Tak už si zas válim šunky v lazaretu,chvilku po startu naší trojci překvapila stejně početná skupinka anglánu v D.H.2,zautočili,trefili mě a to neměli dělat jeden shořel druhej se rozštípal o zem třetí možna přežil nouzák.Štěstí bylo že měli tyhle plečky jinak to bylo dost horší.
mno co, kdyz jsem tady delsi dobu nebyl a tuhle akci zmeskal a tudiz si ji jedu cvicne mimo soutez, tak mam aspon dobrou sanci te v ramci Jasta 27 na tom 4. miste preskocit
mno co, kdyz jsem tady delsi dobu nebyl a tuhle akci zmeskal a tudiz si ji jedu cvicne mimo soutez, tak mam aspon dobrou sanci te v ramci Jasta 27 na tom 4. miste preskocit
Určitě ano, vykašlal jsem se na armádu a dal se k námořnictvu...
tak jsem si odletěl další let
počasí hnus a zas útok na pozemáky
moc flaku
zničeno jedno auto
z převíšení útočí albatros, párkrát se zamotáme je nějakej dobrej
dobrá zpráva N11 albíku fakt uletí
a ted to hlavní prvně jsem v leteckém simulátoru viděl aby AI po překročení fronty zanechalo pronásledování a letělo dom
tak jsem si odletěl další let
počasí hnus a zas útok na pozemáky
moc flaku
zničeno jedno auto
z převíšení útočí albatros, párkrát se zamotáme je nějakej dobrej
dobrá zpráva N11 albíku fakt uletí
a ted to hlavní prvně jsem v leteckém simulátoru viděl aby AI po překročení fronty zanechalo pronásledování a letělo dom
Ja onehda zazil, ze flakem zasazeny kolega se zcela rozumne otocil a taky zamiril zpet.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.