November 23 2024 00:45:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
virtualni pokojicek
57MH_Zvire
CSL_Jp napsal:
no aspoň, že zvířák má polepenej monitor, už sem myslel, že sem jedinej já tam mam nalepenej kompas, BVR mody pro lockona. Kurzy a ETA si píšu před sebe na papír neb si tradičně nic nepamatuju :bigrazz:

Já tam mám taky kompas. Před sebou mám mapu Krymu s vyznačenýma letištěma a směrama dráhy (LOMAC) a leteckou mapu Slovinska (Condor) mám kopnutou za monitorem. Je malá, ale zase tak malá, aby se vešla není. Šklebící se

airspace.cz
Maxxis
Noram napsal:
Maxxis no fuj takovej pořádek na stole a obrázek se dává mezi závorky [img][/img] co je dole v kolonce

přitelkyne to udžuje, at se snazim jak se snazim, neni nic lepsiho nez synchronizovanej bordel a ten drži teplo

LesniHU
313_OTU_Blc napsal:
Njn ... taky to trvalo, než mi došlo , že je to Lavočka Šklebící se

Vidis, a nam ostatnim to nedoslo vubec. Proto te taky obdivujeme Úsměv.

310_McMarty
1stCL Pepan napsal:
Nechcete doufám vidět moje zátiší že??? :jamamoto:

Jojo Pepane, Fuci mi ho vylicil v barvach, ale fotka by byla lepci. Proooosiiim. :sm34:

Ucho
CSL_Jp napsal:
kua jak to děláte, že tam máte tak uklizeno já se ten svuj bordel stydim vyfotit :mad:

Hmm, mě to moje zase příjde docela nezajímavý. Černej velkej stůl, 19" monitor, klávesnice, myš a Sidewinder. Normálka, žádná skříň, žádnej záchod, nic...Ale děti jsou ještě malý, třeba to bude časem zajímavější :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

WT_TeeDee
http://teedee.mys...kokpit.jpg

edit Fucida: maximální šířka 800px pls
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 29-12-2005 15:53

nagan-cz
WT_TeeDee napsal:

móóc pěkný, jen jsi nedodal, že rodina nemá na co koukat :sm12::sm12: , když jsi jim ukradl televizi. :lol:

WT_TeeDee
nagan-cz napsal:
móóc pěkný, jen jsi nedodal, že rodina nemá na co koukat :sm12::sm12: , když jsi jim ukradl televizi. :lol:

To je vec jina Mrknutí

WT_Flan
nagan-cz napsal:
WT_TeeDee napsal:

To vzal cert, ze rodina nema na co koukat.:sm13: Spis jde o to, jestli pozemni personal postradajici zprostredkovatele zabavy v takovem pripade neznemoznuje poklidne a soustredene vedeni letecke valky ! V soucasne dobe, tedy dobe vysilani bezpoctu skvelych serialu a znamenitych show muze byt odebrani TV strelbou do vlastnich rad.Šklebící se

nagan-cz
WT_Flan napsal:
To vzal cert, ze rodina nema na co koukat.:sm13: Spis jde o to, jestli pozemni personal postradajici zprostredkovatele zabavy v takovem pripade neznemoznuje poklidne a soustredene vedeni letecke valky ! V soucasne dobe, tedy dobe vysilani bezpoctu skvelych serialu a znamenitych show muze byt odebrani TV strelbou do vlastnich rad.Šklebící se

T tobě jaksi asi NEDOCHÁZÍ že:
1) pozemní personál musí být spokojen, abys měl klid na vedení války.
2) pozemní personál musí mít svou zábavu, aby ho co nejméněkrát napadla otázka "Neuděláme si hezký večer?" ......
3) pozemnímu personálu přestali vysílat Vyvolené a BigBróóódra,a tak se začíná poohlížet po jinné zábavě ............

btw: tady žádněj flame rozpoutávat nebudem, to si necháme na WT_fórum, seš pro??

57MH_Zvire
Ještě pořád dávají pozemnímu personálu Ordinaci v růžové zahradě a teď vypadá dobře VIP. Šklebící se

airspace.cz
310_cibule
Koupil jsem ženě všech 115 sérií její oblíbené americké komedie Sex ve městě. Zhruba tak do půlnoci bývá klid. Pak ovšem začíná vyžadovat cosi, co jí zřejmě inspirovalo ve filmu. A prohlídka města to není.

GC3_Messik
313_cibule napsal:
Koupil jsem ženě všech 115 sérií její oblíbené americké komedie Sex ve městě. Zhruba tak do půlnoci bývá klid. Pak ovšem začíná vyžadovat cosi, co jí zřejmě inspirovalo ve filmu. A prohlídka města to není.

V tom případě buď rád, že nekouká na Ordinaci v růžové zahradě Mrknutí:lol:
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
310_cibule
Šklebící se

WT_Flan
nagan-cz napsal:
WT_Flan napsal:

T tobě jaksi asi NEDOCHÁZÍ že:
1) pozemní personál musí být spokojen, abys měl klid na vedení války.
2) pozemní personál musí mít svou zábavu, aby ho co nejméněkrát napadla otázka "Neuděláme si hezký večer?" ......
3) pozemnímu personálu přestali vysílat Vyvolené a BigBróóódra,a tak se začíná poohlížet po jinné zábavě ............

btw: tady žádněj flame rozpoutávat nebudem, to si necháme na WT_fórum, seš pro??

No, to jsme asi podelali, pac at koukam jak koukam, nejak nevidim v cem si jdem po krku Šklebící se

312_HeRa
[quote]WT_TeeDee napsal:

Jo podobne mam uklizeno na stole i ja Úsměv Tak to uz se nebudu muset za fotku stydet.

Pridejte jeste nekdo. Treba zatisi s McMartyho papouskem by mne fakt zajimalo :sm6:

312raf.com
WT_Horrido
[img]http://www.wtigers.org/extra/P1000165.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
Ten pán s tím dalekohledem, to je divný letadlo...... to bude asi nějaký hydroplán...:sm6:

airspace.cz
Hoper
1stCL_Fucida napsal:
to by pro Číču byl asi špatnej kauf Úsměv. Já totiž už ani neudržím formaci, kterou vede někdo jiný Úsměv

mno buď rád, že zatím neudržíš jen tu formaci ... Mrknutí Šklebící se

Hoper
3IAP_Momo napsal:
Čutora: nechci nic říkat ale ten kokpit asi nebude z té 15ky co je vedle na obrázku že? Úsměv

a není to spíš F-14 ?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,944 návštěv