November 22 2024 14:47:53
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
problémy saitek X52
313_Paegas
Tak jsem si je objednal, tak uvidím.

Wardog
Nechce se mě zakládat nový vlákno,tak ze zeptám tady. Mám MS Sidewinder Precision 2 (bez FF) a "něco" se mě stalo s ovládáním plynu.

Do tý doby bez sebemenšího problému už několik let co ho mám ale v pátek se připojím na online,že si zalítám,skočím do letadla,nahodím motor a co to? I když mám páčku plynu staženou na doraz mám pořád 50Smutný% plynu.Letadlo se nekontrolovatelně rozjíždí po dráze,tak vypínám motor a odpojuju se,abych se podíval co se děje.
V ovládacích panelech, se mě to potvrzuje.Plyn nejde stáhnout víc jak do poloviny.
Když jsem ho odebral a potom zase následně nainstaloval(teda on se nainstaloval sám) tak už se mě sice daří ovládat plyn v rozmezí 0-100%,ale s tím,že během první poloviny chodu páčky se nic neděje a až tak v polovině,kde už jsem měl dříve tak 50% mám teprve 1%-100%.
Nevíte někdo co stím.
Odchází snad ten potenciometr nebo co?Zamračený

Bretis
313_OTU_Paegas napsal:

heh, ja nasel tu cenu a tak se optal, no ted pockam a pokud se ti budou zamlouvat, dej vedet, ja prvni X-52 zlomil (prave k poruse smerovky), on to neni tak uplne super joy.
Koupil bych ty pedaly taky...

PS: sakra to nemuzete nekdo ten kram pomluvit, at usetrime?

Farmar
Wardog napsal:
Odchází snad ten potenciometr nebo co?Zamračený

Nejspiš ano. Rozebrat proměřit.:sm49:
Přeletovat? Vyměnit?...

MK_Paja
Bretis napsal:
313_OTU_Paegas napsal:

heh, ja nasel tu cenu a tak se optal, no ted pockam a pokud se ti budou zamlouvat, dej vedet, ja prvni X-52 zlomil (prave k poruse smerovky), on to neni tak uplne super joy.
Koupil bych ty pedaly taky...

PS: sakra to nemuzete nekdo ten kram pomluvit, at usetrime?

Co přesně mám pomluvit, vynasnažím se Mrknutí

Bretis
woe, ted sem zahlasil doma, ze chci trackIR, a pedaly, tyhle pedaly so za prijatelno cenu, ale stara by radej spodni pradlo, novej byt, jiny auto, vic penez na dovoleno, no proste to musim doma politicky vysvetlit....to pochop ne?
Sem ted vysvetlil ze nove monitor potrebuju, pac me stare kazi oci, no sem dostal povolenku a mam ho, ze mam nove kompl nevi, pac hovno pozna, ale pedaly neszere....Smutný

313_OTU_oblak
saiteka pomlouvám kudy chodím, můj byl na reklamaci a zrovna kdyz jsem byl rozlitany...twister v pikachu...:sm29:

Bretis
313_OTU_Paegas napsal:

Tak to ses posledni...uz je nemaj:no:

310_cibule
Bretis napsal:
ja prvni X-52 zlomil (prave k poruse smerovky), on to neni tak uplne super joy.

Tak vod tebe mám tu plynovku přes Bukina. Tak to dodatečně díky, nemůžu si jí vynachválit.

Bretis
310_cibule napsal:
Bretis napsal:
ja prvni X-52 zlomil (prave k poruse smerovky), on to neni tak uplne super joy.

Tak vod tebe mám tu plynovku přes Bukina. Tak to dodatečně díky, nemůžu si jí vynachválit.

Kdyz sem to cetl, tak me to napadlo. Clovece, prve me spis v posteli, pak mas moju plynovku...nechces aji ten druhej konec na nahradni dil?
No jeste Ti chybi me ustrelit kus letadla a mas celou zbirku kompletŠklebící se
Tak at slouzi!!!

310_cibule
Jo, zatím všechno, co jsem vod tebe převzal, se osvědčilo. Postel a tak... Ještě něco prubnu Mrknutí

CW_boZZda
Hele, poukd někdo chcete nadávat na X52, tak rovnou napište jaký joy je lepší.
Máte na mysli CH? Tak ty taky nejsou bez much a hlavně cena HOTASu je 2x větší než X52!:lucka2::sm50:

http://www.czechwings.com/
Bretis
310_cibule napsal:
Jo, zatím všechno, co jsem vod tebe převzal, se osvědčilo. Postel a tak... Ještě něco prubnu Mrknutí

:uhoh:

PS:Šklebící se

Burisek
No..ktery je lepsi? To by me taky zajimalo. Chci si ted koupit novy joy. A kdyz si to tak procitam, tak :sm39: Pokud jde o joy..v kombinac s plynovkou, tak jina sance neni. Ale kdyz koupim jinej saitek...jen joy, nebude to lepsi? Nejde me o penize, no nejde, jde..nedam za klacek vice jak 3 500. Ale sralo by me, kdybych si neco koupil..a zase dalsi problemy. Uz ted jsem na nervy s tim mym EXTREMEM. Neni teda mene kazovy..co se os tyce Saitek Cyborg EVO Wireless, nebo Saitek Cyborg EVO Force Stick Joystick?

Kowalski
NO MĚ SNAD Z VÁS JEBNE...TEDA PROMIŇTE,ŽE JSEM SPROSTÝ,ALE TOHLE MĚ NAŠTVALO.Asi 5dnů tomu co jsem se ptal jestli x52 stojí za to....a teď čtu tohle,ALE TO MI JE TEĎ NA NIC KDYŽ TADY MÁM VEDLE STOLU BEDNU OD X52!!Ja na pedály nemám a jak čtu,že jsou problémy s kormidlem,to mě snad z toho trefí pepka:sm11:.Mám ho z gameexpresu,teda aby jste věděli.No jen doufám,že po roce nebude nepoužitelný a drahým pedálům se jen směju.Poctivě jsem si na X52 našetřil a teď tohle........:no::no::no: ách jo to mě doma zbijou jak si na něj budu ztěžovat a hlavně si budu vyčítat proč jsem týden nepočkal a první jsem si nepřečet tuhle diskuzi.Jsem blbec jak jsem se nechal napálít zlatý Saitek Cyborg 3D USB zde jeho foto to je mašina:http://mujweb.cz/www/S5To/Kowalczyk4.htm

Kowalski
Ještě něco teď mi skoro z té ceny a z toho ''chválení'' vyhrkla skoro slza.No jsem si myslel,že Saitek je FIRMA.Kdo myslí hovno ví S PÁNEM BOHEM

313_Paegas
S5T_Kowalczyk4 napsal:
NO MĚ SNAD Z VÁS JEBNE...TEDA PROMIŇTE,ŽE JSEM SPROSTÝ,ALE TOHLE MĚ NAŠTVALO.Asi 5dnů tomu co jsem se ptal jestli x52 stojí za to....a teď čtu tohle,ALE TO MI JE TEĎ NA NIC KDYŽ TADY MÁM VEDLE STOLU BEDNU OD X52!!Ja na pedály nemám a jak čtu,že jsou problémy s kormidlem,to mě snad z toho trefí pepka:sm11:.Mám ho z gameexpresu,teda aby jste věděli.No jen doufám,že po roce nebude nepoužitelný a drahým pedálům se jen směju.Poctivě jsem si na X52 našetřil a teď tohle........:no::no::no: ách jo to mě doma zbijou jak si na něj budu ztěžovat a hlavně si budu vyčítat proč jsem týden nepočkal a první jsem si nepřečet tuhle diskuzi.Jsem blbec jak jsem se nechal napálít zlatý Saitek Cyborg 3D USB zde jeho foto to je mašina:http://mujweb.cz/www/S5To/Kowalczyk4.htm

Neber to tak tragicky, je pravda, že jsem ho včera odnesl reklamovat, ale taky je pravda, že už na škole mi říkali chodící vir, a něco na tom asi bude, posuď sám,
:sm8:
reklamoval jsem:
combo mechanika LG 1x (číslo se nepamatuji)
DVD mechanika LG 4082b 1x
Logitech Extreme 3D pro 2x
multifunkční tiskárnu HP 1210 1x
Sitek x52 v řešení
:sm38:
Všechno jsem dostal nové, (teda HP 1210 už neměli tak jsem dostal HP 1215 a teď bojuji s ovladačema, nemůžu rozchodit scaner, ale u kámoše chodí tak nevím asi jsem totální lama :sm19: )

313_Paegas
Bretis napsal:
313_OTU_Paegas napsal:

Tak to ses posledni...uz je nemaj:no:

....stornovali mi objednávku :cry:

57MH_Zvire
Já vás nechápu. Mám jeden z prvních a funguje normálně a bez problémů.

airspace.cz
313_Paegas
57MH_Zvire napsal:
Já vás nechápu. Mám jeden z prvních a funguje normálně a bez problémů.

Říkám že mi říkali chodící vir. Twistr si dělal co chtěl a víc doprava než doleva a naprosto nahodile a častěji až v klidu byl pořád doprava s prokmity od jedné do dvou třetin rozsahu.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,396 návštěv