November 21 2024 22:32:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Aviatická pouť 2013 - 1.-2.6.2013
Bierglass
Tak mi v těch Pardubicích nebylo jasné proč nikdy pilot Šitfajru neprovedl úhybný manévr když na něj útočí 109.Pak mi kamarády bylo vysvětleno,že nemá důvod uhýbat,když za sebou slyší Merlina. Rovněž je velice zábavné jak při ukázce obraného manevrového souboje tento musí 109ka přerušit aby se mohl Šitfajr konečně dotočit na "6" a za bouřlivého fandění příznivců Tmavomodrého světa dokončit vítězně souboj.Už se na to zase letos těším.Šklebící se

Rumcajs
Tak na tadytěch show se přeci nepředvádí souboj. To je jako když se díváš na šerm na Olympiádě a ve Třech mušketýřích. Jedná se o zcela jinou záležitost. Nemůžeš chtít, aby to bylo úplně opravdový. Spousta soubojů končila bez výstřelu vrtákem. A kdyby se někdo zavrtal do diváků, to by bylo teprv křiku.
Navíc, i Hartman trvdil, že většina jeho obětí o něm vůbec nevěděla. Útok na letadlo letící úplně po přímce nebyla taky vyjímka.

Bierglass
To je škoda,já myslel,že po sobě budou letos i stříletŠklebící se Naopak deštivé počasí by mohlo prospět ukázkám pozemních bojů(proto je to Aviatická pouť).Nebude to takový masakr jako vždy.Vzhledem k předpokládanému promáčení trávníku jistě ubude "mrtvých" a "zraněných". Také díky dešti nedojde k zapálení trávníku jako před dvěma roky.Bylo opravdu velice komické když poté přijeli hasiči a z bojiště vyhnali obě válčící strany.

Drum
Nazdarek lidi, neměl by nekdo zajem o 4 VIP listky na So!! cena: 400,- za jeden,bohužel v prace neměli pochopeni tak že do Pardubic se dostanu v Ne, byla by škoda vstupenek,jsem z Prahy a makam cca 17 hod,čili kdy by neco tak po té pate muzu nikam dorazit.
Letu zdar
S Pozdravem drum )

p.s.v připadě zajmu klidňe na mob 608 072 818
Upravil/a Drum dne 31-05-2013 12:45

1stCL_Fucida
Bierglass napsal:

Tak mi v těch Pardubicích nebylo jasné proč nikdy pilot Šitfajru neprovedl úhybný manévr když na něj útočí 109.Pak mi kamarády bylo vysvětleno,že nemá důvod uhýbat,když za sebou slyší Merlina. Rovněž je velice zábavné jak při ukázce obraného manevrového souboje tento musí 109ka přerušit aby se mohl Šitfajr konečně dotočit na "6" a za bouřlivého fandění příznivců Tmavomodrého světa dokončit vítězně souboj.Už se na to zase letos těším.Šklebící se

Největší disproporce, co pamatuju, nastala asi 3 roky zpátky, když si to v pardubicích rozdala replika Fw 190 a skutečně historickej Spitfire V. Spitfire byl pilotován doslova katolicky, spíš se vzduchem tak nějak potácel, než že by to byl náznak boje. No a Fw 190 doslova létal okolo něj Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_cibule
1stCL_Fucida napsal:
Největší disproporce, co pamatuju, nastala asi 3 roky zpátky, když si to v pardubicích rozdala replika Fw 190 a skutečně historickej Spitfire V. Spitfire byl pilotován doslova katolicky, spíš se vzduchem tak nějak potácel, než že by to byl náznak boje. No a Fw 190 doslova létal okolo něj Šklebící se

No, tak to je samozřejmě komické. V reálu to bylo přesně naopak Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Fucida
Tady můžete krásně vidět, jak i velký Cibule se může straaašlivě mýlit Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Bierglass
No toho FW mně ani nepřipomínej.Německé letadlo,pilotované FRANCOUZSKÝM pilotem s RUSKÝM motorem vyrobeným v ČÍNĚ.To byla největší ostuda v dějinách LW.Strýček Herman by vymyslel ledacos ale tahle kombinace by nenapadla ani jeho.Chudák Kurt se musel obracet v hrobě. Takové hanobení něčeho tak úžasně čistého.Byl to zásah nebes (by jste se asi divili kdo to teď tam odtud řídí), který smetl tento zmetek z oblohy.

Ajvn
¨No to je sice krásný nářek, ale jaký tam podle Tebe měli dát motor?

606_Temp
Bierglassi, čím déle čtu tvoje příspěvky, tím víc mám pocit, že nejsi normální.

http://no606.ic.cz/
606_Temp
Tak už nám začínají vypadávat některé letouny Smutný
http://aviatickap...sovy-plan/

http://no606.ic.cz/
magot
stodevítka, thunderbolt, mig-3 ... tak to je pěkně v prdeli ...
btw bez befka můžou zabalit půlku programu páč nemaj protiváhu pro scénář
Upravil/a magot dne 31-05-2013 18:59

Bierglass
606_Tempik napsal:

Tak už nám začínají vypadávat některé letouny Smutný
http://aviatickap...sovy-plan/

No tak teď nevím jak mám na tvou informaci reagovat abych byl normální.Mrknutí
Upravil/a Bierglass dne 31-05-2013 19:01

magot
606_Tempik napsal:

tak tak

Bierglass
magot napsal:

606_Tempik napsal:

tak tak

Mohl by jsi být konkrétnější?Rád to s tebou rozeberu.Šklebící se

WT_Horrido
Letadla, letadla.... to jsou zase negativní vibrace. Nejklikanější fotka z aviatické pouti ever je stejně tohle:

http://www.myavia...size=large

;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

beermajkl
WT_Horrido napsal:

Letadla, letadla.... to jsou zase negativní vibrace. Nejklikanější fotka z aviatické pouti ever je stejně tohle:

http://www.myavia...size=large

;-)

dobrýMrknutí

pokud ty děvčata v té době byly plnoleté tak říkam dobrý,pokud ne tak jsem komentoval letadla kolem

magot
Podotýkám že podle předpovědi pro Pardubicko teď vychází jednoznačně lépe sobota oblačno - polojasno.
Neděle od 13h déšť ... úplně zabitý ...

Bierglass
Vyděšený

310_cibule
Hele, jste tam někdo? Jak to tam vypadá?

Já to dneska odpískal, tady leje, leje a leje.

Ale zítra bych to asi risknul, lightninga a B-17 bych hodně chtěl vidět. Mám si vzít rybářský holínky do bahna (který navíc ani nemám)?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,893 návštěv