December 27 2024 21:53:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
Letka13TD_Luky

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Hoperovo dojmy a poznatky z prý nejdokonalejšího simulátoru současnoti (tvrdí Horri)
WT_Horrido
Hoper napsal:
ad HDR a slunce - aha. Jsem laicky myslel, že HDR je něco víc pro grafiku, třešnička na dortu. Takže si HDR mám vypnout ? (no ale to pak zase neuvidím anglány, jak útočí ze slunce Úsměv) )

Bohužel, viditelnost je nastavená tak aby ji měli všichni stejnou bez ohledu na nastaveni grafiky. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Hopříku při max zoomu ty letadla taky najdeš,ale má to své nevýhody. Prostě slunce no.

Hoper
děláte mi v tom bordel :(
chci, abych když kouknu do slunce, viděl staroublažkovou (neviděl, tak jak nevidím ve skutečnosti) - co tedy nastavit ?
Nebo nemusím nestavovat nic ? O saturaci v nějakém ini jsem do teď netušil (ono se dodatečně ladí i něco v nějakém ini tak jako v jiných simech ? ;))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Neboj to dáme do kupy.

Opitze
Já musím přiznat, že když kouknu v ROFu do Slunce tak vidím akorát veliký houvno...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Opitze
Hopere, dej se screenshot, když koukáš naplno do Slunce...

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Opitze
Přijde vám to málo?

[img]http://riseofflight.com/SharedResources/Blog/Posts/newfeatures1016/3.jpg[/img] is not a valid Image.

WT_Flan
Hoper napsal:
děláte mi v tom bordel Smutný
chci, abych když kouknu do slunce, viděl staroublažkovou (neviděl, tak jak nevidím ve skutečnosti) - co tedy nastavit ?
Nebo nemusím nestavovat nic ? O saturaci v nějakém ini jsem do teď netušil (ono se dodatečně ladí i něco v nějakém ini tak jako v jiných simech ? Mrknutí)

Da se poladit i v ini. Da se poladit treba i poloha pilota v sedacce. Ladeni te saturace je individualni...grafika, ovladace, monitor...kazdy kouka na neco trosku jineho.

Slunko, u me proste oslnuje a co je ve Slunci me umi i prepadnout, letet do Slunce je opruz jako ve skutecnosti, atd..podle me to maji fajne...viz ty screeny. Slusne, ne ?

HDR : Zapni, koukni, tipni. Vypni, koukni, tipni. Pripadne opakuj...a uvidis co to vlastne dela...

LEON
Hoper napsal:
... O saturaci v nějakém ini jsem do teď netušil (ono se dodatečně ladí i něco v nějakém ini tak jako v jiných simech ? Mrknutí)

Ladit a ručně editovat se dá samozřejmě tady taky, ale v ROF to není ladění něčeho, abys odstraňoval funkční nedostatky nebo chyby, nýbrž si dolaďuješ drobné detaily spíš jen kosmeticky, jako třeba tu saturaci s HDR. Ta zmiňovaná změna polohy pilota na sedačce jde jak editací určitého textového souboru, tak se dá pohodlněji nastavit přímo ve hře a uložit klávesou F10.
Upravil/a LEON dne 18-11-2011 13:28

https://www.rcfree.eu
Baron
Hoper napsal:
děláte mi v tom bordel Smutný
Nebo nemusím nestavovat nic ? O saturaci v nějakém ini jsem do teď netušil (ono se dodatečně ladí i něco v nějakém ini tak jako v jiných simech ? Mrknutí)

Hoper čo vlastne chceš pri pohľade do slnka? Môžem ti z vlastnej skúsenosti povedať, že keď ti zo slnka vypadne nejaký zasran na SE5a (Fokker D.VIIF, Spad.XIII atď, dosaď si podľa strany na ktorej lietaš), tak ho uvidíš až vtedy, keď ti budú lietať jeho guľky okolo hlavy (aby to niekto nepochopil zle - myslím guľky z guľometov, teda projektily a nie tie... oné.. no.. Šklebící seŠklebící seŠklebící se kuwa som sa zamotal PffPffPff)

Ale k veci - zavisí to od toho, ako máš nastavenú položku REFLECTION a HDR. Nikdy som súbor ini needitoval, a som s RoFkom nesmierne spokojný. Momentálne bezkonkurenčne top medzi simulátormi čo sa týka FM i grafiky. A keď náhodou dajú už do 1.22ky novú vodu a ďalšie grafické vychytávky, ako trebárs ten prskajúci olej na okuliare (a nielen grafické ale aj upravený FM Nieuportu N.17 atď.) tak som úúúúplne stratený a beriem si minimálne na týždeň dovolenku. Amen.
Upravil/a Baron dne 18-11-2011 15:00
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Jo ještě by to chtělo nekoho kdo ovládá Anglinu aby zaloboval na RoF foru aby dým z poškozeného motoru krapet přibarvili do tmavších odstínů. Mrknutí Pak už by to mohlo bejt super na oko.Úsměv

1stCL_PETRAS
...a takové to bylo slibné vlákno Smutný Hopere..kde jsi ??Šklebící se

Merten
Opitz napsal:
Já musím přiznat, že když kouknu v ROFu do Slunce tak vidím akorát veliký houvno...
Vítám tě do klubu akorát že já to dovedl k dokonalosti zatím co vidím permanentně houno tak je alespon slyším když se na mě ženou s motorem běžícím v max. otáčkách Šklebící se

Merten
A k tomu hoperovu problému se sekáním a hláškou o ovladačích nemáš tak náhodou XPčka?Úsměv

Hoper
Jé, tady jsou na mne lidi tak hodní :) A dokonce i ti sektáři s Opicí :))

Opice, dík za scrn, přesně takhle to vidím já. Ale koukám, že všem to takhle vyhovuje. Pokud něco vyletí ze slunce a má ho stále na pozadí, tak samo vidět nebude.
Nehádám se, nepřesvědčuju, jen píšu, jak jsem si to představoval já - když se v reálu podívám do slunce, tak neuvidím VŮBEC nic, jen prudké bílé světlo. V celém rozsahu do všech stran. Protože jsem oslněn nebo oslepen (vyberte si co chcete :)
Takže jsem prostě předpokládal, že když jsem oslněn v simu, bude přes celou obrazovku bílo (bílé světlo) a ne jen ten Punťa :)
Beru jak to je; saturaci jsem nastavil (mno, měl jsem opět hoperovskou zvláštnost - saturaci jsem v cfg vůbec neměl :) a s laděním jsem skončil. Poladíno dle Novotňase a Horriho a na radu Tozziho jsem se do toho víc nehrabal :))

ed: včera jsem pro jistotu kvůli tomu zasekávání udělal v Update Recovery. A dnes jsem koukal, že startup.cfg mám v default hodnotách. To samé mapování joye. Naštěstí jsem měl z nastavení grafiky típnutej pic, zvuk jsem si pamatoval a nastavení kláves jsem měl uložené jinak než default... :)
Jsem občas nesmírně dokonalý, že ? :))

Mertene, problém je, že mám W7-64 :(
Upravil/a Hoper dne 18-11-2011 19:58

ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Hoper napsal:Mertene, problém je, že mám W7-64 Smutný

A nemas cirou naaaaaaaaaaaahodou dvopjjadrovy procesor?
Upravil/a Baron dne 18-11-2011 20:17
Hals - und Beinbruch!

Hoper
jsem zděšen!!!
a ani nechtějte vědět proč... a Mertene ty buď zticha!
:))

ale dotaz - pracuje se na vylepšení AI ? v quick misi jsem dal AIkům zbraně empty a přesto tu na mne chudák furt nalítává... tak pokud to uznáte za vhodné, tak to postněte dál :)

ed: ještě stále teď, ve 21:13, na mne ten bambula nalítává.... :D
Upravil/a Hoper dne 18-11-2011 21:15

ovarek.cz/hamster.gif

j4ck41
na AI je nejakej MOD, ale nevim nezkousel jsem

ohledne standardnich AIcek ... uz parkrat jsem se v kampani sektal s tim, ze AI projevovalo tendenci se odpoutat - ale fakt nevim z jakyho duvodu a dokonce ty rychlici (SPADy, Camley a spol.) maj obcas tendenci poodletet, pak se vratit, jednou, dvakrat se protocit a pak zase poodletet

ale celkove AI je takovy divny bo jak se s nima dostanes do boje ve vysce tak bojujou docela inteligentne, ale maji stalou tendenci vyklesavat coz bohuzel postupem casu vede k tomu ze slezou az k zemi a tam znaj jedinej manevr a to je plocha a navic je podezrivam, ze litaj v boji tak max. na 80%

WT_Flan
Na zacatku RoF kdy tam z poradnych letadel byl jen SPAD to bylo uplne evidentni a sokantni. Oni se tak nejak chovali rozumneji, nebo co...Snazili se drzet rychlost a uletet. Pak se otocili a vraceli do boje.

Jinak zjednodusene plati co pise Sakal...vrti se a klesaji a klesaji...az se malem uklesaji k smrti a dole se drzi v zatacce...az doklesaji Úsměv

A koukej zacit hledat mouchy a nesmysly at to ma zase potouchly hoprstajl, nase shovivavost neni zadarmo a vecna ! Šklebící se

Hoper
ale tak on (to AI) nelítal špatně
teda lehce stpupal, pak potlačil a šel na mne
když zjistil, že mu to nestřílí, tak to v bezpečné výšce zvednul a poodletěl bokem
a znovu

jinak doufám, že mé poznámky např o hořících a přesto stále jedoucích řidičích padnou na úrodnou půdu :)
ale AI asi bude na dýl, to zas nejsem naivka...

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,161 návštěv