1) Pokud během samotné instalace hry nebude automaticky Steam klient nainstalován a spuštěn (nemělo by se stát), tak si klienta nainstalujte ručně (http://store.steampowered.com/about/?l=czech).
2) Spusťte klienta Steam (případně by měl být spuštěn během instalace).
3) Přihlaste se ke svému existujícímu účtu („Login to an existing account“) nebo si vytvořte nový („Create a new account“). Při vytváření účtu budete dotázání na název (account name), heslo (password) a svou emailovou adresu (email address).
4) Během samotného instalačního procesu dojde k aktivaci hry ve vašem profilu. Po instalaci se jen přihlásíte ke svému Steam účtu a můžete hrát.
5) Produkt můžete aktivovat a stáhnout i pomocí nabídky „Games – Activate a product“ / „Hry – Aktivovat produkt“ – zde vložte CD klíč, který naleznete na manuálu (dbejte na správné zadání velkých písmen a pomlček). Poté kliknutím na tlačítko „Next“ / „Další“ dojde k aktivaci a stažení produktu.
6) U některých her je možné ve vlastnostech hry měnit jazyky. V případě, že vám hra v požadovaném jazyce nefunguje správně, zkontrolujte toto nastavení a dále se ujistěte, že pro klient Steam používáte stejný jazyk jako máte nastavený u hry.
Upravil/a clone9cz dne 30-06-2012 10:42
draka napsal:
Zdar, kupovali ste niekto CoD cez Playman digitálnu distribúciu? Zaujíma ma, či sa táto verzia dá aktivovať na steame. V zozname aktivovateľných hier na Steame je, formát cd-key asi tiež sedí, ale rád by som mal istotu...
Ano, koupil jsem, dostal jsem CD-key, aktivoval na steamu. Zadny problem nenastal. Downloadovat jsem nechal Steam, netahal jsem nic od playmana.
Upravil/a DarkTatka dne 30-06-2012 13:19
Fajn, díky. Kúpil som, zaplatil som(paypal) a... Je možné, že cd-key príde s oneskorením (alebo napr. po víkende)? Dve hodiny a stále nič. Pritom mi to napísalo, že platba prebehla úspešne a že mi zaslali cd-key Ani v spamoch nič nie je a v profile na playman.cz je stále vedená ako nová, nezaplatená...
Upravil/a draka dne 30-06-2012 13:58
Tak je to vyriešené, zdá sa, že problém bol na strane paypalu. Ešte sa opýtam, stojí ten cz manuál za to, aby som stiahol aj tú "playman verziu", alebo je to len taká tá skrátená verzia, aby sa nepovedalo?
draka napsal:
Tak je to vyriešené, zdá sa, že problém bol na strane paypalu. Ešte sa opýtam, stojí ten cz manuál za to, aby som stiahol aj tú "playman verziu", alebo je to len taká tá skrátená verzia, aby sa nepovedalo?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.