December 27 2024 05:03:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Taktika 1 vs přesila
606_Druindin
By mě zajímalo, kam se všeci ti drsní soudruzi co jdou do všeho prsama poděli. Možná byste mohli oprášit joystiky a ukázat nám "mladejm a ufňukanejm", jak se ti výborně organizovaní lajoni maj sestřelovat...

310_Podrs
šak já bych ji hukázal, kdybych eště lítal!

http://www.310raf.com
CSW_Cassius Chaerea
606_Druindin napsal:

By mě zajímalo, kam se všeci ti drsní soudruzi co jdou do všeho prsama poděli. Možná byste mohli oprášit joystiky a ukázat nám "mladejm a ufňukanejm", jak se ti výborně organizovaní lajoni maj sestřelovat...
Co mi za to dáš, když budu plýtvat svým drahoceným časem, abych tě něco učil?

Serza
*cough* excuses, commie *cough*

606_JuLB
Cassius Chaerea napsal:

606_Druindin napsal:

Prezraď mi, vo svojom drahocennom čase, čo sa montuješ do vecí, kde si nebol a nemôžeš nič vedieť?

Nemyslí si, že tá konkrétne uzávera by bolo niečo mimoriadne, či dokonca nehrateľné. Nevyhrateľné (v danej situácií) určite, ale nie nehrateľné.

A lietam pre potešenie, nie pre štatistiky (aj tie potešia, no stačí pár bitevníkových náletov a je po statoch), a vzhľadom na svoju slabú mušku obľubujem uhýbanie presile modrých.Úsměv

"Lioni" sú skutočne najlepšie organizovaná a najdisciplinovanejšia letka, na strojoch, ktoré dokážu určovať miesto a priebeh boja. Ak to vedia využiť, je to správne.Mrknutí

Inak ten plagát s útokom Hurriho na tucet Bf-iek ma neskutočne rozosmial. S huríkom (v CLODe) nedoletím ani Ju88, nie to 109-ku. Nehovoriac o tom, že by to musel pilotovať schwarm slepcov s bielymi paličkami v kokpitoch.
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

Powerty
Hm. Ten nákres poznávám. To je reálná akce "Gingera" Laceyho během Bitvy o Británii.

PS: Co mě ovšem zaráží, je podezřele britská formace těch messerschmittů.

310_Pip
Cassius Chaerea napsal:

Pipe a ač jsem bolševik, uplakanost spojenců respektive Tempíka tu bije do očí, zase se tu chováte (protože se ho očividně zastáváš) jako fňukny. Samá trapná výmluva proč vás sestřelují. Když to neumíte, tak aspoň umírejte jako chlapy a nedržkujte. A jestli těm šmoulinkám chcete něco dokázat, tak je pošlete do p*dele nejlépe tak, že je začnete sestřelovat.

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

přijď nám to ukázat, jestli zase neprochlastáš instalační dvd...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
606_Druindin
Cassius Chaerea napsal:

606_Druindin napsal:

takhle by se pravej soudruh neptal, porazit ideologického nepřítelenení není otázka odměny, ale prestiže...
Navíc nepřítel nás "učí" zcela zdarma a to i mimo server. Tolik teoretickejch rad co se k nám dostalo snad nelze ani vstřebat. Jen škoda, že to v praxi jaksi nefunguje Vyděšený

606_Temp
Ono by stačilo, kdyby se k věci zbytečně nevyjadřovali ti co tam nebyli a neví, co se dělo. Odpovědi těch co tam byli akceptuji a zařídím se podle toho.

http://no606.ic.cz/
Bierglass
310_Pip napsal:

WT_Horrido napsal:

A co taktika jeden versus přesila magorů?

Jo to souhlasí 1. červenej hrdina vs. horda modrých ... Mrknutí

Celá tahle debata je trapná, smutný je, že jediný, kdo odpověděl v rámci slušnosti byl Hien, zbytek jsou typické arogantní modrý žvásty, což bych zejména od Fučidy, jakožto vrchního představitele modré komunity neočekával (pokud vzpomenu příklad z diplomacie Podrse či Rampy), případně Bierglassovi bláboly, ale tam je to jasný, ten nemá mozek Zamračený

Vtipný a ubohý jako vždy.Opět jsi nepřekvapil. Můj příspěvek k danému "sestřelování červených" byl o podivu,že nebyl nad letištěm flak. To ti připadá jako blábol? Mně to spíše přijde jako chyba toho kdo tu mapu dělal.(to by mně tedy opravdu zajímalo).Pokoušet se stále neúspěšně startovat ze stejného letiště je také blábol?.Jestli ano tak se ani nedivím,že považuješ za podlé ,když nějaká skupina je schopna létat organizovaně.Původně bylo téma o taktice 1.s.v.A co z toho udělali červení(ne všichni abych se některých nedotkl)?Brečírnu.Můj další příspěvek se týkal účasti červených pilotů na BoS. Jestli si opravdu myslíš,že všichni červení piloti létají v 310 tak se nad sebou minimálně zamysli.Na tvůj případný příspěvek již nebudu reagovat,uposlechnu rad,těch ,kteří mně varovali před jakoukoliv diskuzí s tebou.Zároveň si dovoluji požádat admina(ny) aby veškeré příspěvky netýkající se taktiky 1.s.v. odsunuli na jiné vlákno.Děkuji.
Upravil/a Bierglass dne 02-12-2013 19:15

1stCL_Fucida
Hoši, až místní adminy začnete platit, tak vám tady budou dělat pořádek v těch offtopicích Úsměv. Do té doby co si naděláte, to tu zůstane :-). Jsme tu všichni (kromě Kotyho a Serži) celkem dospělí, takže bychom se mohli ovládat :-).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Bierglass
1stCL_Fucida napsal:

Hoši, až místní adminy začnete platit, tak vám tady budou dělat pořádek v těch offtopicích Úsměv. Do té doby co si naděláte, to tu zůstane :-). Jsme tu všichni (kromě Kotyho a Serži) celkem dospělí, takže bychom se mohli ovládat :-).

Dej mi číslo účtu a částku.

CSW_Cassius Chaerea
606_Tempik napsal:
Ono by stačilo, kdyby se k věci zbytečně nevyjadřovali ti co tam nebyli a neví, co se dělo. Odpovědi těch co tam byli akceptuji a zařídím se podle toho.
Nevyjadřuji se k danému souboji kde jsem nebyl a nevím co si tam posral že tě sestřelili, jen se vyjadřuji k tomu co píšeš zde na SVK, respektive hledání výmluv proto, že tě sestřelili.

606_Temp
Sestřelili mě tak 1000x a nepotřebuji omluvy a výmluvy na svou blbost. Tady jde o něco jinýho. Starej se o sebe.

http://no606.ic.cz/
CSW_Cassius Chaerea

Sestřelili mě tak 1000x a nepotřebuji omluvy a výmluvy na svou blbost. Tady jde o něco jinýho. Starej se o sebe.
Tady jde o princip, já zapoměl...

Serza
No jo, Fuci, do jinych se to opira bez problemu.

1stCL_Fucida
:-P
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pip
Bierglass napsal:

310_Pip napsal:

WT_Horrido napsal:

A co taktika jeden versus přesila magorů?

Jo to souhlasí 1. červenej hrdina vs. horda modrých ... Mrknutí

Celá tahle debata je trapná, smutný je, že jediný, kdo odpověděl v rámci slušnosti byl Hien, zbytek jsou typické arogantní modrý žvásty, což bych zejména od Fučidy, jakožto vrchního představitele modré komunity neočekával (pokud vzpomenu příklad z diplomacie Podrse či Rampy), případně Bierglassovi bláboly, ale tam je to jasný, ten nemá mozek Zamračený

Vtipný a ubohý jako vždy.Opět jsi nepřekvapil. Můj příspěvek k danému "sestřelování červených" byl o podivu,že nebyl nad letištěm flak. To ti připadá jako blábol? Mně to spíše přijde jako chyba toho kdo tu mapu dělal.(to by mně tedy opravdu zajímalo).Pokoušet se stále neúspěšně startovat ze stejného letiště je také blábol?.Jestli ano tak se ani nedivím,že považuješ za podlé ,když nějaká skupina je schopna létat organizovaně.Původně bylo téma o taktice 1.s.v.A co z toho udělali červení(ne všichni abych se některých nedotkl)?Brečírnu.Můj další příspěvek se týkal účasti červených pilotů na BoS. Jestli si opravdu myslíš,že všichni červení piloti létají v 310 tak se nad sebou minimálně zamysli.Na tvůj případný příspěvek již nebudu reagovat,uposlechnu rad,těch ,kteří mně varovali před jakoukoliv diskuzí s tebou.Zároveň si dovoluji požádat admina(ny) aby veškeré příspěvky netýkající se taktiky 1.s.v. odsunuli na jiné vlákno.Děkuji.

1. přečti si nejdřív název vlákna, kde o 1. světové není ani slovo...
2. kde píšu o 310?
3. ty tu mapu lítáš, že tak zasvěceně mluvíš o tom, jak na ní lítat, který letiště použít a do který mašiny vlízt?

Opět jsi nepochopil o čem píšu jako vždy...

K tomu BoSu - když budu mluvit o červených českých letkách ze starýho ila (vyskytujících se pravidelně na serveru AoE) tak to máme pouze 310/311 a 606, těžko to budou lítat kluci ze 606, kteří moc nesedlají ruské stroje ani na AoE, a u nás to taky nevypadá slavně, i když věřím, že někteří do toho půjdou, až to na jaře (snad) opravdu vyjde. Pokud jde o staré veterány z 312 a 313 tam věřím, že se zase na scéně objeví (zejména 312 vypadá aktivně) Mrknutí a třeba se objeví někdo nový, kdo nám to všem ukáže...
(Je tu samozřejmě daleko více "červených" letek, nerad bych, aby to vypadalo, že jsme na nějakou zapoměl, ale ty nejsou tak jednoznačně vyhraněné na barvu strany, proto jsem je neuváděl.)
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Mriswith
Pokud umístím téma "Taktika 1 vs přesila" do sekce Rise of Flight, chci se bavit o taktice používané ve druhé světové, to je přeci naprosto jasné, to by měl pochopit i Bierglass... Vyděšený

Koty
No, ono jde o to, že ta taktika se zastak moc nezměnila, základy jsou stejný - útočit iracionálně. Zdá se to směšný ale funguje to - útočím na jednoho, zatímco se druhý rovná za mě, aniž by věděl, že on je cíl. V tu pravou chvíli se nečekaným manévrem dostaneš za něj, on zazmatkuje, utáhne zatáčku a ztratí rychlost. Pak je to jen o schopnosti rychleji točit.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,545 návštěv