CZ_Klokan napsal:
Co znamená "dělat do ženy"?Nějakej utajenej červenej manévr?Neznám:no::sm6:
A co je to žena, víš? Jestli nějakou máš, tak ji přiveď třináctýho do Wings Clubu a von ti ten manévr rád někdo předvede.
P.S. Někdy chodí i Pepan.
Upravil/a 310_cibule dne 02-02-2006 18:55
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Hezky napsané. Akorát teda nevím, proč mi nadáváš za Ffajtla. Já ho znám osobně a docela dobře. Vím jakej je a myslím si, že cokoliv jsem napsal je mezi mnou a jím. Stejně jako třeba to, že se mi už dvakrát snažil "dělat do ženy" :sm6: Chudák malej.
Jinak by mě zajímalo doktore Freude, jaký komplex si léčím. Jestli myslíš něco z virtuálního létání, tak to máš smolíka. Doma internet nemám, už hodně dlouho lítám jenom větroně a na těch veřejných akcích, co pro vás a uvedení ve známost toho vaše zamilovaného simu děláme nelítám vůbec, protože na to nemám čas.
Nepotřebuju na sebe upozornit, protože ti důležití už mě dávno znají.
Nepotřebuju si nic kompenzovat, protože vedu spokojenej a klidnej život v cigánské čtvrti.
Takže mám pocit, že jsi ze sebe akorát udělal blba svým příspěvkem.
Pokud je to mezi Tebou a FF, proc jsi to teda tahal sem?? Proc sve vypady a komentare ospravedlnujes tim ze je to tu verejne forum a ty se muzes vyjadrovat jak chces a moji reakci nazyvas "nadavanim ti"??
Zbytek tve reakce jasne napovida ze "tam neco bude"!!!
PS: s tim blbem mas ale pravdu, obcas ho ze sebe fakt udelam. Ted treba zrovna tim ze se Tebou vubec zabyvam. No kazdopadne to hodlam napravit, takze S! Mr. Vyrovnany a HOWGH!
CSL_Gambac10 napsal:
Mam ti takovej pocit Ikare, ze ti Zvire sere na to jestli ho mas rad nebo ne.
G10
P.S. Jeste abyste nestali za FFFajtlem kucii z 313-tky
Mozna jsi mou reakci ne zcela pochopil.
PS: zastal bych se drtive vetsiny tech co lezou na (AH, CVK, OPBH...)
A mě Ikare??? Mě byseses taky zastal??:confused:
Tak co ti mam odpovedet??? Chces abych ti lhal????
1stCL_Jamamoto napsal:
A mě Ikare??? Mě byseses taky zastal??:confused:
Mě by se určitě nezastal....pořád do mě jen střílí svýma Hispánama, nebo mě aspoň nutí skákat z vyhřátého letadla....ošklivý zlý Ikar...to není fér...určitě ho Oleg blbě namodeloval...podle věrohodných zdrojů(Řecké báje od Petišky :sm8: ) by se Ikarovi měla ve větších výškách samovolně rozpadávat křídla kvůli špatnému pojivu jejich jednotlivých částí (snad na to mělo vliv sluneční záření). A on si klidně létá v sedmi a nic!!!! Bůů, škyt.....fňu, fňuk...:cry:[/quote]
At ti Pepi rekne jak jsem namodelovanej, kdyz videl moje naradi (knypl( teda Joy )) a zbytek tak malem upad.
VGR_Ghost napsal:
Lítám simulátory kvůli létání na éroplánech, ne kvůli válce. Proto se mi nepříklad přící vulchování a takovéto podobné činosti.
Ghoste, bacha ať nezaděláš na další flame. Vulch nemá ve většině případů s válkou nic společného. Zaznamenal jsem tu v diskusi jeden historický doklad o opakovaném náletu na letiště z konce války, ale IMHO to asi nebyla praxe.
VGR_Ghost napsal:
Zabijou nás, zmáčkneme refly a jedem dál, navíc ty přátelské vztahy mezi virtuálními nepřáteli...
To mi připomíná - proč si Galland Baderem vyšli na procházku a pvykládali si o letadlech?
VGR_Ghost napsal:
Ne, tohle válka není. Já nadávám, protože to beru jinak - jako zábavu. Podle mě by tedy měly být strany vyvážené. Ať už technikou (např. když jedna strana bude mít výškový stíhač, měl by ho mít i druhá strana apod. - na východě ne) nebo adekvátně k tomu počtem. Přeberte si to jak chcete, ale já to vidim takhle. Každý má prostě jiný názor.
To je pravda. Ať chceme co chceme, budeme se muset smířit s tím co nám předkládají chlapci od Maddoxů. A ruku na srdce - lepší simulátor zatím není, protože jinak bychom jej nelétali a nebavili se o něm.
1) Nevím jak na to odpovědět, vulch je prostě způsob boje některých lidí a já ho nedělám. Dokáže mě naštvat, ale to je asi všechno. Tohle je mi teď úplně ukradené, není důvod, proč vyvolávat další diskuzi. Ať si vulchuje kdo chce, nemám mu to za zlé. Jestli ještě můžu dodat - piloti, co tenkrát za války útočili bez vyhlášení války na napřátelská letiště to nedělali z vlastní vůle. Byli to vojáci, kteří vykonávali rozkazy vyššícho velení. No a prostě oni za to nemohli, měli svou povinost a tu vykonali. Mě nikdo nebude vyhrožovat vojenským soudem, když na serveru nezničím stojící nepřátelské letadlo na letišti. Je to jen moje rozhodnutí.
2) Gentlemani každým coulem. Co k tomu dodat. Každý oddaný voják, v neposlední řadě ctící i nepřítele. Bohužel každý z opačné strany fronty. To je ale úplně něco jiného než lítat online, Tenkrát byla válka a já jsem rád, že dnes není.
3) Jo, lepší simulátor asi neni. Ne každému se ale plně trefí do vkusu, viz já. Jsem prostě ten typ člověka, co prostě řekne co si myslí. Ale už pracuju na nápravě, víc lítat a míň kecat.
Hele fakt je mi líto, jestli byl ten můj příspěvek podnětem k flejmu. Beru to prostě jako zábavu, něco jako sport - např. závodně hraju stolní tenis. Na zápase hraju proti někomu jako o život, nakonec si podáme ruku, s úsměvem si pokecáme a jdeme na pivo. Tady to asi funguje stejně (viz. WC, Asfalt festy...). Neberte mě zle, jsem prostě taková povaha, mám svoje vlastní hodnoty, způsob pohledu na věc a těch se držím. Klid, mír a demokracie... :yes:
Upravil/a VGR_Ghost dne 02-02-2006 23:36
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.