si v MSFS ručníkáři cvičili bourání Ňůjó´ských dvoj-panelácí o třech budovách
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Kolize se zemí a s objekty nebudou. K tomu se už vyjadřovali několikrát, že nechtějí, aby zase novinářská hovada psala ty chujoviny o tom, že si v MSFS ručníkáři cvičili bourání Ňůjó´ských dvoj-panelácí o třech budovách
To je ale s prominutím....... doplňte si. Tak se s objektem nesrazí, ale třeba jim proletí. To nemění nic na tom, že se trefil. Jak to tedy zmaří jejich cvičení?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.