No, pěkný, moc. Doufejme, že aspoň některé ty čudlíky budou funkční.
A podobně zpracovaný liberator by byl sen.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ty textury mají takovej divnej "šum". On to bude asi uměleckej záměr, protože mi podobně zpracovaný přišly už před 20 roky. Ale i dneska mi to přijde zvláštní .
Vypadá to hodně dobře (tak microprosovsky, je zvláštní, jak ty obrázky mají podobnou atmosféru jako European Air War). Kokpity mě vyloženě oslnily. Jen se trochu bojím, že to nakonec bude spíš arkáda.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To mi připomnělo, že skvělý Liberator ze stejně skvělé hry 4.14, už má pět a půl roku od vydání. A tohle nemusí být nutně lepší, mám lehce nadšené očekávání i když vnitřně moc nevěřím, že stroje dokážou zasadit do kvalitního prostředí, které vzniká dlouhým vývojem a nebude to jen takové cestování napříč Potěmkinovou vesnicí. Každopádně je to dobře a uvidíme.
Kdyby se domluvili s Jasonem, udělali to jako modul BoXu a prodávali každý letadlo za 30-40 dolarů, tak by s tím možná měli méně práce a určitě by vydělali víc...KOlik lidí si tohle koupí jako samostatnou hru a kolik lidí by koupilo první den obě letadla za víc peněz jako modul do BoSka..
Ano je mi jasné, že je to utopie... Na druhou stranu je to tak.
Kdyby se domluvili s Jasonem, udělali to jako modul BoXu a prodávali každý letadlo za 30-40 dolarů, tak by s tím možná měli méně práce a určitě by vydělali víc...KOlik lidí si tohle koupí jako samostatnou hru a kolik lidí by koupilo první den obě letadla za víc peněz jako modul do BoSka..
Dockas sa. Ale viac sa ma na to nepýtaj
Jistě se snažíš naznačit, že budeme za další letadla platit 40$ za kus, nicht wahr?
Dockas sa. Ale viac sa ma na to nepýtaj
Barone, jasně že nemůžeš vůbec nic říct. Ale poletíme z Itálie na Drážďany, nebo z Anglie na Berlín?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.