|
Vulching
|
| 313_Paegas |
Přidané 04-01-2006 14:34
|

Uživatel

Příspěvek: 697
Založený: 30.09.05
|
Osobně mám rád na AH mapu Dover 41 a tam mne párkrát dostal vlastní flak:sm38: ale co už rozkaz zněl jasně....:sm6:
Jinak anket už tady bylo spousta, co tak anketu na vulching? |
| |
|
|
| Mungo |
Přidané 04-01-2006 14:36
|

Uživatel

Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
Kedze to (ako JOKE) nahodil Noram, vyjadrim sa tu okrem Martina aj ja:
Je pravdou, ze Letka13 vulchuje a vulchuje nemilosrdne. Ale je pravdou, ze L13 je asi jednou z mala skupin, ktora vezme Ily, Stuky ci 110-y a ide organizovane napadnut pozemne ciele, ci letisko - poctivo, vsetkymi zbranami co mame. Robime to pre hru a preto, ze je to narocnejsie nez si bezpecne tykat s Gagarinom (a vieme, ze nase K/D pojde dole).
Tvrdo sa zato plati - utok na letisko znamena poskodenie flakom -> zhorsenie letovych vlastnosti a aj bez toho je takato skupinka "dream target" pre vsetkych stihacov tuziacich po skalpe. Prave preto je kazde lietadlo k letisku sa priblizujuce, pristavajuce ci startujuce cielom - kazde sa totiz moze hocikedy rozhodnut vas napadnut.
Nie som ziaden hardcore vulcher, vyzivajuci sa v niceni prave sa narodivsich strojov, ale proste mam mnohokrat odskusane, ake su moje sance na navrat od letiska, na ktorom sa neprestavaju rodit stihacky. Viem co urobia ked vzlietnu.
Ked som stihac, urobim obcas postrelovanie letiska - pre zvysenie adrenalinu druhej strane, ale zdrham, ak to je bez rizika mozne. Ked som JABO, nicim vsetko, co ma moze ohrozit alebo co v misii znicit mam.
Osobne neutocim:
- na lietadla v plamenoch, ci tak intenzivne dymiace, ze je jasne, ze su zostrelene (vynimkou moze byt viacmotorovy stroj)
- lietadla so zastavenymi motormi (ak to stihnem zistit skor, nez vypalim)
- lietadla svietiace na znamenie, ze sa vzdavaju
- stroje zjavne sadajuce na brucho
-stroje, ktore na zaklade cohokolvek povazujem za odpisane - neschopne boja ani navratu na letisko
Vo vzduchu som ale stelesnenie Chaosu a Paniky, takze nie vzdy spravne identifikujem stav protivnika, najma ak v okoli su dalsi nepriatelia. :no: |
| |
|
|
| 57MH_Zvire |
Přidané 04-01-2006 14:39
|

Uživatel

Příspěvek: 1287
|
WT_Peci Dorážení - tak to je slovo do pranice. Takhle by to mělo probíhat vždycky. Když na to nemáš, tak do toho nelez. :yes:
Upravil/a 57MH_Zvire dne 04-01-2006 14:40
|
| |
|
|
| WT_Slava |
Přidané 04-01-2006 14:40
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 322
|
313_OTU_Paegas napsal:
Osobně mám rád na AH mapu Dover 41 a tam mne párkrát dostal vlastní flak:sm38: ale co už rozkaz zněl jasně....:sm6:
Jinak anket už tady bylo spousta, co tak anketu na vulching?
S anketou to vidím dost černě - co člověk to názor, navíc spousta lidí má pro to co je "vulching" různé definice. |
| |
|
|
| 313_OTU_Blc |
Přidané 04-01-2006 14:41
|

Nováček

Příspěvek: 78
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Jamamoto napsal:
CSL_Ucho napsal:
Uzavření nepřátelského letiště je někdy docela zábavné 
No, na tom, když mne někdo rozstřílí ihned po narození na letišti nic moc zábavného nevidím. Spíš to na mne působí, že si chce někdo za každou cenu nabouchat skóre.:no:
Naprostý souhlas ... ještě to snesu bombami - to je O.K. , ale kanóny ne :sm19: |
| |
|
|
| WT_Slava |
Přidané 04-01-2006 14:46
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 322
|
Mungo napsal:
Je pravdou, ze Letka13 vulchuje a vulchuje nemilosrdne. Ale je pravdou, ze L13 je asi jednou z mala skupin, ktora vezme Ily, Stuky ci 110-y a ide organizovane napadnut pozemne ciele, ci letisko - poctivo, vsetkymi zbranami co mame. Robime to pre hru a preto, ze je to narocnejsie nez si bezpecne tykat s Gagarinom
Potvrzuju, cíle misí plníte pravidelně, létáte týmově, radost vás mít na serveru. Ale někdy bych vás zabil |
| |
|
|
| Ucho |
Přidané 04-01-2006 14:46
|

Diskutující

Příspěvek: 2952
|
313_OTU_Blc napsal:
Naprostý souhlas ... ještě to snesu bombami - to je O.K. , ale kanóny ne :sm19:
A co kulometama? :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
| |
|
|
| 313_OTU_Blc |
Přidané 04-01-2006 14:51
|

Nováček

Příspěvek: 78
|
:sm6: |
| |
|
|
| rudidlo |
Přidané 04-01-2006 14:51
|

Diskutující

Příspěvek: 2447
|
WT_Schmouddle napsal:
rudidlo:
Při svých návštěvách mi bylo několikrát názorně předvedeno, že tomu tak je. Flak nad Fuerstenwalde nemá řádné jiné praktické využití. To stejné s flaky nad městy na mapě Prochorovka (nebo tak něco). Což mě tak maně připomíná, že v obou případech byl flak na modré straně...
Flak nad Frankfurtem a nad sověty ovládanými letišti odjel na dovolenou nebo sis vzal místo dioptrických brýlí sluneční ? 
313_OTU_Blc napsal:
1stCL_Jamamoto napsal:
CSL_Ucho napsal:
Uzavření nepřátelského letiště je někdy docela zábavné 
No, na tom, když mne někdo rozstřílí ihned po narození na letišti nic moc zábavného nevidím. Spíš to na mne působí, že si chce někdo za každou cenu nabouchat skóre.:no:
Naprostý souhlas ... ještě to snesu bombami - to je O.K. , ale kanóny ne :sm19:
Dobrý vtip  |
| |
|
|
| GC3_Kane |
Přidané 04-01-2006 14:52
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 267
|
mě to baví startovat pod útokem :sm19: a jestli někdo jde v pohodě na přistání a nezjistí si co se potuluje kolem, řekl bych že si to zaslouží :sm3:
jinak nestřílím po padácích a letounech co se evidentně vzdal, u poškozených co o mě neví je to kus od kusu :yes: jo a poslední dobou trefuji jen vlastní :uhoh: :sm27: |
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 04-01-2006 14:55
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
WT_Slava napsal:
Mungo napsal:
Je pravdou, ze Letka13 vulchuje a vulchuje nemilosrdne. Ale je pravdou, ze L13 je asi jednou z mala skupin, ktora vezme Ily, Stuky ci 110-y a ide organizovane napadnut pozemne ciele, ci letisko - poctivo, vsetkymi zbranami co mame. Robime to pre hru a preto, ze je to narocnejsie nez si bezpecne tykat s Gagarinom
Potvrzuju, cíle misí plníte pravidelně, létáte týmově, radost vás mít na serveru. Ale někdy bych vás zabil 
Souhlasim s potvrzenim 
Letka 13 je jednou z band, ktere si nestezuji, jdou po cilech mise, sedavaji ve formacich v bomberech a bitevnicih a samozrejme drti i cizi letiste. A nejen bombama a raketama.
Presne jak rika Slava : "radost vás mít na serveru. Ale někdy bych vás zabil." :sm6:
|
| |
|
|
| Mungo |
|

Uživatel

Příspěvek: 718
|
Peci: No, to sme asi zase boli my. Ja som raz dotiahol horiacu 110 aj s bombami k lodiam a znicil tu poslednu, ale to uz som mal totalne vsetko na haku, tahal to na jeden motor a zufalo palil zo zadneho strelista na Kobry. Bolo to ale v smere od domova, nie k nemu. Ktokolvek po mne palil, robil co mal :sm12:
Slava:
4. 03.01.2006 21:37:11 Fw-190A-4 WT_Slava P-39D2 Murmansk1943
Keby tak zostalo len pri podmienovacom sposobe :sm39:
Good kill. Ale prestante tam limitovat Fockov, F4 su proti D2-kam chudence. |
| |
|
|
| 312_HeRa |
|

Uživatel

Příspěvek: 568
|
A co kradeni sestrelu? Jak se koukate na toto? Definice ?
|
| |
|
|
| GC3_Kane |
Přidané 04-01-2006 15:00
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 267
|
No definice asi ne, ale pokud vím tak když necháš uniknout / odletět lehce rozkouřenýho, nemůžeš se divit že ho někdo dorazí. V real. by se ti taky nepřipsal. :sm18: |
| |
|
|
| Ucho |
Přidané 04-01-2006 15:00
|

Diskutující

Příspěvek: 2952
|
LEGRA_HeRa napsal:
Úmyslná střelba do zjevně vyřízeného letadla. Zjevně = hořící, bez křídla atd. Jinak mě to nepodráždí, lidi se prostě můžou přehlídnout, vyhodnotit situaci jinak...je zbytečný se rozčilovat, trefím si jinýho :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
| |
|
|
| 312_HeRa |
Přidané 04-01-2006 15:03
|

Uživatel

Příspěvek: 568
|
CSL_Ucho napsal:
LEGRA_HeRa napsal:
Úmyslná střelba do zjevně vyřízeného letadla. Zjevně = hořící, bez křídla atd. Jinak mě to nepodráždí, lidi se prostě můžou přehlídnout, vyhodnotit situaci jinak...je zbytečný se rozčilovat, trefím si jinýho :-)
Spokojen, dekuji :sm5: |
| |
|
|
| 313_Paegas |
Přidané 04-01-2006 15:14
|

Uživatel

Příspěvek: 697
|
Se mi stalo... si tak letím a vidím A20 zoufale se snaží doletět domů, kouří z obou motorů a za ní zaparkovaný fokáč a řeže to do ní hlava nehlava, říkám si pomůžu chudákovi. Jeden průlet a z foka bílý dým, čekám že se na to vykašle a poletí pryč, ale on né a tak já druhý průlet a černý dým a to už fokáč točí a utíká domů.V duchu mne hřeje u srdíčka jak jsem zachránil A20 a nejspíš budu mít i sestřel. Mrknu jak se daří A20, ..... no skvěle parkuje za fokáčem a řeže to do něj hlava nehlava Že bych pomohl fokáči......?
Byl to ukradený sestřel nebo před minutou zoufalý pilot a ve finále pilot toužící po odplatě?
:sm16: já už bych to neřešil :sm38:. |
| |
|
|
| Lucka |
Přidané 04-01-2006 15:16
|

Uživatel

Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
1stCL_Jamamoto napsal:
Hotovo! Uvidíme, jestli se to chytne! 
Jamamoto, já myslím, že chytlo  |
| |
|
|
| 1stCL_Jamamoto |
Přidané 04-01-2006 15:17
|

Uživatel

Příspěvek: 943
|
LEGRA_HeRa napsal:
Co na to říct? Když někdo na nic jinýho nemá, tak ať si to užije, no.... |
| |
|
|
| GC3_Messik |
Přidané 04-01-2006 15:18
|

Uživatel

Příspěvek: 956
|
LEGRA_HeRa napsal:
Jedna letka je tím prý profláknutá
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 
|
| |
|