November 22 2024 01:49:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Oblíbené filmy s leteckou tématikou .
310_cibule
Tak jsem si v pátek naprogramoval video v dobré víře, že mi nahraje Bitvu o Midway z Primy. No, a dneska jsem s hrůzou zjistil, že jsem si omylem nahrál Četnický humoresky, který dávali ve stejnou dobu na jedničce.

Takže návrh: vyměním Četnický humoresky na VHS video kazetě za Bitvu o Midway na DVD. To je seriózní nabídka. Co vy na to?

Jirka
cibule, DVD Midwaye se mi právě dodělává. Čisté reklamy prosté. Jen ten nápis Prima tam je. Chceš jednu kopii ?

313_OTU_Blc
Cibulé a fšimni si, že tam mluví i o Fučídovi Šklebící se

Hoper
mno a proč si myslíš, že Fuči si vzal měsíc dovolenou...

310_cibule
Jirka EAF310 napsal:
cibule, DVD Midwaye se mi právě dodělává. Čisté reklamy prosté. Jen ten nápis Prima tam je. Chceš jednu kopii ?

Jóóóóó, please, můj příteli z nejmilejších, to bys mi zdělal móóóć velkou radost. Můžeš mi je dát k narozkám, mám je tenhle týden. Kulatý.

A toho fučidu mi tam nemažte, já ho vydržím. Neměl náhodou v tý době zánět slepýho střeva?

Jirka
313_cibule napsal:
Jirka EAF310 napsal:

Jóóóóó, please, můj příteli z nejmilejších, to bys mi zdělal móóóć velkou radost. Můžeš mi je dát k narozkám, mám je tenhle týden. Kulatý.

A toho fučidu mi tam nemažte, já ho vydržím. Neměl náhodou v tý době zánět slepýho střeva?

Úsměv Jak se domluvíme ?

310_cibule
V únoru bude Wings. Arnold, nová minimálně středoevropská celebrita, bude zkapalňovat svoje celoživotní úspory. Tak se tam uvidíme, ne?

313_OTU_oblak
midway na DVD???taky bych koukal Úsměv:sm5:

310_cibule
A máš narozeniny? Nemáš. Tak se koukej na Humoresky Mrknutí

Hoper
313_cibule napsal:
Jirka EAF310 napsal:

Cibule, padesátiny bys teda s náma měl oslavit. To se na mne nezlob.
Na todle bych klidně přijel i já (a bez poznámek, prosím Mrknutí)

Ad Fuči - jo

Jirka
313_cibule napsal:
V únoru bude Wings. Arnold, nová minimálně středoevropská celebrita, bude zkapalňovat svoje celoživotní úspory. Tak se tam uvidíme, ne?

OK. NP. Tenhle WC už mám doma i povolenej. Tak na mě pro jistotu ještě předtím houkni. Začínám být totiž sklerotickej.Úsměv

310_cibule
ty potvora s boulema za ušima, komu je u tebe padesát? Já ještě tahal kačera za vocas, když tys už... a vůbec.

310_cibule
Jirka EAF310 napsal:
313_cibule napsal:

OK. NP. Tenhle WC už mám doma i povolenej. Tak na mě pro jistotu ještě předtím houkni. Začínám být totiž sklerotickej.Úsměv

zum befehl. provedu ve vlastním zájmu.

Hoper
313_cibule napsal:
ty potvora s boulema za ušima, komu je u tebe padesát? Já ještě tahal kačera za vocas, když tys už... a vůbec.

kohos tím myslel ?
a k
Zdroj stáhnutí  Code
Já ještě tahal kačera za vocas, když tys už...

...byl v pětiletém plánu o následujícím pětiletém plánu, co ? ;)

Opitze
myslim, ze tu nekdo zminoval Bile peklo, tak ja jsem to videl vcera a drsne... opravdu drsne.. a to mel chlapek jeste stesti, ze vracel do zapadniho nemecka. kdyby se vracel 14 000 km a nakonec by ho zase sbalili ruska kgb, tak by se asi obesil...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

rudidlo
CZ_Opitz napsal:
myslim, ze tu nekdo zminoval Bile peklo, tak ja jsem to videl vcera a drsne... opravdu drsne.. a to mel chlapek jeste stesti, ze vracel do zapadniho nemecka. kdyby se vracel 14 000 km a nakonec by ho zase sbalili ruska kgb, tak by se asi obesil...
Já jsem ho včera dokoukal - fakt dost dobrý...jo filmy podle skutečnosti se mi moc líbí. Ta scéna na tom mostě bylatakovej skorohepáč, až se mi tomu nechtělo věřit.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Hoper
četl jsem jen knihu a ten konec (třebas dostávání se přes poslední úsek a čáru) mi připadlo opravdu jako vymyšlený ...
ale třebas to tak opravdu bylo Úsměv

312_Karl
neni to primo letecky film, ale WW2 ano.

http://www.dvdman...e_sun.html

videl jste to nekdo? Pustil jsem si kousek a fakt mi neni dobre (nejsem citlivka, u pitvy jsem byl 2x a nevadilo mi to). Tohle je ale docela sila :uhoh:

www.312raf.com
313_OTU_oblak
KARL - jak se to jmenuje v češtině???budu to muset pohledat v půjčovně..

312_Karl
Oblaku: troufnu si rict, ze u nas to nikdy nevyslo a asi ani nevyjde (ale mozna kecam)

Preklad by pak doslovne znel "Muzi za sluncem"

www.312raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,557 návštěv