Koty to túčko nedáš ! Pre začiatok skús nejaký tank,nakladak ,dom alebo ropík do csr mapy aby si si to trochu nacvičil . To je ale len môj osobný názor rob čo uznáš za vhodné .
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Hele, já vždycky začnu, něco udělám a pak to smažu. Snažím se vymyslet "správný" postup. Tohle modelování mi docela jde - je to mnohem snažší než takovej Google's ketchup
Kuva, už jsem na vás chtěl spustit engliš.. Jo, ty jsem našel oldo, pomohlo mi to mimojiné vložit třípohleďák. Bohužel, zjistil jsem, že jsou v nich drobné rozdíly a že to bude částečně od oka. Pak jsem si lámal hlavu s koncem ocasu. Nakonec jsem vykoumal, že nejspíše bude zestran zploštělý Saldy, díky
Každopádně ten týpek má podivný přízvuk, takže tomu moc rozumět není, ale ten psaný návod používám. A jde to docela dobře Krok za krokem, polygon za polygonem, sejv za sejvem,... sakrování za sakrováním
Každý kdo přičichl ke 3D včetně mě, měl určitě v hlavě plno nápadů, které by chtěl zrealizovat a většinu lidí neláká se nejdříve soft naučit na malých jednoduchých věcech, na kterých pochopí základní věci, které bude aplikovat na složitější a složitější.
A jak píše magot - buď mu z toho hrábne, když zjistí, co to obnáší, nebo, a to je drtivá většina lidí - za čas se na to vysere. Ono čím více do hloubky člověk zkoumá maxe, tím více zjišťuje, že to zase tak jednoduchý není. Sám jsem se spálil a tak chápu jedince, kteří k tomu sednou a jejich první projekt je, že chtějí udělat animovaný film s efekty jak z áčkových filmů.
Je to stejné, asi jako by člověk, co nikdy nelétal, ba ani v simulátorech, sedl do raketoplánu a houkl na astronauty, jestli by mu neřekli pár základních věcí, že se chce jen proletět na Mars
Neříkám, že se Koty nemůže max naučit, naučit se ho rychleji než kdokoliv tady, že to letadlo nakonec udělá. Ale s tímto přístupem je to buď sarkastista, nebo exemplární případ člověka, který až zjistí, co to skutečně obnáší, vyhodí maxe do koše bo počítač z okna
Na stránkách SAS (http://www.sas1946.com/main/index.php) a FreeMnodding site (http://freeil2modding.free-forum.net/index.php) je řada lidí, kteří zvládli nejen 3D max, ale i implementaci eroplánů do Il2, včetně FM.
Místo odrazování by Koty asi spíš potřeboval povzbuzení, co říkáte ?
Není lepší motivace než "je to strašně těžké, nezvládneš to, vykašli se na to."
Negativní versus positivní motivace ? Mé zkušenosti jsou opačné .Aka:
"Když to zvládne takový arogantní blb, jako (...), to by bylo, abys to nezvlád taky !"
Koty, zaznamenals to ?
Horri tě podporuje, tak si toho važ a snaž se!
jinak všimli jste si ? už tu 24hodin nic nenapsal, on snad u toho sedí a dře a dře... :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Néé, jen nebyl čas. Každou středu totiž míváme sraz s divadlem a... to pak mám z těch jejich nápadů hlavu na střepy a snažím ulevit mysli. A dneska jsem byl na veletrhu vejšek v Brně. Každopádně, já tak nějak kloubím obě metody dohromady - dělám stále dokola ten trup a snažím se přijít jak na to. Až na to přijdu, tak dodělám i motory a křídla.
PS: kdyby někdo našel profil křídla (obrázek), i s vypsáním procentáže tloušťky, od Tučka, budu mu šíleně vděčnej - kód profilu je na wikině.
Dík
PS2: Taky hodně děkuju Horrimu Až to bude, tak někam do kokpitu nalepím nálepku gumovýho králíka
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.