Stoupa napsal:
Problém s křídélkama, aby z pohledu z kokpitu ta neviditelná bublina neukusovala křídlo, přidal jsem tyto části i do modelu kokpitu...křídla, křidélka. Problém je, že ikdyž je vše naanimováno stejně jako u venkovního pohledu tak nesouhlasí rychlost pohybu. Zde by to chtělo nějak ovlivnit rychlost pohybu (neumim) nebo zneviditelnit při pohledu z kokpitu křidélka externálu. A vůbec nejlepší by bylo tu neviditelnou kouli zmenšit na minimum (ať jsem zkoušel dát jakýkoliv poloměr výsledek žádnej).
To omezení pohledu jak říkáš ta neviditelná koule tam je natvdro, to nejde změnit. Ale můžeš vybrat objekty v třídě kokpitu a "ochránit" je funkcí
reflectPlaneToModel a reflectPlaneMats:
něco jako toto:
Code
public class XXXXXX extends CockpitPilot
{
class Interpolater extends InterpolateRef
{
1stCL_Fucida napsal:
Koty, absolutně nerozumím tomu, o čem mluvíš..jaké dvě a čtyři medaile? Vlastně nevím ani o žádné olympiádě v roce 1937 a už vůbec ne o olympiádě v Zürichu v roce 1937.
PS: František Novák byl jedním z nejlepších akrobatických pilotů na světě své doby. Jestli byl tím nejúspěšnějším, netuším.
pokud mne paměť neklame, vítězství bylo přiřknuto jinému, morálně a v očích publika tehdy vyhrál on.
nejen medaile určuje kvalitního pilota. To je jako tvrdit, že vettel je nejrychlejší pilot F1, přitom je zcela průměrný s nadprůměrným autem.
tak to by to melo vypadat kompletni,to je s pws10, ja sem pouzil -20 stupni pro vychyleni kridelek ale u tebe to musi byt stejne jako mas v javie na externi model,tak by to melo vypadat kompletni.Pamatuj si ze mas 4 kridelka a ten element ktery je pridan k nim ,vse musi byt pridani v kodu.
Stoupo, nerad tě opravuju, ale dopustil jsi se chyby, za kterou jsem byl pravidelně zjebáván... jde o zákeřné previdlo třetí osoby jednotného čísla... spočívá v jiném tvaru slovesa, než je normální... takže - it works. (fakt sory, ale...)
Je tam takřka 750 povoskovaných stran A-5 a téměř na každé straně nějaké raritní fotky jinde nezveřejňované z prostředí školy českých stíhačů z mezi válečného období. Mnoho fotek z akcí našich letadel ve španělsku a českých stíhačů. Primárně je to věnováno Aeru A-101 A-100, Š-231 a Š-328, taky Avii B-534 a CZ bombardérům Fokker IX. Taky ranné Avie BH atd ... ale je za nekřesťanskou cenu, ale myslím že se to vyplatí.
Ve srovnání s ostatními knihami které se věnovali CZ letectvu je tato bezkonkurenční.
už jsem na ní někdy před prázdninama koukal
nebýt té ceny, bral jsem ji už tehdy :) (hmm, tak myslím, že na Hl.nádraží ji měli o 200,- dražší; za 700,- bych ji bral hned)
pokud jste za půlkou a přesto ji doporučujete, tak se asi obětuju :D (hlavně to Španělsko...)
Upravil/a Hoper dne 02-08-2012 07:20
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
už jsem na ní někdy před prázdninama koukal
nebýt té ceny, bral jsem ji už tehdy (hmm, tak myslím, že na Hl.nádraží ji měli o 200,- dražší; za 700,- bych ji bral hned)
pokud jste za půlkou a přesto ji doporučujete, tak se asi obětuju (hlavně to Španělsko...)
Od druhé půlky je zajímavější, první půlka Španělsko
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.