January 01 2026 10:38:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Leteckí stíhači II. v boji na ČT1
WT_Peci
WT_Horrido napsal:
Nejenom repráky, třeba velitel formace Bf 109 vede své stíhače (zásadně ve formacích po pěti, ještě že ti Němci vynalezli čtyřprstou formaci :-) v dubnu 1945 v letounu se žlutou haubnou.

Byl to odvážný velitel Vyděšený Nebo letěl v pěkně starém krumplu Šklebící se To jsem včera zase o něco přišel...

Panek
A co čekáte? Že tam bude: Letělo nás šet, najednou jsem viděl jak Tony padá bez křída a v plamenech k zemi. Než jsme pochopili, co se stalo, byl už proudový mesršmit skoro v nedohlednu.

WT_Horrido
Ne samozřejmě že čekáme že mustang točí nejlépe po zasahu z třicitky do křídla a během divokého obratu stihne zasáhnout prolétávající německé žluté eso. Stars and Stripes rulezz! Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_pbarry
WT_Horrido napsal:
Ne samozřejmě že čekáme že mustang točí nejlépe po zasahu z třicitky do křídla a během divokého obratu stihne zasáhnout prolétávající německé žluté eso. Stars and Stripes rulezz! Šklebící se

Tak ještě že to všechno stihl, před příletem zbytku letky, aby mu to nikdo nemusel věřit Šklebící se
Upravil/a 1stCL_pbarry dne 21-10-2009 09:18
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
WT_Pedropan
WT_Peci napsal:
WT_Horrido napsal:
Nejenom repráky, třeba velitel formace Bf 109 vede své stíhače (zásadně ve formacích po pěti, ještě že ti Němci vynalezli čtyřprstou formaci :-) v dubnu 1945 v letounu se žlutou haubnou.

Byl to odvážný velitel Vyděšený Nebo letěl v pěkně starém krumplu Šklebící se To jsem včera zase o něco přišel...

Prdlajs. Byl to v civilu naterac a pod ponkem nasel kybl zlute barvy. Tak co s nim...? Šklebící se

http://www.wtigers.org/
Jp-
Náhodou mě se víc líbili ti japonci jak je sundaval div né z pistole Vyděšený

1stCL_pbarry
me tak napadlo, ze vetsinou skutecne dochazi k tem sestrelum, kdyz sebou nemaj nikoho, kdo by jim to potvrdil. A kdyz nejakou dvojku nahodou maji, tak je zpravidla sestřelena a nestastnou nahodou zemre (lynč, utopenej etc.).

Jsou guncamy nekde archivovány ? Bylo by tak težké je k dotyčné akci dohledat a zveřejnit v seriálu ? Neví někdo ?

barryk.webz.cz
Jp-
amíci asi guncamy mít budou

j4ck41
a nejakej archiv toho asi taky bude protoze jinak bychom je my tezko mohli vidat v bedne nebo na youtube, ovsem otazka jestli se archivujou vsechny ...

1stCL_pbarry
VGR_j4ck41 napsal:
a nejakej archiv toho asi taky bude protoze jinak bychom je my tezko mohli vidat v bedne nebo na youtube, ovsem otazka jestli se archivujou vsechny ...

Zeby se nearchivoval material zaznamenavajici 5 sestřelu ? Mrknutí

barryk.webz.cz
Panek
Tenhle díl musím vidět. Cool Ha, čtvrtek 9:45 opakovačka na ČT2. Šklebící se
Je tam napsáno Mustang, americká dok. rekonstrukce.

doktorkop
Mě se moc líbila věta
"A než přiletěl zbytek jeho letky,měl už potvrzené tři sestřely"
Šklebící se

1stCL_pbarry
doktorkop napsal:
Mě se moc líbila věta
Šklebící se

Jop, to mě taky pobavilo Šklebící se

barryk.webz.cz
TozziFan
1stCL_pbarry napsal:
doktorkop napsal:
Mě se moc líbila věta
Šklebící se

Jop, to mě taky pobavilo Šklebící se

Tady je aspoň vidět, jak je kluk emerickej skromnejVyděšený...než by přiletěl zbytek moji letky, měl bych sedm potvrzenejch sestřelůCool

j4ck41
1stCL_pbarry napsal:
VGR_j4ck41 napsal:

Zeby se nearchivoval material zaznamenavajici 5 sestřelu ? Mrknutí

a to vazne veris ze by v nejakym archivu kde jsou vsechny guncamy U.S. letadel z WWII - pokud vubec nejakej takovej existuje - bylo specialni oddeleni kde by byli krabice s popiskem typu "Jak Freddy Newton 5 skopcaku behem letu zapalil"?

ono je podle me dost optimisticky vubec verit tomu ze by se archivovali vsechny guncamy - respektive to ze kazda strelba je na guncamu zachycena a ze zadnej film nebyl blbe vyvolan pripadne ztracen poskozen apod.
Upravil/a j4ck41 dne 21-10-2009 11:58

Panek
Jeden Portugalec mi vyprávěl, že valná většina filmů pro guncam bylo zničeno ještě v letadle v průběhu přezkoušení zbraní.
Jako, že vzlétli a před kontaktem s nepřítelem ještě odzkoušeli všechny zbraně, čímž se guncam spustil a pro závadu většinou dojel až do konce filmu.

WT_Horrido
Každopádně na to jak si všichni Němci nafixlovali své sestřely jsou ty americké vzorem hodnověrnosti, to se jistě shodnem. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Maxxis
WT_Horrido napsal:
Každopádně na to jak si všichni Němci nafixlovali své sestřely jsou ty americké vzorem hodnověrnosti, to se jistě shodnem. Úsměv

blbost, němci a jejich duslednost,.... postupem času jak šly roky to šlo asi určitě z kopce, nebyl čas řešit kdo je kdo, dvě dávky.... Pff

ZVP_ALEX
Jak to tady tak čtu, tak koukáte na pěkný pitominy. To nevíte, že historii píšou vítězovéŠklebící se no a pokud si ještě matně vzpomenu na něco málo z dějepisu, tak němci naposledy vyhráli válku s frantíkama někdy v 18. století, tak proč tady rozebíráte propagační filmy jednotlivých stran. Možná kdyby válku vyhráli oni, tak by jsme se v televizi dozvěděli, že každý velkoněmecký "nadčlověk" sundal během jednoho letu hned 50 až 60 rusáků nebo spojenců. Ale s největší pravděpodobností by jsme se na televizi nedívali a ani tady nebyliVyděšený Na každej pád si ale myslím, že každý z těch chlapů, ať už bojoval na jakýkoliv straně nebyl žádná třasprdelka a měl určitě pro strach uděláno, jinak by do toho nelezl. A každý z Vás, kdo lítá nejen simulátory, ale i v reálu ví, že nejlepší pilot je "STARÝ PILOT"Šklebící se
Upravil/a ZVP_ALEX dne 21-10-2009 14:09

WT_Horrido
Á diskutér s morálním posláním Úsměv

Tak zase u dalšího dílu...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

38,961,185 návštěv