Stoupa napsal:
Ja potřebuju otestovat jak to vypadá z kokpitu Bk 534.
co se týče externího modelu tak stejně
ale já to dělal tak že jsem rozestavěl nějaké stacionární bombardéry okolo v různých úhlech, dal zpomaleně a pauzoval hru a sledoval poškození než letadlo rozstříleli na hadry, většinou se strefily do většiny částí, jak kdy ...
Upravil/a magot dne 22-12-2011 16:17
S poškozením v externálu neni problém. Také není problém se zobrazením poškození kokpitu. Problém je s tím že když se koukáš z kokpitu na střed horního křídla, které má poškození D1 / D2 tak dochází k mazání křídla VisibilitySpherou. Toto jsem zkoušel tou metodou Hidden v hier.him, potřebuju to ale ještě ověřit při poškození v boji, je totiž možný že je to nějak vyřešený v javě.
Upravil/a Stoupa dne 22-12-2011 18:53
Stoupa napsal:
S poškozením v externálu neni problém. Také není problém se zobrazením poškození kokpitu. Problém je s tím že když se koukáš z kokpitu na střed horního křídla, které má poškození D1 / D2 tak dochází k mazání křídla VisibilitySpherou. Toto jsem zkoušel tou metodou Hidden v hier.him, potřebuju to ale ještě ověřit při poškození v boji, je totiž možný že je to nějak vyřešený v javě.
ne to se dělá v javě, takhle:
(To je podchycení centrálního křídla a trupu, ale můžeš tam dát cokoliv potřebuješ + materiály taktéž fixnout)
Tady je ke stáhnutí verze 1.5b, obsahuje vše z verze 1.5 + sérii II s kanonem FFS. Přiloženy jsou jen třídy, tedy stačí jen přepsat ty stávající. http://www.uloz.t...s-20mm-rar
no vidiš to, jsem zapomněl napsat testováno jen pod HSFX. Machinegun. eff
může být je to nemlich to samé.
jestli to nemá vyhazovat nábojnice, tak ucpem díru.
smaž tohle ve všech CF_D0 a fertig:
Nová verze 1.6.
Opraveny ony nábojnice + upraveny materiály meshe: WingLOut_CAP - místo matného jsem dal lesklý materiál (stejná chyba je i u originální Avie)
Magotův mód na kanón v1.5b funguje s touto verzí.
EDIT: písmenka
Upravil/a Stoupa dne 27-12-2011 23:44
History:
The Avia Bk-534 was a Czechoslovak biplane produced during the period between the Great War and World War II. The Bk-534 was build as cannon version of Avia B-534 IV series, but cannon Oerlikon FFS-20 20mm was never installed to series-built machines
During WWII was used by Slovakia and Luftwaffe. Luftwaffe was tried three machines adapted for landing on an aircraft carrier Graf Zeppelin.
Advantages:
Hight maneuverability.
Disadvantages:
Poor armament, low powerful engine, missed passive protection of pilot ang fuel tanks.
P.S. Bylo by dobrý takto udělat info i o B-534 IV a Š-328.
Upravil/a Stoupa dne 27-12-2011 23:51
Stoupa napsal:
Prosím o kontrolu, případně o jiné návrhy.
The Avia Bk-534 was a Czechoslovak biplane produced during the period between the Great War and World War II. The Bk-534 was build as cannon version of Avia B-534 IV series, but Oerlikon FFS-20 20mm cannon was never installed to series-built machines
During WWII the airplane was used by Slovakia and Luftwaffe. Luftwaffe tried adapting three machines for landing on the Graf Zeppelin aircraft carrier.
Advantages:
Hight maneuverability.
Disadvantages:
Poor armament, weak engine, missing passive protection of pilot and fuel tanks.
Zmenil bych posledni odstavec. Pokusil jsem se odstranit chyby v anglictine.
Na uvodní stranu přidán zápis do air.properties, je potřeba upravit zapis plane_ru.properties - smazat tu část s NOINFO. Pokud ve složce i18 nemáte air.properties mužete si to stahnout take na uvodni strance. Výsledkem je popis k object view v menu hry.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.