|
Coop "Tokijský expres"
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 13-12-2005 08:02
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11181
Založený: 26.01.13
|
Když se nepřiblížíte k Dauntlessům, tak mi bude ctí Vás odtáhnout na ocasu mého Mocného pryč .
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| CW_boZZda |
Přidané 13-12-2005 08:39
|

Uživatel

Příspěvek: 636
Založený: 29.09.05
|
Počkáme na zítřek. Uvidíme čí rudé slunce se rozjasní :sm41: |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 13-12-2005 09:06
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
1stCL_Fucida napsal:
Dva zásahy jsou přesně o dva více, než mi budete schopni dát  . Jen se bojím, abychom s Udatným Jiříčkem našli cestu 
Mno my budem jen rádi, když si na tebe nebudeme muset vystřelit (=ušetříme na SBD )
Ty se pak klidně kochej v nadoblačných výšinách někde pěkně moc moc daleko od nás  |
| |
|
|
| VGR_Plavec |
Přidané 13-12-2005 10:01
|

Nováček

Příspěvek: 82
Založený: 02.10.05
|
Vůbec ho neposlouchej, bude mi ctí tě dopravit včas až k expresu.
A pamatuj, modrá je dobrá.
.
.
.
na zemi:sm12: |
| |
|
|
| 3IAP_Momo |
Přidané 13-12-2005 10:16
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 199
|
CVS_boZZda napsal:
Tak Fučidko na tebe si posvítíme!!!
Navrhuji přejmenovat akci "Potopte Fůču"
no prááávě: to mě snad ani nebude bavit když je Fuči na stejné straně ....si budu asi muset vzít pár kýblů vodky sebou do střeliště abych tam neumřel nudou  |
| |
|
|
| GC3_Kane |
Přidané 13-12-2005 10:18
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 267
|
3IAP_Momo napsal:
CVS_boZZda napsal:
Tak Fučidko na tebe si posvítíme!!!
Navrhuji přejmenovat akci "Potopte Fůču"
no prááávě: to mě snad ani nebude bavit když je Fuči na stejné straně  ....si budu asi muset vzít pár kýblů vodky sebou do střeliště abych tam neumřel nudou 
tak si pácneš Fučiho přátelákem ne? by se nic tak strašného nestalo ne?  |
| |
|
|
| 3IAP_Momo |
Přidané 13-12-2005 10:37
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 199
|
3IAP_Kane napsal:
tak si pácneš Fučiho přátelákem ne? by se nic tak strašného nestalo ne? 
ah...že by nešťastná náhoda ? ....prostě já tam pálil po tom zeru a on jak za ním letěl tak vlítl přímo do té dávky která pořád kopírovala jeho trať letu :lol: |
| |
|
|
| VGR_Ghost |
Přidané 13-12-2005 11:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 300
|
Takže máme plno. Koukám že bojová morálka je na na docela slušné úrovni... 
Adresu na TS dodám během dneška (pravděpodobně to bude AH speciál). IP, kde se poletí, zjistíte pak na TS. Start mise je v 20:30, tudíž přijďte nejpozději v 20:15!!! |
| |
|
|
| 313_Santy |
Přidané 13-12-2005 11:54
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 202
|
VGR_Plavec napsal:
Vůbec ho neposlouchej, bude mi ctí tě dopravit včas až k expresu.
A pamatuj, modrá je dobrá.
.
.
.
na zemi:sm12:

Náhodou, já se v moři koupu rád. Navíc máme s sebou ještě člun, ne? Radši to půjdu zkontrolovat.  |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 13-12-2005 18:40
|

Fusioner

|
Ghoste, Dazzi, co ví červení o našem transportu ? Znají výchozí bod ?
Nebo ví to samé co my o vašich letadlovkách - vlastně skoro nic, jen že ste v 45minutovém okruhu od něj ? |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 13-12-2005 18:41
|

Fusioner

|
313_OTU_Santy napsal:
Náhodou, já se v moři koupu rád. Navíc máme s sebou ještě člun, ne? Radši to půjdu zkontrolovat. 
člun je jen pro pilota, střelec je plebs, ten má jen vestu ...  |
| |
|
|
| 1stCL_Novotny |
Přidané 13-12-2005 18:48
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Tak bohužel nepoletím! SRY   |
| |
|
|
| XXX_Dazz |
Přidané 13-12-2005 18:50
|

Uživatel

Příspěvek: 1411
|
Nevím já o letadlovkách nic nevím jelikož se o ně pranic nazajímám. Ghost jelikož dělal misi asi něco tuší, ale myslím že budeme plnit hlavní cíl a to je zastavit Expres.
Jinak Hopre, to dvojče vzadu si ošetřuju sám. Žádného zbrojíře ani mechanika k němu nepustím :mad:. My vesty ani čluny potřebovat nebudem, zapalovač si neberu těch tam bude dost :sm14: |
| |
|
|
| VGR_Ghost |
Přidané 13-12-2005 18:52
|

Rozkoukaný

|
Hoper napsal:
Ghoste, Dazzi, co ví červení o našem transportu ? Znají výchozí bod ?
Nebo ví to samé co my o vašich letadlovkách - vlastně skoro nic, jen že ste v 45minutovém okruhu od něj ?
Mrkni se na briefing - rudí mají přibližně na mapě zakroužkováno, kde transport hledat. No a transport je složen z torpédoborců (Tokijský Expres byl téměř vždy složen z jedné a té samé eskadry torpédoborců, takže amíci dost dobře věděli co je čeká, když na ně útočili). Jinak o našich letadlovkách nemůžeš nic vědět, protože tam žádné nejsou. Startujeme z Hendersonova letiště. Jo a nebojte se, na letadlovky se útočit nebude, nejsou v plánu (jakoby tam nebyly). V reálu by byly jinde (na severu). Tam ale mapu nemáme.
edit: tobě nestačí, že máš v briefingu naznačen výchozí bod, kurz a ještě rychlost konvoje?
edit2: vy jdete z lodě, my ze země. Budete sedat na té samé lodi, kterou vám nikdo neukradne, nepotopí, nepřebarví... Její kurz máš v briefing myslím dost znatelně naznačenej. Jen jsem zapoměl asi napsat její rychlost - cca 15 uzlů.
Upravil/a VGR_Ghost dne 13-12-2005 19:01
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 13-12-2005 18:54
|

Fusioner

|
3IAP_Dazz napsal:
Nevím já o letadlovkách nic nevím jelikož se o ně pranic nazajímám. Ghost jelikož dělal misi asi něco tuší, ale myslím že budeme plnit hlavní cíl a to je zastavit Expres.
...
nějak jsem myslel, že taky budete startovat z letadlovek, ale ono je dost možné, že vy budete startovat už z Hendersona, ne ?
Jaká je vlastně výchozí situace ? |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 13-12-2005 19:00
|

Fusioner

|
VGR_Ghost napsal:
Mrkni se na briefing - rudí mají přibližně na mapě zakroužkováno, kde transport hledat.
mám kouknout na váš briefing ??
VGR_Ghost napsal:
Startujeme z Hendersonova letiště.
jj, už mi to došlo 
VGR_Ghost napsal:
edit: tobě nestačí, že máš v briefingu naznačen výchozí bod, kurz a ještě rychlost konvoje?
no k nalezení konvoje jo 
jen bude zajímavé najít letadlovku, pokud se nám neozve a její rychlost neznáme
Upravil/a Hoper dne 13-12-2005 19:01
|
| |
|
|
| VGR_Ghost |
Přidané 13-12-2005 19:03
|

Rozkoukaný

|
Hoper napsal:
VGR_Ghost napsal:
no k nalezení konvoje jo 
jen bude zajímavé najít letadlovku, pokud se nám neozve  a její rychlost neznáme 
Hopere, co je to modrý v tom obrázku? Máš tam červenou tečku jako počáteční bod konvoje a od ní šipku znázorňující kurz konvoje, modře přesně trasu vaší loďi. Dokonce to tam máš i česky popsaný... Myslíš to všechno vážně nebo si děláš (Y) ? Jinak sorry, ta loď pluje rychlostí cca 15 uzlů.
Edit:
Hoper napsal:
VGR_Ghost napsal:
Mrkni se na briefing - rudí mají přibližně na mapě zakroužkováno, kde transport hledat.
mám kouknout na váš briefing ??
Sorry, nějak mi vypadlo, že je modrý a rudý briefing zvlášť. Jako tvůrce znám oba, ale za letu nebudu řikat nic, navigovat budou bombeři.
Edit2:
Pro všechny:
SRAZ NEJPOZDĚJI V 20:15 na AH SPECIÁL TS.
Upravil/a VGR_Ghost dne 13-12-2005 19:12
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 13-12-2005 19:45
|

Fusioner

|
VGR_Ghost napsal:
...
Hopere, co je to modrý v tom obrázku?  Máš tam červenou tečku jako počáteční bod konvoje a od ní šipku znázorňující kurz konvoje, modře přesně trasu vaší loďi. Dokonce to tam máš i česky popsaný... Myslíš to všechno vážně nebo si děláš (Y) ? Jinak sorry, ta loď pluje rychlostí cca 15 uzlů.
Myslím to smrtelně vážně , protože bez té neudané rychlosti bysme ji těžko hledali, když jede napříč ... 
Jinak toho všeho ostatního jsem si kupodivu dokázal všimnout
A světe div se - i pochopil 
(prosím bez poznámek, jo ? )
VGR_Ghost napsal:
Sorry, nějak mi vypadlo, že je modrý a rudý briefing zvlášť.  Jako tvůrce znám oba, ale za letu nebudu řikat nic, navigovat budou bombeři.
takže můžu číst nebo ne ?  |
| |
|
|
| VGR_Ghost |
Přidané 13-12-2005 19:52
|

Rozkoukaný

|
Hoper napsal:
VGR_Ghost napsal:
Sorry, nějak mi vypadlo, že je modrý a rudý briefing zvlášť.  Jako tvůrce znám oba, ale za letu nebudu řikat nic, navigovat budou bombeři.
takže můžu číst nebo ne ? 
No morální to není, ale vzhledm k tomu, že na americké mapce je jen kroužek, kde zhruba mají hledat... Jediné co z toho asi zjistíš (to co nevíš), je jaké budou mít SBDčka bomby a z jaké jsou jednotky. No trošku horší by bylo, kdyby si naši bombři přečetli ten japonský briefing. Ale doufám, že snad ne. |
| |
|
|
| CW_boZZda |
Přidané 13-12-2005 20:04
|

Uživatel

Příspěvek: 636
|
Tak a mám věcnou. Udělejt eněkdo screenshot budíku s palivem u zera.Prosím. já ten budík ne a ne najít :sm39: |
| |
|