Střelba do přistávajících.
|
3IAP_Dryjo |
Přidané 21-02-2010 16:21
|
Uživatel
Příspěvek: 507
Založený: 09.12.07
|
hosi melete povetsinou desny picoviny..nekdo vo cti, nekdo vo simulaci..ach jo, ja mit vase starosti.btw. toho leona bych chtel videt nazivo..moc by me zajimalo, jestli sem ho dobre odhadl |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 21-02-2010 16:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
Vyvětli mi Leone co je to za kokotinu pojem čestný souboj. Fakt si myslíš, že je fair lítat v F4 proti Išakovi, nebo v F6F4 proti A6M2??? Co ti jinýho jako zbývá, než je prasit v nevýhodným postavení.
Když se zamyslím tak mě poškozenýho modrej nikdy letět domů nenechal, kromě Fučidy kdy jsme si na AFW domluvili souboj . Myslíš, že mě někdy borec ve fokáči nechal rozčouzenýho bez kontrol přistát, i na pitomej nouzák mimo letiště? NE!
Takže moje odpověď je bít je hlava nehlava a sundat, kdykoliv se ti naskytne příležitost i při přistání. Osobně u letadel jdoucích na nouzák je to fakt zbytečný a nikdy sem to neudělal. Pokud útočím na cíle u letiště. Je střílení vzlítajících strojů jediná šance. A ruku na srdce kdo nedělá to, že letí u nepřátelskýho letiště cca v 5-6km a počká až si nastoupe nepřítel po startu v kurzu cca 1000-2000m a pak na něj spadne.... jaký je v tom rozdíl???? Pořád je to svým způsobem vulch.
Letecký souboj je v prvé řadě o překvapení a umění se koukat. To ostantí je víceméně podružný, když máš to první... |
|
|
|
3IAP_Dryjo |
Přidané 21-02-2010 16:29
|
Uživatel
Příspěvek: 507
Založený: 09.12.07
|
ale hlavne je to uplne jedno, proc to kazdej hraje..na DF de stejne vo co?vo hovno..nerikam na valce, tam to mrzi, ale jinak..radsi nic, este se se mnou zacne nekdo hadat.. |
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 21-02-2010 16:41
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 322
Založený: 03.10.05
|
No ty voule, tady se jeden dozví, že podle chování v simulátoru se zjistí jakej je řidič. Tož to mám fajne, bo přednost zprava dávám i ve šturmovi |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 16:55
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
CZS_Raptor napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Můžeš ho zprasit ještě když má podvozek venku s tím, že jsi svého soupeře POUZE porazil. Nebo ho můžeš nechat nabrat aspoň nějakou výšku a zatáhnout podvozek a pak ho sestřelit v čestném souboji.
A jak budeš mluvit když tě v tomhle tvém FÉROVÉM souboji navštíví dva borci z vedlejšího letiště, ale na stejném TSku (nebo jen jeden to je jedno) a nakulej ti do kožichu že se z toho...............
Už po několikáté opakuju, že jsem se taky s prasáckým chováním setkal, i s daleko horším, ale že mě to nepřesvědčilo, abych se jako dobytek začal chovat taky Ještě horší než co píšeš je, když se soupeř, kterého jsi sestřelil, přihlásí na Tvoji stranu a pak Tě bez varování po startu ze zadu sejme (Hlavně Rusáci) I to jsem už zažil. A o to víc si vážím korektních pilotů a letek s kodexem cti.
To 3IAP_Sasa: Borec ve fokáči Tě nechá, pokud by jednal v rozporu s kodexem cti vlastní letky. Pokud jsi byl opravdu rozkouřený, tak Fučida ani nemohl dělat nic jiného, než Tě nechat, jinak by porušil KODEX CTI vlastní letky:
4. Pokud je nepřátelský stroj neschopen dalšího boje, nechte ho zmizet. Jestli si to nechcete odůvodnit jako projev rytířskosti tak si to zdůvodněte jako šetření munice.
5. Nikdy nestřílejte na pilota na padáku, nebo na pilota zjevně se pokoušejícího opustit letoun!
6. Člen 1st Czech Lions nikdy neútočí na startující nebo přistávající stroje nepřítele!
Případné reklamace tedy směřujte na jejich fórum, ne na mě, já jim ta pravidla nepsal
Upravil/a LEON_CZ dne 21-02-2010 17:00
|
|
|
|
AH_Enty |
Přidané 21-02-2010 17:06
|
Uživatel
Příspěvek: 508
Založený: 29.09.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
Vilik napsal:
A co je to třeba za položku?
Např... "Pokud" se ti nelíbí jeho nick? Nebo... "Pokud" má blbý kecy na fóru?
Kodex cti je tu od toho, aby se podle něj pilot řídil a ne aby se hledaly kličky, jak ho obcházet Pokud má letka ve svém kodexu zakázáno zabíjet bezbranné piloty na padáku, nebude po nich střílet ani na serveru, kde je to výslovně povoleno...
Pokud s tím mají někteří její piloti problémy, měli by se zamyslet nad smyslem svého dalšího setrvání v takové letce. Dobré jméno letky se buduje pracně a dlouho, ale lze ho ztratit poměrně snadno.
Panek napsal:
Když někdo zaútočí na přistávající letadlo, tak ryskuje svůj vlastní život (flaky, soupeři kolem letiště, ...).
Ano, ale viděl jsi někdy v IL-2 realisticky zaflakované letiště, třeba jak to popisuje Closterman při útocích na Typhoonech? To by pak mělo smysl se bavit o risku při vulchu a ne na letišti se čtyřmi AAA...
Já ti ho klidně zaflakuju, pak ale budeš mít jeden snímek na 10 sekund. A zase budete fňukat. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 17:12
|
Uživatel
|
3IAP_Dryjo napsal:
hosi melete povetsinou desny picoviny..nekdo vo cti, nekdo vo simulaci..ach jo, ja mit vase starosti .btw. toho leona bych chtel videt nazivo..moc by me zajimalo, jestli sem ho dobre odhadl
Jak podle Tebe vypadám? To by mě zajímalo A pokud tak soudíš podle mých názorů, jak pak musí vypadat autor třeba Lioního kodexu cti?
Upravil/a LEON_CZ dne 21-02-2010 17:14
|
|
|
|
Kurtis |
Přidané 21-02-2010 17:22
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
Férovej souboj je blbost. Stíhač, kterej bojuje férově, je ***
Úplně vidím Pokryškina, jak férově nalétne mezi dvojici Befek, s oběma piloty se pozdraví a potom je zapálí granátometem.
Nejlepší sestřel je takovej, u kterého člověk nemusel bojovat |
|
|
|
ZVP_Hekite |
Přidané 21-02-2010 17:23
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 16.06.09
|
Při dnešním poletu na ADW jsem se přimotal do akce 7 ILů 1 lagu IT a pár Jaků našli si modré letiště a rozpoutali scénu jako vystřiženou z apokalipsy , odflakovali vše i ten bombón poblíž a pak už jen kroužili okolo a šířili mír a lásku Když jsem se podíval na ten poetický výjev narozeného befka co zmizelo v záplavě slizu a granátů , štuky jenž rozevána zabořila své dlouhé nožky do trávy , odvážlivce jenž i motor nastartoval a pak vydechl naposled ....... přimotalo se tam i pár stíhačů ti však brzy poznali sílu ILa na čelo když jsem to viděl tak se ve mě rozléval takový pocit ........... Hřejivé štěstí a radost |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 17:30
|
Uživatel
|
Kurtis napsal:
Férovej souboj je blbost. Stíhač, kterej bojuje férově, je ***
Úplně vidím Pokryškina, jak férově nalétne mezi dvojici Befek, s oběma piloty se pozdraví a potom je zapálí granátometem.
No vidíš a Richthofen to dotáhl i s rytířským přístupem k boji na 80 sestřelů
Kurtis napsal:
Nejlepší sestřel je takovej, u kterého člověk nemusel bojovat
Budeš se divit, ale někdo rád vyhledává právě náročné souboje, třeba proto, že ho ten adrealin baví |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-02-2010 17:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
Jj krásu správně odvedené práce při zamknutí letiště, dokáže ocenit jen zkušený bitevnikář. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-02-2010 17:32
|
Diskutující
|
LC_LEON_CZ napsal:
Ehm...určitě by si rád poznal rytířkost barona v nějakém tom Camelu, že? |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 17:34
|
Uživatel
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Ehm...určitě by si rád poznal rytířkost barona v nějakém tom Camelu, že?
Proto jsem se narodil Bohužel mám plochý nohy a tak mě k letectvu nevzali |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-02-2010 17:37
|
Diskutující
|
Seš divnej a není to proto, že máš ploché nohy. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 17:39
|
Uživatel
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Seš divnej a není to proto, že máš ploché nohy.
|
|
|
|
Kurtis |
Přidané 21-02-2010 19:09
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
LC_LEON_CZ napsal:
No vidíš a Richthofen to dotáhl i s rytířským přístupem k boji na 80 sestřelů Jsi si jistý? Měl jsem za to, že tihle Jasta kluci také preferovali útok z převýšení, za slunce, zezadu atd. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 19:12
|
Uživatel
|
Kurtis napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
No vidíš a Richthofen to dotáhl i s rytířským přístupem k boji na 80 sestřelů Jsi si jistý? Měl jsem za to, že tihle Jasta kluci také preferovali útok z převýšení, za slunce, zezadu atd.
Mrkni na Red Barona, jak tam zpražil svýho vlastního bráchu potom, co zvulchoval přistávajícího rozčuzeného soupeře |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 21-02-2010 19:21
|
Diskutující
|
Mrkni na Pearl Harbor jak P-40 ukroutí zero. |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 21-02-2010 19:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
LC_LEON_CZ napsal:
CZS_Raptor napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Můžeš ho zprasit ještě když má podvozek venku s tím, že jsi svého soupeře POUZE porazil. Nebo ho můžeš nechat nabrat aspoň nějakou výšku a zatáhnout podvozek a pak ho sestřelit v čestném souboji.
A jak budeš mluvit když tě v tomhle tvém FÉROVÉM souboji navštíví dva borci z vedlejšího letiště, ale na stejném TSku (nebo jen jeden to je jedno) a nakulej ti do kožichu že se z toho...............
Už po několikáté opakuju, že jsem se taky s prasáckým chováním setkal, i s daleko horším, ale že mě to nepřesvědčilo, abych se jako dobytek začal chovat taky Ještě horší než co píšeš je, když se soupeř, kterého jsi sestřelil, přihlásí na Tvoji stranu a pak Tě bez varování po startu ze zadu sejme (Hlavně Rusáci) I to jsem už zažil. A o to víc si vážím korektních pilotů a letek s kodexem cti.
To 3IAP_Sasa: Borec ve fokáči Tě nechá, pokud by jednal v rozporu s kodexem cti vlastní letky. Pokud jsi byl opravdu rozkouřený, tak Fučida ani nemohl dělat nic jiného, než Tě nechat, jinak by porušil KODEX CTI vlastní letky:
4. Pokud je nepřátelský stroj neschopen dalšího boje, nechte ho zmizet. Jestli si to nechcete odůvodnit jako projev rytířskosti tak si to zdůvodněte jako šetření munice.
5. Nikdy nestřílejte na pilota na padáku, nebo na pilota zjevně se pokoušejícího opustit letoun!
6. Člen 1st Czech Lions nikdy neútočí na startující nebo přistávající stroje nepřítele!
Případné reklamace tedy směřujte na jejich fórum, ne na mě, já jim ta pravidla nepsal
Tak to mi pak vysvětli těch 5001 případů, kdy mě nějaký lion rozstřelil se zastaveným motorem nebo u nouzáku. Kodex je blbost. Když se tím někdo nechce řídit tak se tím neřídí.
Troufám si říct, že silně kouřící letadlo bez os ustupující z boje je boje neschopné a taky si troufám říct, že mě v takovým letadle žádnej Lion neušetří. Slušnost je jedna věc, ale stejně se k tobě 90% lidí zachová jak hovado.
Například 3xY_Macher. Toho sem poškodil, viděl jsem zastavený motor a kolečka venku, nechal jsem ho a letím bojovat s kolegou. Za 20s v zrcátku vidím nápis 3xy_Macher a dostal jsem PK. Tomu říkám taky fair play. Takže ať ode mě příště nikdo nečeká shovívavost. Dokud to letí a má to kulomet - je to nebezpečný a půjde dolů.
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 21-02-2010 19:42
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 21-02-2010 19:40
|
Uživatel
|
To 3IAP_Sasa: Psal jsem, ať to reklamuješ u Fučidy Pokud už nějaký kodex cti mají, měli by ho dodržovat a pokud ne, měli by být viníci kázeňsky potrestání. Aspoň týden drhnout latrýny Nebo to vyřešit stejně šalamounsky jako ve vaší letce a to že nařízení jsou pouze ,,doporučená" |
|
|