Jak vidno, Koty neudělal špatně. Vybral si takové téma, které lze jen těžko srovnávat se spolužáky, takže čtyřka jistá. Rozhodně ale zamotal palici učiteli. Ten odklad jistě nebyl kvůli nedostatku času, když byl rozsah předem dán, to si jen nechává na rozmyšlenou, jestli volat Chocholouška hned nebo až za tejden, aby Koty neutek.
předpokládám, žes ten svůj výstup nechal natáčet na mobil a link na trubku hodíš v zápětí :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
@ hoper - nikdo to nenatáčel všichni na mě čuměli beze slova...
@ PETRASova manželka - i já sem magor - důkaz bude
@ vencour - O invazi tam ně ćo být mělo - nestihnuto přednést - jen v prezentaci a referátu odesl. p. prof.
@ clone - to mi připomíná jednoho fyzikáře: „Pro takové případy tu mám dvě čísla. Na stockholm a do Jihlavy na kopeček (zasvěcení pochopí). Ale ten Štokholm se mi nějak stratil...“
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.