November 21 2024 19:50:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX 7
saldy
Tak zběžně první dojmy co jsem zatím viděl, asi budu motat dohromady i věci od DT. Při útoku na tank s Géčkovou štukou se při vybírání zteče letoun rozkymácí a do kokpitu proniká takový dunění od proudu vzduchu, to se mi hrozně líbí, působí to celé více reálně.

Do 217 nám přibyla nějaká verze M, to se musim podívat co to je zač, ale hlavně má vylepšenej kokpit, ten byl ostatně solidní i předtím, takže teď by nějaký moder mohl dotáhnout i kokpit všem 210/410, ty už mají parádní FM od HSFX 6. Japonská Suisei má bohužel stále domršený FM, mám pocit že to je skopírovaný přímo od Valu, a autor to už nedodělal, to je škoda, chtěl jsem si pro ní udělat nějakou minikampaň, jinak samozřejmě Kate a Tenzan s vlastním kokpitem to je nářez, nádhera.

SB-2 konečně letuschopný, s komplet luxusním interiérem, nábojnice se posunují do kulometů, různé odklápěcí poklopy atd..přidán i jeho early verze společně s českou modifikací B-71, je třeba hlídat otáčky jinak se motory rychle zadřou, na ty předchozí blivajzy můžem zapomenout. Splněno, to mám velkou radost, také rodina DB-3/Il-4 kompletní a parádní.

Italský Br.20 je trochu zklamání, očekávám zase souboj se zaměřovačem podobně jako u Canty, ale třeba si to ještě sedne. Potez! Tak od toho jsem moc nečekal, ale velice mě překvapil, máme tu hned 2 verze a spousta pěkných skinů, co mě šokovalo je original funkční zaměřovač! Stejně tak nová rodina francouzských bomb, tak to zatím nemá chybu, kokpit je sice slepenec, tak třeba modeři ještě spojí síly, protože origo kokpit jsem viděl a někde leží.

Přidaná možnost vypustit palivo z nádrží, jestli jsem to pochopil dobře, ale jen u jednoho stroje. Tady bych se přimlouval i pro Me 163, kde bylo nepřípustné s palivem přistát.

Sumarizace map-Konečně! Díky. Taxi pro vzlet-tahle nová funkce funguje velmi dobře, v kampaních to dodá pěknou šou a zpětně to dodělávám. Stejně tak možnost letkám nastavit různé formace. Při spárování letek(ta zelená linka) se mi zdá, že už do sebe nebourají, ale to je možná náhoda. Přibyly nám tanky a lodě, nové stationary object jsou pěkně promakaný, ty nový cisterny maj na sobě i potrubí s kohouty a pěkný skin. Počet objektů se zdvojnásobil-3850 je už fakt přehnaný, pro většinu věcí mě užitek nenapadá a je tu velká grafická nevyváženost mezi novými a 10 let starými objekty, to je jen takový moje konstatování. Předělaný kouře mě moc nepotěšily i když jsou pěkný, teď to zas celý zpětně předělávat bude úmorný, protože já je rád používám. Zapálený pozemní objekty a jednotky hoří mnohem déle a dým už nejde kolmo vzhůru, třeba rozstřílený letiště vypadá opravdu skvěle, co na to slabší pc nevím ale můj 3 roky starej to zvládá.

Nová mapa Moskvy, vše do detailu promakané. Vypadá skvěle u země i ve výšce, mám taky rád když ty nový mapy nemaj ty olegovský letiště.

Celkově mám z toho velmi dobrý pocit, hra je zas o krok dál, možnosti se zase rozšířily, byť před další expanzí objektů map a letadel by mělo mít přednost zpětná oprava mnoha letounů. Někdo tu zmiňoval funkci záchrany sestřelených pilotů, to jsem tam zatím nenašel, tohle by mohlo být zajímavé.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Ajvn
Díky saldy jsem rád ,že si můžu o skvělém HSFX7 pěkně počíst.
Fakt je dobrý.
Přidej ještě něco aď mám ještě větší emocionální zážitek!

310_Pip
Tak mám tu otázku, při střelbě z blízkosti na letící cíl, případně v malé výšce mám dost slušné propady FPS, zaznamenal někdo podobnou zkušenost? (na HW: i7 860@3.15GHz, 16GB RAM, GTX760 - v configu ila detaily nastaveny max. )
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
magot
na takovým stroji to musí frčet bleskem

606_Alllite
310_Pip napsal:

Tak mám tu otázku, při střelbě z blízkosti na letící cíl, případně v malé výšce mám dost slušné propady FPS, zaznamenal někdo podobnou zkušenost? (na HW: i7 860@3.15GHz, 16GB RAM, GTX760 - v configu ila detaily nastaveny max. )

mám to taky tak ...aji lehký shuterring
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

310_Pip
magot napsal:

no taky si myslím Vyděšený
každopádně to souvisí s efektama, pokud střílím z letadla hodně hlavňovýho jako je třeba hurricane, je to horší než třeba u jaků... a čím víc kouřů na zemi - tím míň FPS Naštvaný
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Powerty
Koukni do confu, jestli nemáš efect=2 a když tak to dej na 1. Já osobně okem rozdíl nepoznám a 2 zbytečně žere výkon.

Koty
Zeptám se vás, přátelé, když už tu řešíme Conf... potřeboval bych poradit a myslím, že v tom vašem manuálu pro Conf to není - pokud mám šturma a chci nastavovat v klasickém nastavení ve hře, tak mi to nepovoluje možnost Perfect u Landscape details (což pak povoluje např. tu hezkou vodu). Vážně si s tím nevím rady - povoluje mi to maximálně Excelent a to je prostě málo... Úsměv předem dík.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

WT_Horrido
Perfect jede pouze pod OpenGL, mám dojem.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
WT_Horrido napsal:

Perfect jede pouze pod OpenGL, mám dojem.

Pravdu díš.

310_Podrs
310_Pip napsal:

magot napsal:

no taky si myslím Vyděšený
každopádně to souvisí s efektama, pokud střílím z letadla hodně hlavňovýho jako je třeba hurricane, je to horší než třeba u jaků... a čím víc kouřů na zemi - tím míň FPS Naštvaný

Jestli jsi použil config z HSFX šestky, tak ho smázni a nech ho vytvořit přes il2setup.exe znovu. Co si pamatuju, tak s tím měli lidi při přechodech na nové verze Modpacků problémy a tohle to vyřešilo, v tom původním configu prostě zůstal nějaký bordel, který snižoval výkon.

http://www.310raf.com
veikso
@Koty: Kromě OpenGL ještě HardwareShaders=1
;Must be 1 to activate Perfect mode.

radko1111
Mám s toho dobrý pocit Úsměv . Dobré zvuky , prehliadne zoradené mapy, hromada nových super stroju Mrknutí .
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

magot
A teď kontrolní otázka, kdo ví proč byly rozděleny mapy podle bojišť?
Napovím: to není kvůli přehlednosti a lepší orientaci ...

Lanc
Pretoze, "Ta-ta-ta, a nekdy i rychleji"?

http://squadron.achileus.cz/
Koty
Tipuju, že na kažém bojišti pracoval jiný tým.
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
Lanc napsal:

Pretoze, "Ta-ta-ta, a nekdy i rychleji"?

Neplést si to se západoněmeckým obrněným transportérem!

magot
Koty napsal:

Tipuju, že na kažém bojišti pracoval jiný tým.

Ne ... ještě někdo?? Šklebící se

cyberolas
Tak už nás nenapínej....

magot
No šturm došel konce, není nafukovací. Seznam všech pozemních objektů nepobral.
Tudíž už nenaleznete např. objekty a budovy pro severní afriku při vybraném packu evropských map. Atd.. pacifik ... vých. fronta a jiný tatarstány
Pro tvůrce map to je jisté omezení. Nejvíc problémů nadělala mapa kanálu od Canona která obsahuje nesmyslné množství externích objektů. Dlé mého tak bych ji zrušil ale má příliš mnoho příznivců ...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,134 návštěv