jÁ to mám nějaký úplně rozstřelený, možná je tam konflikt s mým logitechem , ale tohle než dám do kupy tak tu hru dřív vydaj
Já v začátku používal myš s klávesnicí, ale hned jak se mi povedlo nabindovat klacík, už jinak nechci.
Můžu poslat obrázek co bys měl v základu mít namapované.
Pošli všechno . Tak myslím že už umím vzlítnout, zadat trasu a varpnout se do dáli. Tu rotaci jsem měl na trimu, takže už furt nerotuju jak debil. Na klacíku ovládám ale jen jakoby směrovku a výškovku-ne křidélka, jde to blbě ale jde to. Momentálně stojím ve Freelanceru nedaleko základny, ale neumím vyvolat komunikaci pro povolení pro přistání, takže jsem raději hru ukončil, je na tu komunikaci nějaký tlačítko?
Někdy můžeme podniknout něco společně abych se s tím taky naučil. saldy bylo obsazený, tak jsem saldy78. Jinak asi nemá moc smysl kupovat nějaký předražený balíky na začátku, waipy už nejsou moc častý a smyslem hry je přece vydělávat peníze. Nebo já jsem aspoň hráč co bude bojovat jen když to bude nutný.
Já koupil do začátku balíček Avenger Titan. Perfektní lod pro nováčka. Ten jsem později vymněnil za Cutlass a přikoupil ROC vozítko na těžbu. No a na rychlé delivery mise jsem ještě koupil Piscas. Vše za real, jakožto podpora vývoje hry
Saldy , když budeš chtít napiš a hodím ti pozvanku na Discord, kde se s Petsilem scházíme.
Pošli všechno . Tak myslím že už umím vzlítnout, zadat trasu a varpnout se do dáli. Tu rotaci jsem měl na trimu, takže už furt nerotuju jak debil. Na klacíku ovládám ale jen jakoby směrovku a výškovku-ne křidélka, jde to blbě ale jde to. Momentálně stojím ve Freelanceru nedaleko základny, ale neumím vyvolat komunikaci pro povolení pro přistání, takže jsem raději hru ukončil, je na tu komunikaci nějaký tlačítko?
Tady je naprostý základ pro ovládání lodě a křidélka co potřebuješ jsou roll.
Kluci jak je to tam s PvP? Jestli to někdy dokončí, tak bych si možná i zahrál, ale vyloženě jako "casual" player. Ale trochu se bojím, že jakmile opustím nějakou chráněnou zonu, tak si na mě smlsnou nějací no-liferi
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
PvP..musíš mít hodně velkou smůlu aby jsi narazil na nějakého syčáka piráta..přeci jenom je na serveru max. 50 lidí. Spíš na tebe spadnou Aičkoví piráti. Ale tím neříkám, že je to nemožné.
Někdy můžeme podniknout něco společně abych se s tím taky naučil. saldy bylo obsazený, tak jsem saldy78. Jinak asi nemá moc smysl kupovat nějaký předražený balíky na začátku, waipy už nejsou moc častý a smyslem hry je přece vydělávat peníze. Nebo já jsem aspoň hráč co bude bojovat jen když to bude nutný.
Nějak mi Saldy nefunguje interní SC komunikace, domluvíme se raději na SVK TSku, jak se následně dostat na Discord ju.
Ono, všechny měsíce a planety jsou teoreticky pustina s nějakou tou občasnou florou. S ruznou teplotou a atmosferou. Na některých můžeš chodit vesele bez helmy, na některých potřebuješ pro delší přežití speciální skafandr at už do extremní zimy, či horka.
Přistání přesně na kříž, trochu jsem zapřemýšlel jak efektivně přiřadit plyn na analogovou osu.
Našel jsem staré video kde je tutoriál, jak na jednu osu přiřadit směr vpřed a vzat současně.
Tehdy 2016 k tomu bylo zapotřebí Vjoy a UJR utilita, naštěstí tahle možnost je nyní ve hře dostupná v základu.
Po nastavení analogové osy místo tlačítka, je manipulace s lodí naprosto pohodovou záležitostí.
Jen potřeba v Controls upravit prohnutí osy plynu, kvůli lepšímu odhadu neutrální polohy.
Star citizen som skusal ale nejak ma to nenadchlo. Dovod bol najviac absencia akehokolvek in game tutorialu a otrasne ovladanie. A potom zacali predavat lode za real prachy do hry co nie je este ani vydana.
Som skor fanusik Elite Dangerous.
Já to potvrzuju, začátky ve SC můžou být krutý, tam člověk neví jak to chodí a co všechno na něj číhá, je dobrý když vám někdo zkušenější na začátek pomůže a tady to platí dvakrát. Herní náplň zde už je poměrně bohatá v podobě rozmanitých kvestů.
Jinak koukal jsem, že upgrade z mojí Anduly za 25 USD na Cutlass je 100 USD. Nedivím se že v tom někteří utopí hrozný prachy.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.