Chyby v mapach...
|
Rufu |
Přidané 12-02-2008 09:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Jirka napsal:
Pustil jsem HL. Kouknul na nastavení většiny serverů co jsou do počtu lidí nahoře a musím říct, že AH jsou proti tomu hardcore Díky bohu za AHčka Tak jest .Tohle by se mělo někam vytepat.
To Kjůšú ,no není špatný že je mapa postavená pro bitevní amíky.
Spíš mi všeobecně vadí mapy kde mají němci za úkol jen obranu tj všichni jen stíhají,přitom dnes už je přístupný Hs 129. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 12-02-2008 09:15
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Rufu napsal:
Jirka napsal:
Pustil jsem HL. Kouknul na nastavení většiny serverů co jsou do počtu lidí nahoře a musím říct, že AH jsou proti tomu hardcore Díky bohu za AHčka Tak jest .Tohle by se mělo někam vytepat.
Spíš mi všeobecně vadí mapy kde mají němci za úkol jen obranu tj všichni jen stíhají,přitom dnes už je přístupný Hs 129.
Jak pro koho, že ?
Když jsem se tak na AH rozhlížel okolo, tak mě osobně nepřišlo, že by SM letadla byla zas až tak využívána. Docela by mě zajímalo jaké procento z těch lidí co tam chodí ten SM skutečně na online má. |
|
|
|
313_Sheddan |
Přidané 12-02-2008 09:56
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 215
Založený: 08.02.07
|
Lucka napsal:
Nejde si nevšimnout, že z roku 1941 jsou v mapsetu tři mapy, z roku 42 také tři, z roku 43 dvě, ale úplně chybí rok 1944. Je tady určitě dost lidí, kteří mají historii východní fronty v malíku a nějaké zajímavé téma pro jednu nebo dvě mapy _1944 by se našlo, ne? A nezdá se vám, že na většině map letěj červený proti slunci. Jednu dobu mi to tak přišlo. AH sou prostě modrej servr, ale lítám tam rád. |
|
|
|
Rufu |
Přidané 12-02-2008 10:11
|
Uživatel
|
Jirka napsal:
Rufu napsal:
Jirka napsal:
.
Když jsem se tak na AH rozhlížel okolo, tak mě osobně nepřišlo, že by SM letadla byla zas až tak využívána. Docela by mě zajímalo jaké procento z těch lidí co tam chodí ten SM skutečně na online má. No to je spíš tím že letadla z SM nejsou stíhačky.A jelikož tak max 15%lidí na servru lítá i bitevníky a bombry tak se ti pak zdá že ta letadla nikdo nepoužívá.A už vůbec ne modří. |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 12-02-2008 10:21
|
Uživatel
Příspěvek: 508
Založený: 29.09.05
|
Cíle pro modrý - na pár mapách fakt jen brání, ale na většině ostatních by si museli pod ty svoje FW a BF vzít bombu. Ale to ne, protože by s tím neuměli lítat.
Slunce v ksichtu - tak si bokem nastoupej, obleť je a vpadni jim se sluncem do zad. Bude to trvat o 5-10 minut déle, ale překvapíš.
Já SM mám, a mám to kvůli pro mé uši lepším zvukům. Ty dodaný letadla využívám občas. Např H-75 za frantíky. |
|
|
|
Hoper |
Přidané 12-02-2008 10:34
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
Rufu napsal:
Jirka napsal:
...
ale tady nikomu nevadí, že amíci mají bitevničit
tady je jen hloupé to, že mají bitevničit v turbulenci
případně i drzí (rozuměj - odvážní) žaponci taky můžou útočit na lodičky...
a té turb to jde prostě blbě
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 12-02-2008 10:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
@Rufu, ale jsou to i stíhačky. Už se mě párkrát stalo, že jsem se narodil mimo letadlo. Ale který to bylo a kolik jich bylo co do typů nevím. SM moc neznám.
ADD Enty. Na AH je už léta klasika, že se tam hlavně dogfajtí. I mě osobně je nějaké ničení pozemních cílů dost cizí. Prostě si tam jdu jen zablbnout se stíhačkama.
@Sheddan. Je to modrej server. To je jasný. Onehdá když jsme s Jimikem lítali s Lavinama bylo okolo spousta modré krve. Ale jinak se mě to zdá jako maximálně vyvážené dle možností. A toho slunce, to jsem si fakt ještě nevšinul. Na to se hnedle jak tam půjdeme zase lítat kouknu.
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-02-2008 10:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
Trochu mimo téma vlákna, ale kvůli jednomu dotazu nebudu zakládat nové: Šlo by někde na webu (třeba tady na SVK nebo na AH) vytvořit takovou tu tabulku, kde je údaj, jaká mapa na serveru právě jede, zbývající čas a přehled létajících pilotů?
Kdysi to měl 1stCL server a dneska to používají například na serveru Spits vs 109s. |
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 12-02-2008 11:17
|
Uživatel
Příspěvek: 508
|
No když to někdo vymyslí, tak to asi nebude problém aplikovat na web.
Já na to nemám čas a ani to neumím, Čutora možná by věděl jak, ale taky nemá čas. Teď zrovna se učí roury a loví ženský. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 12-02-2008 11:19
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
k téme: aj ked to nie je vlastne chyba mapy , ale skôr návrh:
Na mape Normandia 1942???? ale určite 1943/44 by som privítal pridanie dalšej vzletovej dráhy pre REDs, ale LEN pre B17 resp B24.
Dôvod: dostať týchto papierových drakov zo vzletovej dráhy plnej spitov a iných drobností na začiatku misie je fuška a zdlhavé plus dostať sa do operačnej výšky. A než sa dostane do 5km tak to trvá.
Pridal by som dalšiu dráhu , bud len vzletov dráhu alebo vo forme Lietadlovej lode ??? , z ktorej by B17/24 vzlietali ale už s respawnovaním vo vzduchu cca 1000m výške. Ušetrí sa trochu času a možno, a možno sa nejaký spitfajta zlutuje a počká a urobí cover.
Miesto trochu na sever ale v blízkosti ostrova a asi najlepšie vo forme LL, s flakom.
A nechať i možnosť vzletu s B17 zo zeme.
|
|
|
|
CSL1_Golas |
Přidané 12-02-2008 11:20
|
Nováček
Příspěvek: 46
Založený: 29.10.07
|
Omlouvám se pokud se tu na to už někdo ptal.... Několikrát se mi stalo a to pouze na Holubím serveru, že mi při letu naskočila tabulka o nahrávání nové mise, ale ostatní létají vesele dál....pomůže až odpojení a znovu připojení..... Copak je to za chybku? |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-02-2008 11:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
AH_Enty napsal:
No když to někdo vymyslí, tak to asi nebude problém aplikovat na web.
Bylo by fajn, kdyby to tady na SVK měly všechny české DF servery. Podle HL se někdy zdá, že je na severu skoro prázdno a přitom je tam připojených docela dost lidí.
Já na to nemám čas a ani to neumím, Čutora možná by věděl jak, ale taky nemá čas. Teď zrovna se učí roury a loví ženský.
Tak počkáme, až nějakou uloví |
|
|
|
Hoper |
Přidané 12-02-2008 12:02
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
Lucka napsal:
...
Já na to nemám čas a ani to neumím, Čutora možná by věděl jak, ale taky nemá čas. Teď zrovna se učí roury a loví ženský.
Tak počkáme, až nějakou uloví
myslím, že to by byla kardinální chyba - to už pak nebude mít čas vůbec... ;-)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
CSL1_Golas |
Přidané 12-02-2008 12:09
|
Nováček
|
Lucka napsal:
[Bylo by fajn, kdyby to tady na SVK měly všechny české DF servery. Podle HL se někdy zdá, že je na severu skoro prázdno a přitom je tam připojených docela dost lidí.
Zkus používat All seing eye pro připojování. Vidíš tam přesně kolik je tam lidí + i název mapy.... |
|
|
|
Rufu |
Přidané 12-02-2008 12:23
|
Uživatel
|
Golas napsal:
Lucka napsal:
[Bylo by fajn, kdyby to tady na SVK měly všechny české DF servery. Podle HL se někdy zdá, že je na severu skoro prázdno a přitom je tam připojených docela dost lidí.
Zkus používat All seing eye pro připojování. Vidíš tam přesně kolik je tam lidí + i název mapy....
lepčí je Xfire tam jsou vidět i body heč
http://www.xfire.... |
|
|
|
CSL1_Golas |
Přidané 12-02-2008 12:26
|
Nováček
|
Zajímavé, to ani neznám |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 12-02-2008 12:38
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10828
Založený: 26.01.13
|
Golas napsal:
Omlouvám se pokud se tu na to už někdo ptal.... Několikrát se mi stalo a to pouze na Holubím serveru, že mi při letu naskočila tabulka o nahrávání nové mise, ale ostatní létají vesele dál....pomůže až odpojení a znovu připojení..... Copak je to za chybku?
Modrá smrt, alias Blue Death. Nikdy nevyřešený bug od Olega, nezbývá než se odpojit a znovu připojit.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
haluz paja |
Přidané 12-02-2008 16:12
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 155
Založený: 15.10.05
|
AH sou prostě modrej servr
Heh! To snad nemyslis vazne... |
|
|
|
haluz paja |
Přidané 12-02-2008 17:04
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 155
Založený: 15.10.05
|
Nejde si nevšimnout, že z roku 1941 jsou v mapsetu tři mapy, z roku 42 také tři, z roku 43 dvě, ale úplně chybí rok 1944. Je tady určitě dost lidí, kteří mají historii východní fronty v malíku a nějaké zajímavé téma pro jednu nebo dvě mapy _1944 by se našlo, ne?
By nebylo spatny udelat mapu s FW-A6,8 a Bf 109 G6/AS,10,14 vs. Jak 3,9(M,B,K) a La5FN |
|
|
|
alfik |
Přidané 12-02-2008 18:39
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Golas a Fuči: Ahááá sakra - a já myslel že je nějaká chyba u mně v kompu - a vy to máte občas taky... takže moje nevyřčená otázka byla zodpovězena
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|