November 23 2024 17:13:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Mapa ČSR1938
falkon
311_Tjurma napsal:
Řeky nemusí být na 0 metrech. Vodu a souš dělá map_c, kde bílá je souš a černá je voda. Co tam načáráš černě, to se zobrazí jako voda. Třeba jezera v Tatrách nejsou na nule. Mě by spíš zajímalo, jak snižovali ten okolní terén. Jak dali řeky na nulu už vím

No to ze dokazali spravit jazera v Tatrach je tak-trochu "hack", ak som to vtedy pred tymi par rokmi spravne pochopil. Myslel som ze to je mozne len vdaka tomu, ze to su "osamostatnene plochy", ze nie su spojene s nicim dalsim (a nezaberaju velku plochu). A tiez to nie je uplne idealne - napr. ta textura vody sa aj tam vykresluje nejak ako keby bola v nulovej vyske, takze pri istom uhle pohladu clovek vidi iste "artefakty".

Pokial chces vediet ako to robili na mape Slovenska, nie je nic jednoduchsie ako spytat sa priamo tvorcov na fore Letky 13. Myslim ze s terenom sa "babral" Jurinko a urcite ti rad poradi.

A ked uz sem pisem, tak pripojim este jeden dotaz na okraj: preco neplanujete (nechcete) hotovu mapu "poskytnut" do niektoreho z nasledujucich oficialnych patchov od Daidalos Team-u?

311_Tjurma
Ok, nejake rady jsem jiz obdrzel pres PM, na letku 13 asi zavitam take. Co se tyce toho DT. Prave ambice poskytnout to DT, paklize se to povede pochopitelne, pohnula Magota k tomu, aby ten remake mapy oživil. Pže ta co je od nás v UP3.0 na to nemá (chybějící objekty, nefunkční mosty a spousta dalšího)

magot
Nejde o to jestli bude cz mapa vydaná ofiko nebo jako mod, ale jde o to aby vůbec byla. Zatím je nás kdo na tom děláme jak šafránu. Nejdříve jedno a potom druhé ...

3d model Radnice, prozatím bez mapování a textur
[img]http://img713.imageshack.us/img713/2172/radnice.jpg[/img] is not a valid Image.

311_Tjurma
Dnes jsem čáral Dunaj a zjistil jsem, že tam bude i Vídeň. To kdybyste chtěli někdo třeba jako prostě náhodou udělat nějaký šénbrůn nebo hófburk.

magot
To je dobrá i špatná zpráva Šklebící se Ta dobrá je že tam Vídeň bude, ta špatná je že to je druhá Praha ... sáma věž a historický objekt a to nemluvím o Drážďanech ...
Ale chtělo by to něco vymyslet nějaký ten hófburk ale je nás málo Smutný
V létě pojedu do Vídně tak něco nafotím ...

311_Tjurma
Vot zděs řeky a nějaká ta jezírka a rybníky. Případně se vyjádřete, co tam z vody chcete mít. Velké přehrady v Čechách byly postaveny až po válce - krom Sečské (která tam je) a nějakých malých v horách (ty tam nejsou)

[img]http://img847.imageshack.us/img847/8200/edm01.jpg[/img] is not a valid Image.

Upravil/a 311_Tjurma dne 20-06-2011 16:11

1stCL_Fucida
Husineckou přehradu na Blanici tam už klidně udělat můžeš Úsměv V téhle době by se zrovna měla napouštět Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
Velký rybník u KH :) (http://mapy.cz/#x=15.226682&y=49.921649&z=12)
A pozor ! Jen ten, Vodní nádrž Vrchlice ne, ta byla stavěná až po válce :)

Velký rybník (+ nádr) byly mmj otočný bod na přistání do Chotusic ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

311_Tjurma
Né že bych nečekal právě vás dvaŠklebící se Plešné jezero jsem tam udělal už automaticky, Husinecká přehrada se ale napouštěla až 1939 na jaře.

No a Kunda Holá, jak jsem mohl zapomenout, rybník o velikosti 10 pixlů a příslušného tvaru jsem přidal a dokonce jsem identifikoval i ty kopce kolem. Tentokrát budeš Hopere spokojenej
Upravil/a 311_Tjurma dne 20-06-2011 16:05

magot
tu Husinecká přehrada by se mohla dodělat i když se datovala 1939.
(preventivně pro pozdější scénáře.)
Byla tu ještě větší orlická přehrada - pastviny, ta se dělala za první republiky ale ta je těsně za hranicí mapy takže odpadá ...
Upravil/a magot dne 20-06-2011 17:41

1stCL_Fucida
Minimálně hráz Husinecké přehrady tam ale být musí Úsměv Jinak bych neměl co srovnávat se zemí..nerad přes ní jezdím Úsměv

311_Tjurma
Njn, tak ja ji tam frknu.

Jsem vygůglil seznam přehrad postavených do roku 1945. Ono jich za Rakouska už bylo docela dost, ale jak jsem říkal, samé mrňavé v horách.

Tak snad udělat ty., co mají rozlohu alespoň 400 000 m2.

Bedřichov, Souš, Mšeno - Jablonec (Jiz. hory), Les Království (Labe), Hamry (chrudimka) Sedlice (želivka), Březová (Teplá) Vrané (Vltava)

Velký rybník mažeme, má jenom 100 000 m2Šklebící se

1stCL_Fucida
Tak já nevim, jestli tu Husineckou počítáš, nebo ne Úsměv Plocha je cca 57 ha, tedy nadlimitní Úsměv

Hoper
311_Tjurma napsal:
Né že bych nečekal právě vás dva:D Plešné jezero jsem tam udělal už automaticky, Husinecká přehrada se ale napouštěla až 1939 na jaře.

No a Kunda Holá, jak jsem mohl zapomenout, rybník o velikosti 10 pixlů a příslušného tvaru jsem přidal a dokonce jsem identifikoval i ty kopce kolem. Tentokrát budeš Hopere spokojenej

je fakt, že je to mrňavý, hodně tam dělá ta nádrž... ;)

311_Tjurma napsal:
Velký rybník mažeme, má jenom 100 000 m2:D

ale no táák... já se tu už 14dní přemlovám, abych opět začal pracovat a ty na mne takhle... :))
(ale aspoň jsem pokročil v tom, že mám i 9 a vím, že z 11 načtu objekty v 9 :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
Každopádně Husinecká přehrada byla v roce 1938 prakticky hotova.
(vyjma stavidel a zábradlí ...) takže na mapě může být ..

311_Tjurma
magot napsal:
Každopádně Husinecká přehrada byla v roce 1938 prakticky hotova.
(vyjma stavidel a zábradlí ...) takže na mapě může být ..

Ale to zábradlí tam teda nebudeŠklebící se

1stCL_Fucida
Dobře, tak zábradlí ne, ale říšská vlajka by tam být mohla! Úsměv

311_Tjurma
Abyste viděli, že se na tom dělá, tak tady je partie Labe u Litoměřic. Textury made by Lynx23 - a jsou paradni.....

[img]http://img534.imageshack.us/img534/2356/28062011102934.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_Fucida
jo Litoměřice..tak tam to taky neznám Úsměv

311_Tjurma
A pozná panstvo památný kopec??

[img]http://img861.imageshack.us/img861/6570/28062011123105.jpg[/img] is not a valid Image.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,618 návštěv