Mašíni za 7 mega
|
losik |
Přidané 12-08-2010 17:57
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 261
Založený: 06.02.06
|
A důvod? Chytráku |
|
|
|
313_123 |
Přidané 12-08-2010 18:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
kdo potřebuje důvod |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 12-08-2010 18:44
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
losik napsal:
WT_Horrido napsal:
Tato země uznala třetí odboj, prohlásila komunistický režim za zločinný. A pokud to tak opravdu je, pak měl kdokoliv právo se postavit i na ozbrojený odpor. Nevím co je na tom tak těžkého k chápání.
No, ale prohlásila ho za zločinný teprve nedávno, takže v době Mašínů na to postavit se na odpor právo legálně neměli.
Sloužím v armádě a když za 60 let česká vláda (pokud nějaká bude) prohlásí dnešní režim, respektive vládu za zločinnou budu taky zločinec?
Někdy fakt nevím jestli jsou takovéto blbosti myšleny vážně nebo je to jen sranda.
Upravil/a WT_Horrido dne 12-08-2010 18:45
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 12-08-2010 19:12
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
losik napsal:
No, ale prohlásila ho za zločinný teprve nedávno, takže v době Mašínů na to postavit se na odpor právo legálně neměli.
Sloužím v armádě a když za 60 let česká vláda (pokud nějaká bude) prohlásí dnešní režim, respektive vládu za zločinnou budu taky zločinec?
Když jsi loajální ke zločinnému systému, nedělá to z tebe zločince. Dělá to z tebe podporovatele toho zločinného režimu a vina je na straně morální.
Rozchodil bys jako voják, kdyby armáda znovu zavedla PTP a ty bys koukal ze své posádky na chudáky v hadrech s lopatou na zádech? Chodil bys do kursů marxismu-leninismu i když víš že to jsou pavědecké píčoviny, jen proto, aby sis zachoval teplé místo?
Když by tě povolali (jako v 69) mlátit odpůrce režimu na ulici, šel bys nebo bys místo opustil?
Klaď si otázky, jak bys obstál před svým svědomím.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 12-08-2010 19:14
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Panek |
Přidané 12-08-2010 19:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Omlouvám se všem. Koupil jsem BANána, který byl oprávněný. Několirát jsi totiž klikl na odeslat.
Reagovat budu hnedle po přečtení.
|
|
|
|
Panek |
Přidané 12-08-2010 19:32
|
Diskutující
|
WT_Schmouddle napsal:
Ještě je tady jeden aspekt:
Komunistický režim vyhlásil slovně tzv. třídní boj.
Děkuji. A teď: Kolik lidí zabili oni "hrdinové", než byl onen třídní boj vyhlášen?
Upravil/a Panek dne 12-08-2010 19:42
|
|
|
|
Panek |
Přidané 12-08-2010 19:52
|
Diskutující
|
A teď:
Byl stát, který toleroval vraždu, když byla politická?
ANO
Zneužívali vrazi tento fakt?
ANO
Rozhodovalo se někdy nad vraždou podle jejího motivu?
ANO
Který to byl stat????
Vraha tam usvědčila nově zavedená policejní metoda. |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 12-08-2010 20:27
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Ty hele, Panek, poslední dobou se mi zdá že jsi duševně poněkud rozhozen. Co? |
|
|
|
WT_Buback |
Přidané 12-08-2010 20:35
|
Nováček
Příspěvek: 90
|
Panek napsal:
WT_Schmouddle napsal:
Ještě je tady jeden aspekt:
Komunistický režim vyhlásil slovně tzv. třídní boj.
Děkuji. A teď: Kolik lidí zabili oni "hrdinové", než byl onen třídní boj vyhlášen?
Další chyba, máš zmatek v příčině a následku. |
|
|
|
WT_Buback |
Přidané 12-08-2010 20:37
|
Nováček
Příspěvek: 90
|
Panek napsal:
BlueL napsal:
Zdravím. Co ti Mašínové v tom svém tak zvaném odboji dokázali? Narušili nějak chod režimu? Zabili čelného představitele režimu? - nikoli. Jediná prokazatelná odbojová činnost je zapálení 17 stohů slámy toť vše.
Oni jsou kurva hrdinové, zastřelili dobrovolného HASIČE, a hlavně:
Bojovali proti režimu, který v té době nikdo neznal, ale oni znali TU pravdu. A tak památník pro ně.
Nechceš někdy napsat alespoň jeden příspěvek, který by obsahoval pravdivé údaje? Lecián (mimochodem PSVB ) byl pouze postřelen a přišel o oko.
Upravil/a WT_Buback dne 12-08-2010 20:38
|
|
|
|
Hiltos |
Přidané 12-08-2010 22:48
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
A Panku, komunisticky system uz byl v te dobe znam. Bylo to od doby tech, jak se to jen jmenovalo, vesnic postavenych na pamatku Potemkina ... kurva, co to placam, utoku na Zimni palac, strileni z Aurory, Velke rijnove revoluce, gulagu, kolektivizace, hladomoru na Ukrajine ...
Nebo se snad mylim? |
|
|
|
313_123 |
Přidané 13-08-2010 06:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
hele když už tady někdo vytáhnul naši armádu
jaký je dnes poměr vojín/důstojník (počty)
já jen, že jsem vojína neviděl ani nepamatuju
a to prej máme ještě vic generálů než USA
hmm asi taktika v případě zajetí budou všichni naši vojáci v důstojnickém zajateckém táboře už jen strava tam je lepčí a pracovat nebudou muset ...
no prostě mě to vrtá hlavou a zakládat na to nové vlákno - noni
|
|
|
|
GC3_Kane |
Přidané 13-08-2010 06:45
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 267
Založený: 29.09.05
|
Můj drahý pánku,
když už bereš moje jméno nadarmo a i když si myslím že tohle téma je dávno vyčerpané a "pravdoláskovce" realitou nepřesvědčíš, něco k tomu ještě dodám.
Dochází vůbec někomu ( a z těch desítek debat mám pocit že ne), kolik těm klukům bylo let? Jak strašně nedomyšlený byli všechny akce do kterých se pustili? Jakou při tom měli obrovskou kliku? A že to co je jim vytýkáno bylo vpodstatě jen východisko z nouze (kterou si svým telecím jednáním přivodili sami). Ježíškunakřížku proč jen toho učetního neprohledali, to by najednou ubylo keců. Policajta měli oběsit na krku s cedulkou "zrádce" a bylo by po kvičení .
Jo jenže takhleto občas nefunguje, teda funguje ale až po té a od klávesnice. Neskutečný kolik lidí se po jejich případu vozí a bude vozit jen aby dokázali svou mravní nadhodnotu nad mladejma klukama, v prašivý době. Jdu blejt vaše blahorodí.
Bez debaty je to že jejich akce byli diletanský, ale aspoň nějaký, a když v posteli se snaha nepočítá, tak tady ano, a kurevsky! A když alespoň něco,tak se počítá odvaha! |
|
|
|
Panek |
Přidané 13-08-2010 08:27
|
Diskutující
|
Včera jsem to hodně přehnal. Jestli se to někoho dotko, tak se mu tímto omlouvám.
Ale svůj názor na ně nezměním. Ostatně on ho nezmění nikdo, ať už je pro ně nebo proti.
EDIT: A jsem rád, že tu byl Káně. Už jsem se bál, že se mu něco stalo.
Upravil/a Panek dne 13-08-2010 08:34
|
|
|
|
Panek |
Přidané 13-08-2010 09:08
|
Diskutující
|
http://www.tyden....49157.html |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-08-2010 09:27
|
Fusioner
|
Z protokolu ohledání místa činu:
kapitola IX. Věci doličné.
bod 7/ legitimace KSČ na jméno Josef Rošický
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Panek |
Přidané 13-08-2010 10:01
|
Diskutující
|
WT_Buback napsal:
Nechceš někdy napsat alespoň jeden příspěvek, který by obsahoval pravdivé údaje? Lecián (mimochodem PSVB ) byl pouze postřelen a přišel o oko.
Máš pravdu on to přežil. Ale sám Ctirad Mašín si myslel, že ho zabil.
Vystřelil na něj s úmyslem ho zabít, napálil mu to zbízka přímo do hlavy. A byl to hasič. Ostatně sám Ctirad řekl, že mu cestu zatarasil muž v hasičké uniformě.
A jaký byl? Byl to komunistický posluhovač?
Nebo to byl člověk, který chtěl lidem pomáhat?
Proč se dal ka hasičům? Proč se stal členem pomocné stráže?
Nechtěl prostě jen být užitečný pro společnost?
To, že někdo oslavuje Mašíny už já nezměním. Ale proč se hází špína na jejich oběti?
Z jednoho udělali milicionáře a komunistického fanatika, přitom nikdy nebyl ve straně. - Takže ve straně tedy byl.
Postřelený hasič pomáhal lidem. Jeho sousedé si ho vážili. Ale byl členem pomocné stráže VB, tak to byl koumouš, jo?
EDIT: Po Horridově příspěvku o legitimaci opraveno
Upravil/a Panek dne 13-08-2010 10:04
|
|
|
|
GC3_Kane |
Přidané 13-08-2010 10:25
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 267
Založený: 29.09.05
|
teda Pánku, nejsem na světě dlouho, ale s PS VB zkušenost mám, a napsat že se dal k PS aby pomáhal lidem, tak to teda nevím
možná že ta pomoc je ukrytá ve slůvku "vaši legitimaci"
no a asi bych neřekl že se lidí různí na ti kteří je oslavují a ti druzí, je tady i dost podstatná skupina která "je chápe". A nechápe co zasejrajt na těle dokáže dohnat člověka k tomu aby se dal 50tých letech ke komunistům. |
|
|
|
Panek |
Přidané 13-08-2010 10:43
|
Diskutující
|
Ty znáš důvod proč se dal k PS?
U hasičů také sloužil proč?
Možná se k hasičům dal kvůli tomu, aby měl vstup zdarma na ples. Možná se dal k PS, aby si honil ego a mohl se vytahovat na ostatní. Nebo taky ne.
Není trochu divný, že všechny oběti Mašínů jsou ti zlí?
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 13-08-2010 11:05
|
Fusioner
|
Je otázka zda jsou zlejší něž oběti komunistů. Jsou zlejší než generál Píka? Než Horáková? Jak zlí byli lidé zastřelení na hranicích? Jak zlí byli lidi co zemřeli v koncentračních táborech a kriminálech? Piloti z Anglie byli alespoň trošku hodní když dostali jen kriminál? Studenti vyhození ze škol zlobili alespoň trošku? Zlobili statkáři hodně když jim kradli majetek? Zlobila většina národa okradená takzvanou měnou moc?
Nevinní určitě nebyli, to byli jen oběti Mašínů.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|