Robo, Pragr, hodte to za hlavu. Nikto netvrdi, ze musite byt teraz najlepsi kamarati. Strielat v SOW na seba ale mozete.
Dalej to hrotit nema zmysel, si myslim.
Podla mna: Co sa tyka lietania a bojovania, tak predsa na SOW ma kazda strana svoje velenie. A pokial niekto lieta ako 'prasa' tak je tu prave jeho velenie, ktore ho ma pokarhat alebo dokonca odstrelit (z kampane). Ci uz to jeho konanie bolo podla pravidiel, alebo nie!
Velenie musi vediet kde kto bol, v ktorom case, co robil a ci to robil dobre, vsetko sa predsa reportuje. Nemyslim si, ze by pocas trvania kamane malo vedenie jednej strany rozoberat s vedenim druhej strany co robia alebo nerobia jej piloti.
Ked kampan skonci, mozme potom postovat reportaze o zverstvach, ktore sa diali na jednej alebo druhej strane pocas nej.
Toto prelozte/nalinkujte jednemu aj druhemu vedeniu.
PS: To na AOE ma teda vazne mrzi. Fakt to musi vzdy zajst az takto daleko?
Kurna, sak chalanom co zacali prevadzkovat AOE sa 'nelubil' server 'Spit vs 109'. Tak si vytvorili svoj a dokazali ze to vedia robit tak isto dobre alebo aj lepsie. Pokial sa niekomu nelubil AOE, mal sa tiez zobrat a spravit svoj lepsi server! Budem furt dokola tvrdit, ze komu nechuti a nevie varit, nema co kritizovat. Ma sa len zobrat a ist niekde, kde mu chutit bude a basta.
Som rad, ze po mojom poslednom prispevku uz nevravis, ze to je aj moja vina a skor Pragra ako kamarata branis. To je pekne, len si daj bacha aby aj teba za nieco nenabonzoval.
Tozzi riesim to pretoze sa ma to este stale tyka, bohuzial..
Kurňa Robo,takový jsi nebyl,dokud jsi lítal klasickýho Šturma.To ti někdo vrazil prst do řiti když pořád dokola osočuješ lidi že jsou bonzáci ? Nezlob se na mě,ale jsi už opravdu jako malé děcko,co mu rodiče něco zakážou....ukaž,že jsi chlap,vyser se na to a přijď v neděli lítat.
Jinak mě už napadá pouze klasické české přísloví : Potrefená husa se vždycky ozve....
Upravil/a BP_Madvlk dne 15-03-2013 17:15
Som rad, ze po mojom poslednom prispevku uz nevravis, ze to je aj moja vina a skor Pragra ako kamarata branis. To je pekne, len si daj bacha aby aj teba za nieco nenabonzoval.
Tozzi riesim to pretoze sa ma to este stale tyka, bohuzial..
Kurňa Robo,takový jsi nebyl,dokud jsi lítal klasickýho Šturma.To ti někdo vrazil prst do řiti když pořád dokola osočuješ lidi že jsou bonzáci ? Nezlob se na mě,ale jsi už opravdu jako malé děcko,co mu rodiče něco zakážou....ukaž,že jsi chlap,vyser se na to a přijď v neděli lítat.
Jinak mě už napadá pouze klasické české přísloví : Potrefená husa se vždycky ozve....
Neviem o com rozpravas Vlcaku, samozrejme ze v nedelu letim a nikto mi nic nezakazoval a ani som len nenaznacoval, ze by som letiet nemal alebo nechcel. Ale mas pravdu, ked som lietal klasickeho sturma tak som sa z takymto dacim jakziv nestretol. A to som sa stretal s Nozdrou a podobnymi zvermi. Husku mam rad.
Jen Pragrovi dejte co proto.Možná ho potom přejde chuť psát na forum Rofka a plést se do věcí ,do kterých mu nic není.Viď Prágr. Podívejme jak se to rychle otočilo.Jen si to hezky užívej,dobře ti tak.
Pokud vím,Prágrovi nic není...to vy tu pořád brečíte....
Robo: asi umíš číst mezi řádky...já nikde nepsal,že bys v neděli neměl letět,nebo že ti někdo něco zakázal.Pokud to stále nechápete,tak já ano.
Pro ostatní : ze všeho tady mi vychází , že se pan Někdo jakousi oklikou,zkomolením a špatným pochopením dozvěděl,že jiný pan Někdo někde prozradil,že byl vyslán víceméně na sebevražednou misi.A ten pan Někdo pak dostal zásun za to,že pověděl něco,co neměl,páčto se přišlo na to,že Angláni jsou vlastně převlečení Japončíci ( což ovšem pravidla nezakazují ) .Ale ten kamikadze to si to špatně vysvětlil a aby si zchladil žáhu,začal kopat kolem sebe.
A z toho mi vychází,že pokud se dotyčný někde opět objeví v nějakém létajícím aparátu,tak ho bude potřeba co nejdříve sestřelit,aby nám nedejbože nespadnul s letadlem na putyku,či nějaký ten hampejz.
Tak už se na to vyserte a v neděli na nebi sladké Francie,plantážníci.Dyť je to jen hra .....
BP_Madvlk napsal:
Robo: asi umíš číst mezi řádky...já nikde nepsal,že bys v neděli neměl letět,nebo že ti někdo něco zakázal.Pokud to stále nechápete,tak já ano.
Pro ostatní : ze všeho tady mi vychází , že se pan Někdo jakousi oklikou,zkomolením a špatným pochopením dozvěděl,že jiný pan Někdo někde prozradil,že byl vyslán víceméně na sebevražednou misi.A ten pan Někdo pak dostal zásun za to,že pověděl něco,co neměl,páčto se přišlo na to,že Angláni jsou vlastně převlečení Japončíci ( což ovšem pravidla nezakazují ) .Ale ten kamikadze to si to špatně vysvětlil a aby si zchladil žáhu,začal kopat kolem sebe.
A z toho mi vychází,že pokud se dotyčný někde opět objeví v nějakém létajícím aparátu,tak ho bude potřeba co nejdříve sestřelit,aby nám nedejbože nespadnul s letadlem na putyku,či nějaký ten hampejz.
Tak už se na to vyserte a v neděli na nebi sladké Francie,plantážníci.Dyť je to jen hra .....
Madvlk este raz tu napises, ze Goering bol teplos tak ta poviem.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.