MK_Paja napsal:
Jo dobrej postřeh Enjoyr, smutný je, že lidi si, přirozeně, vyberou NELÍTAT hru on-line, která nemá jasně a pevně stanovený pravidla pro obě strany. Je to velice prosté, taková hra nemůže bavit, ani se super vylepšenou grafiku a zvuky. Takže vlastně IL on-line pro veřejné servery umře. Možná,... velmi pravděpodobně
Zdar Pájo . S on-line to nejspíš tak bude (však mě znáš,jak na tom s on-linem jsem ).
Jinak...ty vobludo jedna, až budeš někdy v Jihlavě,dej vědět,zajdem na pokec (a proberem ten on-line ). Jezdíš vůbec ještě někdy do Ji?
MK_Paja napsal:
Jo dobrej postřeh Enjoyr, smutný je, že lidi si, přirozeně, vyberou NELÍTAT hru on-line, která nemá jasně a pevně stanovený pravidla pro obě strany. Je to velice prosté, taková hra nemůže bavit, ani se super vylepšenou grafiku a zvuky. Takže vlastně IL on-line pro veřejné servery umře.
S tímhle naprosto souhlasím.
Taková ta vtíravá nejsitota, že si to někdo nečistě vylepšuje, aby měl v online výhodu je na houby.
Vybavily se mi hlavně ty blbý křeče před pár lety ve Warbirdech. Údajný průhledný kokpity, vyleplepšený výkony, zbraně... hlavně kolem Poláků se to tradovalo.
btw.
Enjoyre, teď jsem si všim, že jsi taky od Jihlavyyy, nebo přímo zzz
Zdravím tímto skoro-souseda!
Upravil/a VCAF_Joe dne 14-10-2009 16:21
MK_Paja napsal:
Jo dobrej postřeh Enjoyr, smutný je, že lidi si, přirozeně, vyberou NELÍTAT hru on-line, která nemá jasně a pevně stanovený pravidla pro obě strany. Je to velice prosté, taková hra nemůže bavit, ani se super vylepšenou grafiku a zvuky. Takže vlastně IL on-line pro veřejné servery umře. Možná,... velmi pravděpodobně
Zdar Pájo . S on-line to nejspíš tak bude (však mě znáš,jak na tom s on-linem jsem ).
Jinak...ty vobludo jedna, až budeš někdy v Jihlavě,dej vědět,zajdem na pokec (a proberem ten on-line ). Jezdíš vůbec ještě někdy do Ji?
Jezdím ale málo,... hele, ten on-line probereme klidně na on-linu, už bys mohl konečně začít lítat, teorii ovládáš dokonale. Jo a taky bysme si mohli založit vlákno pro Jihlaváky ať tady CLONOVI neflajmujem.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.