January 21 2026 10:12:11
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 1
alfik

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Supermani s befkem
3BAP_Cassius Chaerea
Koty napsal:
(A buď rád že nejsem proti tobě, s la7 3×20mmB dokážu rozstřelit Fokouša doru jako papírovou vlaštovku-jen mít správnej úhel)
No to seš hovno pilot, ty pořádný piloti rozstřelují vysoko letící fuckáče při pojíždění na stojánce v I-153.Úsměv
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 19-07-2011 23:09

ZVP_Hekite
Jen opravdový fajnšmekr a zkušený pilot má odvahu posadit se do La7 a v potu tváře a se vším nasezením svého umu dosáhnout sestřelu nepřátelského stroje který má na své straně všechny výhody a trumfy ... Šklebící se A ti co mají největší koule... se tím ještě chlubí Vyděšený

http://zvp.wz.cz/
313_123
ha dorůstá nám nová generace
konečně generace s gulema Mrknutí

Hoper
no ale aspoň se nestydí si tu povídat - vy všichni nějak mlčíte
pak je tu nuda
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

czs_scharck
Merten napsal:
CZS_Scharck napsal:
... dete tet nigdo zaparit ?
Šklebící se
budeš se divit ale když jsem to tady četl taky jsem si na to vzpoměl Šklebící se

... nebudu Pff
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Koty
ZVP_Hekite napsal:
Jen opravdový fajnšmekr a zkušený pilot má odvahu posadit se do La7 a v potu tváře a se vším nasezením svého umu dosáhnout sestřelu nepřátelského stroje který má na své straně všechny výhody a trumfy ... Šklebící se A ti co mají největší koule... se tím ještě chlubí Vyděšený

Na dorinu sem šel s převýšením asi dva kilometry, na nulovej tah jsem se za něj stáčel a pak jsem ho z úhlu tr efil do křídla. No a ty tři dvacky a jejich kadence udělaly svý. Tak nekecej že nepřítel měl všechny trumfy (já mám obratnost, výšku takže i rychlost, výzbrojově sem na tom líp jak dora-1×20,2×15- no a nakonec jsem měl i moment překvapení a proti sobě osamocený kariérový AI.
Takže žádná nevýhoda, to by zvládl i primitiv jako šikmovokej(nic ve zlýmÚsměv)
Rien n'est parfait; c'est la vie!

606_Alllite
ještě , že to bylo AIčko,nedej bože , aby v tom seděl virtuální pilot Úsměv
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

czs_scharck
Koty napsal:
Na dorinu sem šel s převýšením asi dva kilometry, na nulovej tah jsem se za něj stáčel a pak jsem ho z úhlu tr efil do křídla. No a ty tři dvacky a jejich kadence udělaly svý. Tak nekecej že nepřítel měl všechny trumfy (já mám obratnost, výšku takže i rychlost, výzbrojově sem na tom líp jak dora-1×20,2×15- no a nakonec jsem měl i moment překvapení a proti sobě osamocený kariérový AI.

... eslipak ona Dorina nemá 2x20 a 2x13 ... ?
... už zase vlhnu Šklebící se
Ještěže ti, "mistře" nedělám to AIčko ... bych umřel ........ Šklebící se
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Merten
LOL Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Koty
hele, mnohdy je i virt. pilot lehčí, zalítneš těsně do mrakú, dolítneš nepřítele, překvapivě slítneš za nejbližšího, rozstřílíš ho na šroubky, přidáš na sto, vylítneš zpět do mraků, počkáš až se ti zformujou, slítneš znova,... V mrakách tě najde jen AI. No a tak to opakuješ do prázdnejch zásobníků či nádrží. Těším se, až to někdy zkusím na virtualy...

Koty
Lol, brách de dělat zázraky s bf 110Cool! Je to ale amatér(12), a jako já nepoužívá při střelbě směrovku(pravá knipl, levá střelba a tah).Šklebící se

Koty
Právě rezignoval a přešel na emila4Úsměv

manny77
O lala, o lala. Já věděl, že něco dělám špatně. )))
Sic transit gloria mundi...

WT_Slava
tvl, to jsou fory jak z DikobrazuŠklebící se

Koty, hodně štěstí na onlinuMrknutí

j4ck41
Koty napsal:
ZVP_Hekite napsal:

hele Koty tys to asi nepochopil, co? Šklebící se

j4ck41
Koty napsal:
hele, mnohdy je i virt. pilot lehčí, zalítneš těsně do mrakú, dolítneš nepřítele, překvapivě slítneš za nejbližšího, rozstřílíš ho na šroubky, přidáš na sto, vylítneš zpět do mraků, počkáš až se ti zformujou, slítneš znova,... V mrakách tě najde jen AI. No a tak to opakuješ do prázdnejch zásobníků či nádrží. Těším se, až to někdy zkusím na virtualy...

Koty napsal:
Lol, brách de dělat zázraky s bf 110Cool! Je to ale amatér(12), a jako já nepoužívá při střelbě směrovku(pravá knipl, levá střelba a tah).Šklebící se

btw. ted se Koty prokecnul ... on je normalne AIcko ... vidi z mraku ven, je profik (takovejch 15-16, co?) a nemusi pouzivat smerovku

Koty
1.
Na kraji mraku je tě blbě vidět dovnitř a člověku dá hodně koumání tam něco najít, ale když jste na kraji a díváte se ven, máte dost dobrý výhled
2.
Jsem amater a 15 je mi jen chvilku(asi 14 dní)
3.
Směrovku používám jen když nemusím střílet (když máte jen dvě ruce a nemáte kniplpáku tak to ani jinak nejde

Hoper
Koty donutil promluvit i Slávu, no to je už něco :D

(
ahoj Slávo, zrovna tu svolávám lidi na nějaký AH polet. Ať se starý lítači trošku probudí z letargie - nechceš se taky přidat ?
A CO VY OSTATNÍ ?? ;)
)

@Koty - nestyď se a běž lítat online. Pokud se rád učíš "vše odznovu" :) AIčko nepřekvapíš, ale AIčko, když se rozhodne letět domů, nic ho od jeho přímočarého úmyslu/letu neodvrátí. A manévry má taky furt stejný. Naopak proti lidem se ti může podařit překvapit nějakou Dorku tak, že pak úplněcizíneznámýcucák musí skákat. Ale taky ti najednou přestanou fungovat tvoje manévry, protože člověk v nepřátelském letadle lítá úplně jinak než AI. A občas i střílí úplně jinak :) A až poletíš v nějakým amíkovi, dej mi vědět - poradím ti, jak být na okraji mraku, abych tě krásně (ne)viděl ve svém Raidenu :)
Upravil/a Hoper dne 20-07-2011 10:57
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

606_Alllite
Koty , zkus se prolítnout online a pak napiš na co jsi přišelÚsměv

v offlinu si klídně takhle lítej , ale online budeš na cucky dříve než ti pod tebou Úsměv
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

j4ck41
Koty napsal:
1.
Na kraji mraku je tě blbě vidět dovnitř a člověku dá hodně koumání tam něco najít, ale když jste na kraji a díváte se ven, máte dost dobrý výhled
2.
Jsem amater a 15 je mi jen chvilku(asi 14 dní)
3.
Směrovku používám jen když nemusím střílet (když máte jen dvě ruce a nemáte kniplpáku tak to ani jinak nejde

1. a napadlo te, ze kdyz vidis ty je, tak oni muzou videt tebe?
2. nejsem prekvapen
3. jo tak panacek jeste lita bez joysticku? tak jo Koty ... rekni kdy budes online a na jakym serveru a ja se snad zajdu podivat jak tvoje teorie vydrzi naraz s realitou ... ale jestli muzu poprosit tak neco kde je cistej Sturm bo jenom kvuli tobe instalovat UP se me teda nechce

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,132,552 návštěv