Falcon 4.0, nemýlím-li se, v roce 1998. A dodnes je kolem něj poměrně široká komunita. Dokonce i po těch dlouhých 12ti letech pořád graficky nevypadá nijak hrůzostrašně. Já ho pamatuju na JRC za tehdy naprosto obvyklou cenu 1.999,-
Problém simulátorů je ten, že se neustále (od dob RedBarona) zeslabuje právě ta omáčka okolo. Pracuje se na spoustě věcí, ale to, co dokáže skutečně posílit atmosféru, se v offline prostředí vytrácí zcela. Domnívám se, že takový zalaminovaný checklist by mohl být skvělým reklamním tahem. Nebo třeba nějaký další "little gift", např. psí známky..whatever.
...když už nejsou vývojáři schopni vytvořit skutečně zajímavou kampaň.
Tohle je skutecne tezky, mam opravdu vysvetlovat rozdil mezi checklistem a manualem?
Piratskou verzi BS jsem videl behat asi tri dny po vydani. Videl jsem piratskou verzi behat sitove. Videl jsem plne funkcni anglickou verzi den pote, co sam M.Wagner napsal na TPB forum, ze tohle se proste neupirati. To ja osobne hodnotim jako spektakularni neuspech. Tvoje meritka muzou byt jina.
U ostatnich her mi to vadi taky, jediny rozdil je v tom, ze zadna z nich me nelaka natolik, aby to prevazilo tak velke minus. BS jsem vicemene koupil s tim, ze budu provozovat piratskou verzi a disk zustane v supliku. V dlouhodobem vyhledu to byla samozrejme chyba a lituji toho.
Moje argumenty muzes samozrejme velmi jednodusse vyvratit tim, ze das link na prohlaseni, ze majitele bety budou mit finalni zadarmo, ze pro sitovou kompatibilitu nebude treba patch do BS a link na alespon elektronickou verzi checklistu. Pripadne muzes pridat vysvetleni, jak to, ze v roce 2010 potrebuje hra ke svemu behu admin prava.
Abych ti oplatil tvuj styl argumentace: piratskou hru je jednoduche stahnout, funguje, MP funguje, nejsou v ni ty otravy s registracemi a kdybys nebyl liny, vedel bys to, stejne jako bys snad dokazal zjistit, jestli jsem nebo nejsem na tom druhem foru registrovany, predtim, nez tady zacnes psat bludy.
1stCL_Fucida napsal:
Problém simulátorů je ten, že se neustále (od dob RedBarona) zeslabuje právě ta omáčka okolo. Pracuje se na spoustě věcí, ale to, co dokáže skutečně posílit atmosféru, se v offline prostředí vytrácí zcela. Domnívám se, že takový zalaminovaný checklist by mohl být skvělým reklamním tahem. Nebo třeba nějaký další "little gift", např. psí známky..whatever.
Nekdy mam pocit, ze Fuci hraje BS :-). Ano, to je presne ono. To jsou proste ztracene prilezitosti.
Proc neni v BS jedna, dve karticky checklistu, ktere by mely obalku/potisk/font/styl/zadni stranu a takove veci vytvarejici vizualni stranku, ne obsah, jako skutecny originalni rusky manual? Dva papiry by zvedly vyrobni cenu o korunu a umoznili uzivateli zustat ve hre misto prepinani do pdf manualu, plus prave to vytvareni atmosfery a pocitu, ze za svoje penize neco uzivatel ma. V BS je jedna vyborna kampan a jedna prinejlepsim prumerna, stahnutelne se pak daji spocitat na prstech (doslova). Jako zlaty hreb pak vysel patch, ktery rozdelil kampane na kompatibilni s novou verzi a kompatibilni s verzi predchozi. No a misto zaplaceni programatora, co by udelal generator misi a nebo alespon zlepsil AI tanku, coz je zrovna pro simulator bitevniho vrtulniku pomerne dulezita vec, se liji penize do DRM, uplne zbytecne.
1stCL_Fucida napsal:
Nekdy mam pocit, ze Fuci hraje BS :-). Ano, to je presne ono. To jsou proste ztracene prilezitosti.
Proc neni v BS jedna, dve karticky checklistu, ktere by mely obalku/potisk/font/styl/zadni stranu a takove veci vytvarejici vizualni stranku, ne obsah, jako skutecny originalni rusky manual? Dva papiry by zvedly vyrobni cenu o korunu a umoznili uzivateli zustat ve hre misto prepinani do pdf manualu, plus prave to vytvareni atmosfery a pocitu, ze za svoje penize neco uzivatel ma. V BS je jedna vyborna kampan a jedna prinejlepsim prumerna, stahnutelne se pak daji spocitat na prstech (doslova). Jako zlaty hreb pak vysel patch, ktery rozdelil kampane na kompatibilni s novou verzi a kompatibilni s verzi predchozi. No a misto zaplaceni programatora, co by udelal generator misi a nebo alespon zlepsil AI tanku, coz je zrovna pro simulator bitevniho vrtulniku pomerne dulezita vec, se liji penize do DRM, uplne zbytecne.
LesniHU napsal:
.... stejne jako bys snad dokazal zjistit, jestli jsem nebo nejsem na tom druhem foru registrovany, predtim, nez tady zacnes psat bludy.
hehehe, Hu a ověřil sis, že jsi na tom druhém fóru opravdu stále ještě registrovaný?
Ale jinak ti dávám za pravdu - já navíc v této podobě nehodlám za DCS vyhazovat peníze, až mám tenhle druh simů rád a "čornuju akulu" mám už hezkých pár let jako model od revellu (1/144) postavenou na monitoru vedle tiru.
LesniHU napsal:
.... stejne jako bys snad dokazal zjistit, jestli jsem nebo nejsem na tom druhem foru registrovany, predtim, nez tady zacnes psat bludy.
hehehe, Hu a ověřil sis, že jsi na tom druhém fóru opravdu stále ještě registrovaný?
Ale jinak ti dávám za pravdu - já navíc v této podobě nehodlám za DCS vyhazovat peníze, až mám tenhle druh simů rád a "čornuju akulu" mám už hezkých pár let jako model od revellu (1/144) postavenou na monitoru vedle tiru.
jsem se tuhle divil, že se tam nemůžu přihlásit a myslel si, že jsem zapomněl heslo...
takže ono to bude tak, že se ze serveru vykopávají registrace a ani se o tom nebékne ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
caba napsal:
LesníHU, která je ta výborná kampaň v BS?
Deployment. Melo to nejakou strukturu, atmosferu a bylo videt, ze nad tim nekdo premyslel. Nad scenarem cele kampane, jednotlivych misi i nad jejich rozplanovanim tak, aby mel zpusob utoku smysl. V ramci moznosti BS to byla vyborne udelana vec.
Pak tam byla ta druha kampan, ktera pripominala vystup generatoru misi - cele bojiste pasivni, obtiznost ukolu vymaxovana nutnosti znicit vic objektu, nez na kolik mel clovek munice, waypointy nasazene nahodne, triggery uspechu zabugovane. Z te staly za to snad jen dve mise, ta s radarovym SAMem (ktery v opatchovane verzi zmizel...) a kde clovek potkal A-10 - ne, ze by byla moc nebezpecna, ale bylo to alespon neco noveho, na co davat pozor.
LesniHU napsal:
jsem se tuhle divil, že se tam nemůžu přihlásit a myslel si, že jsem zapomněl heslo...
takže ono to bude tak, že se ze serveru vykopávají registrace a ani se o tom nebékne ?
Zaregistrovaný dne 27.09.2010 20:02:55
Poslední návštěva 05.10.2010 20:03:34
Nevím kde máš problém a co to meleš
EDIT - nebo tedy - békáš, chceš-li
jestli to milý Apo nebude tím, že jsem se tam nedávno regnul znova, protože jsem něco dohledával (a stejnak u vás nedohledal)
takže má první registrace tam opravdu není, víš ?
tož asi tak....
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.