Tak, vždycky to bude kompromis realističnost vs. hratelnost.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
...a tím pádem ani nad zaostřováním a rozostřováním Upravil/a LEON dne 21-12-2011 23:22
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
ed: už jsem chtěl napsat, ať si konečně změníš vídeo, ale ono je už změněné ;)
Upravil/a Hoper dne 23-12-2011 00:22
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ti modří tam ale dostávají na frak, co ? ;))
a on ten sim takhle vypadá i docela slušně :)
Jsem rát že chlapci od CLOD konečně využili veškerý prostor letadel k nesení paliva. Konečně mocná LW může udeřit i na USA! Jdu zvracet.
Jinak hezké video.
-----
[img]http://medvidek.org/leteckaskola/div.jpg[/img] is not a valid Image.
Jasan,ale já si myslím že je to to samé. Pokud tam není něco co opravdu sakra hoří a to dlouho třeba unikající palivo. tak to tam nemá co plápolat. Dokážu to pochopit když se to válí dole, Ale tohle ne e. A to ať jsem třeba za blbce. Jinak nasknout plátno procuclé lakem je taky kumšt, teda na to aby to plápolalo jakou dobu.
Jen by mne zajímalo jak by reagovala část osazensta kdyby nám takhle krásně hořel Camel, nebo Albík.
Inu , ale nebudu to větším mozkům vyvracet.
Tak se mi zdá,že jest pan Novotny netolerantní k drobným nedostatkům. To je ten nextgen sim chápeš?Takže mazej zpět k těm jednoduchým letadýlkům v jednoduchém simu
EDI: A nejen,že všechno hoří dokonce je ignorován pan navigátor a přístrojové vybavení za ním je to jen můj dojem,ale řekl bych,že z tohodle úhlu by tam rozhodně takhle durch být vidět nemělo .
Upravil/a Merten dne 10-02-2012 16:14
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.