|
Chyby v simulátoru
|
| clone9cz |
Přidané 22-05-2011 19:04
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
No když myslíš, že se to tu vyřeší, tak prosim. Tohle místo je totiž ideální pro sbírání poznatků ke všemu, je to tu totiž krásně přehledné.
Rozdělit to nemůžu, tak alespoň takhle Chyby běhu programu
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 23-05-2011 20:26
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
Jede někomu IL-2 COD po posledním oficiálním (tzn. ne beta) patchi v češtině? 
Valec napsal:
nejcasteji se to projevuje ze mi to zacne prerusovat zvuk a pak se vypne uplne potom to praskani a nekdy jak kdyz utne nic.Zkousel jsem preinstalovat sluchatka tak uvidime.Ale tuto chybu ma spoustu lidi u CoDa.
Protože mi poslední dobou zvuk v COD taky víc nejede než jede, tak jsem si chtěl zkoušet aspoň pouštět nějakou muziku na pozadí, aby nebylo takové trapné ticho a ono to kurví i zvuk muziky, taky to při hraní vynechává. Nakonec si snad budu muset při lítání pouštět hudbu z kapesní MP3
Upravil/a LEON dne 23-05-2011 21:01
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 23-05-2011 21:44
|

Moderátor

Příspěvek: 15270
Založený: 29.09.05
|
Také mi vypadává zvuk, je to dost nepříjemný.
Včera jsme lítali s Válcem a Cassiem. Válcovi a mě to vypadávalo, Cassiovi myslím ne. Jediný rozdíl mezi námi, na který jsme přišli, byl ten, že já a Válce máme zvukovku na sluchátkách. Nevím, jestli to může být tím...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| 312_HeRa |
Přidané 25-05-2011 08:55
|

Uživatel

Příspěvek: 568
|
Tim to asi nebude, ale ja to tedy jeste nezaznamenal. |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 25-05-2011 09:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
zatim sem vypadek zvuku nepocitil, ale nemam updatnuto na posledni verzi...

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| S |
Přidané 25-05-2011 11:03
|

Nováček

Příspěvek: 99
Založený: 06.01.11
|
310_cibule napsal:
Také mi vypadává zvuk, je to dost nepříjemný.
Včera jsme lítali s Válcem a Cassiem. Válcovi a mě to vypadávalo, Cassiovi myslím ne. Jediný rozdíl mezi námi, na který jsme přišli, byl ten, že já a Válce máme zvukovku na sluchátkách. Nevím, jestli to může být tím...
mno... já vím, že je to magorárna, ale mám podobnej pocit... myslím s těma sluchátkama. Když jedu přes bedny, problém s vypadáváním zvuku nemám... Když přes sluchátka, tak to blbne...
Jinak známá věc - výpadky zvuku se projevují online... Je těch lidí hromada, co jim to dělá... prostě se připojí a začne to vypadávat, až zvuk zdechne úplně... ztratí se hudba z menu a vůbec. Jak vypadnou do offline, zvuk zase jde. Tohle se přesně děje u mě. |
| |
|
|
| daffka |
Přidané 25-05-2011 11:20
|

Nováček

Příspěvek: 33
Založený: 16.05.08
|
Me pripada,ze to vypadavani zvuku je zpusobeny poctem zvukovejch kanalu.Proste pokud pocet soucasne znejicich stop presahne limit, jinou stopu to vypne. Mozna by pomohlo porejpat se v nastaveni zvuku v inifajlu, nastaveni tam je spousta. |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 25-05-2011 18:56
|

Diskutující

|
U mě vypadává v COD zvuk nezávisle na tom, jestli jedu z repro nebo ze sluchátek. Ale pokud vydržím létat bez zvuku, tak se zvuk za 10-15 minut zase po chvíli chrchlání chytne. (Aby se pak po chvíli zase ztratil). V Off-line jsem výpadek zvuku nezaznamenal, ale je fakt, že off-line toho moc nenalétám.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 28-05-2011 12:21
|

Diskutující

|
Je nějaká naděje, že ty výpadky zvuku řeší nějaký Soundmod? Rád bych to testnul, ale co na to Steam, až se přihlásím s modifikovanou hrou on-line?
|
| |
|
|
| 312_HeRa |
Přidané 30-05-2011 08:57
|

Uživatel

Příspěvek: 568
|
U nas kluci namadovano nikterak nemaji a vypadava jim to taky. Me zatim nevypadl zvuk ani jednou(W7). Vcera bylo zajimave, ze po vypadku bylo uplne ticho a zvuk se opet objevil az pri strellbe na letadlo(XP).
Asi blbej dotaz, ale nejedou nahodou ti, co jim vypadava zvuk taky na XP ?
Odhadoval bych o na directX problemy, kdyz to nici zvuk i z Widli ... jen muj odhad |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 30-05-2011 09:57
|

Diskutující

|
Mně padá zvuk na W7-64bit a to tak, že mi zvuk častěji mlčí, než jede.
|
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 30-05-2011 10:03
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11289
Založený: 26.01.13
|
U mě W7-64 a zvuk mi zatím nevypadl...
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 30-05-2011 15:50
|

Uživatel

|
mam to stejne jako Fucida...

Hoka hey!
|
| |
|
|
| MaP |
Přidané 30-05-2011 17:45
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 190
Založený: 07.09.09
|
Tohle by mělo pomoct se zvukem:
I'll repeat what I posted elsewhere, as all do not seem to have seen it:
I've found two switches in Windows: Sounds -> Playback -> [device] -> Properties -> Advanced -> Exclusive Mode
UNCHECK this.
I've tried many servers, sounds are all on.
56RAF_phoenix |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 30-05-2011 19:15
|

Fusioner

Příspěvek: 12145
|
takže když to unčeknu, tak v tracku černá smrt uslyším 110tky ?
[img]http://img26.imageshack.us/img26/4705/nastaven.png[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| LEON |
Přidané 30-05-2011 20:29
|

Diskutující

|
VGR_MaP napsal:
Tohle by mělo pomoct se zvukem:
I'll repeat what I posted elsewhere, as all do not seem to have seen it:
I've found two switches in Windows: Sounds -> Playback -> [device] -> Properties -> Advanced -> Exclusive Mode
UNCHECK this.
I've tried many servers, sounds are all on.
56RAF_phoenix
Bohužel u mě nepomohlo. Problém bude asi jinde.
|
| |
|
|
| Spok |
Přidané 09-12-2011 17:00
|

Nováček

Příspěvek: 1
Založený: 23.11.11
|
Ahojte Chalani.
už neviem, ako ďalej, nadstavujem,upravujem skúšam a nakoniec mi vyskočí toto šedé okno hore nalavo???? 310_Cibule mi poradil pred preinštalovaním hry vymazať v dokumentoch 1C SoftClub myslel som,že to určite pomôže, keď preinštalujem hru a stále to isté dokola??? Načíta sa mi posledné nadstavenie hry a vždy aj to šedé okienko!!! Nevie mi niekto poradiť, ako by som ho mohol zrušiť??? www.spok.yw.sk |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 09-12-2011 17:44
|

Uživatel

|
zkus na nej kliknout mysi a drzet pri tom alt, tusim, pak by to melo jit editovat a smazat
nejlepe dojdi na Teamspeak3, kde by Ti kluci poradili - viz. PM

Hoka hey!
|
| |
|
|
| Ernst Barkmann |
Přidané 08-01-2012 19:52
|

Nováček

Příspěvek: 1
Založený: 08.01.12
|
Ahoojj vsichni koupil jsem si simulator Cliffs of dover, nevim zdalipak to tu bylo jiz zmineno ale pri hre mi nefunguje joystick ( mam Logitech Attack 3)
a jedine co mi funguje na nem jsou kanony a kulomet prosim moc o radu.. dekuji za odpovedi |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 09-01-2012 07:28
|

Fusioner

Příspěvek: 12145
|
joy evidentně zapojený máš, teď ještě zjistit, jestli hra ví o tom, že ho chceš používat na kvedlání a ne jen střílení...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|