December 22 2024 06:42:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jakou GF?
Ajvn
Díky i Tobě.Mrknutí
Bohužel grafika se mi posejřila už teď takže....Smutný

310_Pip
Pajdo pises to dobre Mrknutí ale je pred vanocemi a asi kazdy tady si chce udelat radost pod stromecek...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Pajda
Já s nákupem toho počítače váhal už od dubna, pořád jsem čekal na nové a lepší komponenty a nakonec to dopadlo tak, že jsem teď koupil to co jsem měl vybrané právě už v tom dubnu akorát s o cca 2kč dražším dolarem Šklebící se

s tou grafikou to je pech Smutný a nějak se šíří, páč včera jiříkovi taky odešla grafika v NB, sice jsem to čekal, páč už jsem ji předtím dvakrát opravoval pomocí "solder-reflow" v el. troubě a 2x úspěšně, takže doufám že i do třetice to projde a aspoň tu speciálku to vydrží...

Ajvn
Šklebící se

Pajda
.. jo a zrovna teď jsem koukal, že IVY bridge je odložen na duben Pff

Bravo21
Pánové používáte někdo 3 monitory pro polety s IL-2. Potřebuji zvětšit FOV maximální nastavení v IL-2 je pořád malé.
Poraďte prosím.

606_Smis
Oplatí sa kúpit druhú Gigabyte GTX 550 TI do SLI?Mám I5 2500 3.3 ghz , 8gb ram a 24" monitor,v CLOD mám fps nad zemou 40-50 ,nad morom 50-60, nad londynom v "nulovej" vyske som mal asi 20, mam obmedzené len anti alliasing, kvalitu a pocet domov,stromov... o kolko by sa asi zvíšilo fps?
Upravil/a 606_Smis dne 10-01-2012 17:14

Bravo21
606_Smis napsal:
Oplatí sa kúpit druhú Gigabyte GTX 550 TI do SLI?Mám I5 2500 3.3 ghz , 8gb ram a 24" monitor,v CLOD mám fps nad zemou 40-50 ,nad morom 50-60, nad londynom v "nulovej" vyske som mal asi 20, mam obmedzené len anti alliasing, kvalitu a pocet domov,stromov... o kolko by sa asi zvíšilo fps?

Já neřeším grafickou kartu, ale jak nastavit větší zorný úhel (FOV) standardního IL-2 se třemi monitory. IL-2 má maximální FOV 85°, což je málo. Jinak CloD má FOV se třemi monitory bezproblémový.
www.i16.cz/yabbfiles/Attachments/WW.png
Na obrázku je výhled při nastaveném FOV někde kolem 160° Jinak je to CloD na třech monitorech, tedy rozlišení 5040*1050 plus něco na rámečky
Upravil/a Bravo21 dne 10-01-2012 18:01

WT_Horrido
606_Smis napsal:

CLOD nepodporuje SLI, takže druhá karta by byla k ničemu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Bravo, je nějaký externí program, který umožňuje měnit FOV ve Šturmu víceméně libovolně. Já to nikdy nepoužíval, ale myslím, že Clone s tím má nějaké zkušenosti. Obrať se na něj, bude vědět.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Bravo21
1stCL_Fucida napsal:
Bravo, je nějaký externí program, který umožňuje měnit FOV ve Šturmu víceméně libovolně. Já to nikdy nepoužíval, ale myslím, že Clone s tím má nějaké zkušenosti. Obrať se na něj, bude vědět.

Díky, já jsem něco našel na ultrapack, ale nefunguje to.

606_Temp
Nefunguje to jen v offline režimu? Respektive že je to pod CRT ochranou?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Letecz
312-Bravo: existuje FOV changer: http://il2fovchanger.byethost7.com/ (funguje i online), ale není bez problémů.
Ty máš 3 monitory na ATI - Eyefinity? Zrovna to taky zkouším.

http://www.onlinesimulatory.cz
Bravo21
Letecz napsal:
312-Bravo: existuje FOV changer: http://il2fovchanger.byethost7.com/ (funguje i online), ale není bez problémů.
Ty máš 3 monitory na ATI - Eyefinity? Zrovna to taky zkouším.

Jo jo přesně.
Ten San's mi taky nefunguje
Upravil/a Bravo21 dne 10-01-2012 22:23

Letecz
312_Bravo: dělal jsi nějaké úpravy conf.ini abys dostal FOV těch 85°? Já mám vždy po spuštění mise pohled hodně zblízka přes zaměřovač a FOV jde zvětšit jen o jeden krok - ca 10°?. Ať mám na klávesách nastavené co chcu. Ani za boha nedostanu větší FOV. Ve 4 jiných simech to funguje bez problémů.

Bravo21
Letecz napsal:
312_Bravo: dělal jsi nějaké úpravy conf.ini abys dostal FOV těch 85°? Já mám vždy po spuštění mise pohled hodně zblízka přes zaměřovač a FOV jde zvětšit jen o jeden krok - ca 10°?. Ať mám na klávesách nastavené co chcu. Ani za boha nedostanu větší FOV. Ve 4 jiných simech to funguje bez problémů.

Ty ostatní simy včetně CloDu jsou na to dělané. V configu jsem žádné úpravy nedělal. Mám namapovaný FOV 85° na páce. Plynulá změna nemá smysl. Hra je stará a nemá podporu výrobce. Chce to hledat řešení pomocí externího softu.

1stCL_PETRAS
Jukni sem :

http://www.sas194...c=16878.48

to je ten MOD pro UP3.

Já používal i FOV Changer, ale ten nepravidelně a zcela nelogicky fungoval a nefungoval.
Nedohledal jsem nijak co se v tom děje, nenašel jsem žádné souvislosti, nic.
Zkoušel jsem spouštět v režimu IL2, pak FOV ... nic. Opačně ... nic. Prostě nevím.
Vypeklo mě to v posledním mém letu Invaze, kdy jsem to prostě nerozběhal. pak jsem skápnul Smutný

MOD bohužel pracuje pouze v UP3, ale zato zcela bez problému.
FOV je super-duper, ale jen v případě , že 100% bude pracovat. Dokonce jdou v něm pohledy mapovat na joy.

FOV u všech softů, mi ale dělalo problém, že letadla letící ve skupině čím jsou dál k ocasu letadla, tím jsou větší a nataženější. Pokud vám přelétnou k čelnímu štítku a zmenší se a jsou opticky o hodně dál. Jinak je efekt a rozhled super.

Toliko mé zkušenosti...

Bravo21
1stCL_PETRAS napsal:
Jukni sem :

http://www.sas194...c=16878.48

to je ten MOD pro UP3.

Já používal i FOV Changer, ale ten nepravidelně a zcela nelogicky fungoval a nefungoval.
Nedohledal jsem nijak co se v tom děje, nenašel jsem žádné souvislosti, nic.
Zkoušel jsem spouštět v režimu IL2, pak FOV ... nic. Opačně ... nic. Prostě nevím.
Vypeklo mě to v posledním mém letu Invaze, kdy jsem to prostě nerozběhal. pak jsem skápnul Smutný

MOD bohužel pracuje pouze v UP3, ale zato zcela bez problému.
FOV je super-duper, ale jen v případě , že 100% bude pracovat. Dokonce jdou v něm pohledy mapovat na joy.

FOV u všech softů, mi ale dělalo problém, že letadla letící ve skupině čím jsou dál k ocasu letadla, tím jsou větší a nataženější. Pokud vám přelétnou k čelnímu štítku a zmenší se a jsou opticky o hodně dál. Jinak je efekt a rozhled super.

Toliko mé zkušenosti...

Díky, čekal jsem na tebe, protože vím, že to používáš.
Jinak ta deformace perspektivy je asi normální, nesmí se to s tím FOV přehánět. Jinak na obrázku, který jsem postnul včera, je to zkreslení vidět.

Letecz
Jo tenhle mód funguje supr! Díky taky. Jenom škoda, že zrovna kokpit Spitfiru je tak blbě udělaný pro velký FOV.

Bravo21
Letecz napsal:
Jo tenhle mód funguje supr! Díky taky. Jenom škoda, že zrovna kokpit Spitfiru je tak blbě udělaný pro velký FOV.

No asi jsem blbej, mě to nefunguje, jak to máš nainstalovaný?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,120,355 návštěv