December 30 2024 21:11:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 3
CSW_Rannisokol, Redy19, CSW_RH_Turbo

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
3BAP_Plooskie
Thomsen napsal:
... jde vytuněná posádka převézt na jiný tank bez ztráty XP ?

... ne, ztráta XP je tam vždy.Záleží jen na tom, jak jsou rozdílné typy tanků, nezi kterýma je převádíš - třeba mezi T-34 a T-34-85 to bylo cca 15 XP bodů ...

310_Mik
Posádku tanku musíš ,dříve než tank prodáš, dát do kasáren.
Když si koupíš nový tank tak stávající obsluhu vykopneš a dáš tam svoje kabrňáky ( pozor tanky mají různý počet obsluhy ). Když se podíváš tak je tam červeně jiný tank a taky ty procenta nic moc.
Je potřeba je přetrénovat na novou mašinu. Můžeš si vybrat tři možnosti.
- podle toho kolik do přetrénování investuješ tolik ztratíš nebo neztratíš exp.
Moje rada: pokud máš dostatek goldů tak to přetrénuj s minimální ztrátou. (sekundární vlastnosti se hodí vždy )
- minimálně investuj těch 20 000 ( ale pokud se trénování vyplatí, protože za tuto sumu je můžeš trénovat myšáky na 75 percent)
- nikdy neprodávej tank s posádkou (dokud máš místo v kasárnách tak je tam všechny odkládej)
gl Mrknutí

Thomsen
JJ díky,už se v tom začínám orientovat Mrknutí

310_McMarty
Zdar,
tak jsem si to chtěl taky zkusit, ale mám následující problém, z Torrentu jsem stahnul instalaci cca 1,5 GB a když chci nainstalovat vytuhne PC. Po cca 1/2 hodině mi vyhodi wokna, že Explorer neodpovídá. Nějaký trik panové?

Díky

Vista Ultimate x64

310_Mik
No já bych to tipoval že máš firewall a nepustí tě to dál.
Instalace co si stáhnul je vlastně client který se ještě updatuje na poslední patch.

TozziFan
To samý se děje u mě. Vista 64 a zatuhlej comp.

ShadowDrak
Na W7 64 Ultimate to šlape jedna báseň. Zkoušeli jste módy kompatibility? Dělá to jen torrentová verze (předpoládám, že bude úplně stejná)?

Osobně jsem to dělal způsobem líného člověka, takže stáhnutí installeru, instalace a patche mi potahal potom autoupdater.

Chtěl bych se zeptat k tématu WoT.

1. Jakmile člen posádky dosáhne 100procentní experience, co je s ním možné provést? Naučit ho nějaké dovednosti? A to jen jedné? Nebo se může za určitých podmínek naučit i dalším?

2. Jsou vysoce výbušné (HE) střely vůbec k něčemu užitečné? I s vysoce průraznými děly je zázrak dosáhnout průniku (rozuměj penetrace Šklebící se).
Upravil/a ShadowDrak dne 27-09-2010 10:24

Rufu
Máš na výběr 1 ze tří specializací člena -opravy,hašení,detekce vozidla.Teda tak jsem to pochopil.
HE by měly být lepší na SPG(otevřená korba)-jenže ty jsou tuhý po jednom výstřelu tak jako tak.
Mě teda spíš deptaj ty IS3-7a Leopardi s Jaghtigrama.Nechápu proč to ta hra nerozděluje rozumějc.Jak může být na jedný straně IS7 a na druhý třeba Hetzer.Hetzer by musel vystřelit asi tak 10x než by to IS zničil,kdežto IS smozřejmě jen 1x.
Nejhorší mapa je Malinovka-všichni čekaj až se nějakej bláhovej blbec rozjede na průzkum.

310_Mik
1) po dosažení sta procent (nebo stodeset už nevím) můžeš člena posádky trenovat dále. A to bud opravu, maskování nebo hašení. Trenování se určitě vyplatí a to na tu funkci která ti dělá největší starosti. Viz: hoří ti tank? tak udělej hasiče, každou chvíli ti někdo roztrhne pás? dej si opraváře..hodně kempuješ a štve tě arty? dej si maskování aby ti neviděli nebo rychle ztratili

2) je to arcade hra tak HE tady mají funkci jinou než ve skutečnosti.
HE střeli používej pokud tank proti tobě má silnější pancíř než jsi schopen prostřelit. HE munice sice nezpůsobí takové poškození jako normální ale na druhou stranu vždy tank poškodí. Nehledě na to může zničit třeba nabíjení, nebo míření či zranit obsluhu což se taky hodí.

Mrknutí

ZVP_Hekite
Je to arkáda jak sviňa ! Šklebící se
Hodně věcí mě tam štve ! Šklebící se
Ale jaksi se od toho nemůžu odtrhnout Šklebící se
Nejvíc mě štve to maskování --> skoro lagování , houfnice ( hajzlové vyžíravý ) a vůbec všecho tam je na ....... pikaču ! Sakra musím si to jít zahrát ! Šklebící se
S tím " inteligentním " rozdělováním tanků máš pravdu, když jsem poprvé podkal ve svém panzru 2 KV tak jsem nevěřil vlastním očím Úsměv
co jsem vyčetl tak tak v reálu " nezničitelný " tank pokud se nikde v okolí nenachází houfnice nebo PaK hodně velké ráže a tady ho zmasí tlupa Panzrů 3 ale až potom co KV zničí vše v okolí a má tu drzost že oproti reálu se mu to ani jednou neporouchá ! Pff
Upravil/a ZVP_Hekite dne 27-09-2010 10:57

http://zvp.wz.cz/
Hanss
310_Mik napsal:
2) je to arcade hra tak HE tady mají funkci jinou než ve skutečnosti.
HE střeli používej pokud tank proti tobě má silnější pancíř než jsi schopen prostřelit. HE munice sice nezpůsobí takové poškození jako normální ale na druhou stranu vždy tank poškodí. Nehledě na to může zničit třeba nabíjení, nebo míření či zranit obsluhu což se taky hodí.

Mrknutí

i HE se může odrazit, není přesné, že poškodí vždy. Už mi bouncly i granáty z arty Úsměv

EDIT: jinak je to pravda, na o hodně silnější tanky (a na arty) raději HE, AP nemá smysl
Upravil/a Hanss dne 27-09-2010 11:26

310_Mik
HE střeli jsou účinné vždy. Mají ovšem svoje omezení.
Pokud jsou vystřeleny na pancíř který nemají šanci prorazit ani způsobit minimální poškození tak můžou zničit podružné systémy. Jako motor, dělo nebo posádku. Střelec nesmí mířit , nedej bože používat autoaim, na nejsilnější část kde nění ani nic uloženo.
S IS4 když jsem to ještě hrál tak mě normálně vyřadili nabíjení i PZIII když nestříleli jako jantaři s AutoAim do podvozku.
To dingnutí jsem zažil i s IS4 a nejsilnějším dělem např do KV1. Ale to je tím že Engine hry má své omezení a zásah např do hlavně prostě odletí. atd.
Odpověď je pořád stejná. Máš před sebou tank který nemůžeš poškodit nebo jsi nejsi jistý? Hod mu tam HE. (pořád je lepší ho aleson zasáhnout a třeba mu něco poškodit než do něj střílet pořád dokola bez úspěchu) Mrknutí

ShadowDrak
Popravdě, jakou šanci trefit se člověk má, když to zkouší ručně bez autoaimu? Musíš otáčet kanonem, ideálně velmi pomalu, abys neztrácel přesnost a ještě to není sranda se do pohyblivého cíle trefit, většinu času bez sniper modu, protože na cíl ani není přímý výhled. Mě by se daleko více líbilo, kdyby člověk mohl střelci říct, kam má mířit, co se má snažit poškodit. Ano, zmizel by skill, ale ono ovládat střelbu ručně je taky docela problém.

Nebo s tím mám problém jako jedinný?

310_Mik
Já AutoAim využil jen asi dvakrát. Úsměv Je to asi o tom co ti vyhovuje. Ale s ním prostě nezamíříš kam potřebuješ ani nepředsadíš jak potřebuješ. Smutný

ShadowDrak
Já si za AutoAimem celkem stojím, protože mi předsazuje spolehlivě sám podle pohybu tanku, ale to bude spíše tím, že nejsem moc stavěnej na boje za jízdy. Naopak s AutoAimem trefím daleko víc než bez něj a to i na maximální dohled, což se sám divím.

Jen mě trochu zarazilo řazení rychlostí. Hádám, že ho plánují do budoucna a teď je tam na něj jen příprava. Protože hra by byla hned v jiné dimenzi, kdyby člověk musel hlídat i řazení a hlavně kdyby se tank nezastavil po uvolnění klávesy W.

DarkTatka
Ja popravde autoaimem strilim zasadne kdyz nemam mys ve skole na prednaskach Úsměv

310_Mik
O AutoAim jsem psal s ohledem na dotaz účinnosti HE. Pokud se ti tedy daří s touto vychytávkou zvolit kam do tanku narveš svůj kus spravedlivého železa tak jsi dobrej. Já většinou zamířil tam kde pancíř byl nejkolmější nebo tank nejvíc zranitelný. Tuto možnost mi bohužel AutoAim nedá. Samozřejmě né přes celou mapu Úsměv
Další debata o Pro a Proti je asi ne déle. Jak jsem už psal je to na každém co mu vyhovuje a vše má své pro i proti Úsměv

RH_Najt_cz
Chlapi, dotaz: Je mi k něčemu si ty zlaťáky šetřit, nebo raději směnit?

ShadowDrak
Vzhledem k tomu, ze je to beta, tak je zbytecne cokoliv, protoze pri prechodu na plnou verzi bude vsechno smazano a pojede od zacatku. Ale muzes si za nasetrene goldy koupit vytrenovani posadky nebo tanky, ktere jinak neziskas. Ve store stoji napriklad Churchill, Matilda a dalsi tanky 1500 zlatych. Ty jinak nekoupis Úsměv

Merten
Automat je fajn na větší a velký alespon v rámci hry vzdálenosti.Na blízko dejme tomu okolo 50m a zvlášt na malý a rychlý mrd.y typu Leopard je lepší použít manuál a svůj odhad,ten většinou nezklame.Na velký vzdálenosti je manuál fajn jen pro můj pocit na takových 500m třeba už můžeš mířit jak je libo ale klidně se vubec netrefíš Mrknutí.

PS:Je to ale neskutečně dobrá hra včera jsme si to s klukama parádně užili Vyděšený Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,149,177 návštěv