November 22 2024 13:22:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Unified Installer version 1.1
310_cibule
Jo, dřív se mi to taky stávala, jen když jsem při načítání na něco sáhnul.

Teď ale zatím vždycky (tedy od úterý, co jsem instaloval Unified Installer Version 1.1.). Trochu mi to štve, ne, že ne...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

czs_scharck
Taky se občas stane že mi zůstane "viset" start lišta od Widlí při nabíhání Ila a myš je pak mrtvá.
Shodit do lišty ale stačí jen jednou, počkat až si to PC přechroupne a je to gut. Muzika nevím, tu jsem vypnul.
To mi ale takhle občas dělá odjakživa.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

TomVrabec
No mi to dělá taky stejně, jakmile něco udělám či kliknu po spuštění, zůstane lišta a myš je mrtvá, akorát že po shození na lištu mi spadne celá hra a musím pouštět znovu. Jak původní šturm, tak tahle 1.1

eman
Když spustím třeba trakir a hned pak Ila , taky mi občas zůstane viset lišta když hra najíždí, po zobrazení hl. menu pak shodím hru do lišty, znovu nahodím lišta zmizí, ale myš zůstává mrtvá, opětovné shození do lišty a nahození a pak už vše funguje. Při spouštění hry přes hyperloby se to děje pravidelně. Hra mi padá do lišty i po aktivování bobmbsichttablu přes hot klavesu, přestože jsem jej spustil ještě před spuštěním hry. Naštvaný

310_cibule
No, a nejhorší je, že když shodím (spadne) ila do lišty, vysadí mi FF na sidewinderu. Naštěstí se netýká toho úvodního kousnutí, ale jen když letím. To jsem pak parádně nasr... Cool
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Hmm, nevím, většinou stačí když to přepnu pomocí Alt+Tab.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Pedropan
eman napsal:
... Hra mi padá do lišty i po aktivování bobmbsichttablu přes hot klavesu, přestože jsem jej spustil ještě před spuštěním hry. Naštvaný

Nechavej BT2 ve viditelnem rezimu az do uplneho nacteni Sturmovika. Potom vse funguje tak jak ma. Takze neskryvat pred plnym nactenim...

http://www.wtigers.org/
310_cibule
Hele, Pedro, když už jsme u toho:

nešlo by to shození Vaší skvělé tabulky do lišty namapovat na něco jiného než Pause/Break?

Tenhle příkaz mi nebere MS GameCommander, takže se furt musím natahovat na klávesnici, což mne nebaví (vlastně už pro žádný jiný povel nepoužívám klávesnici, mám všechno namapované na periofériích; teda vlastně ještě s výjimkou Ctrl+E, z ryze bezpečnostních důvodů)

WT_Pedropan
Existuje BT2.1, ktera se schovava prikazem Alt+Pause/Break, a BT2.2, ktera se skryje na povel Alt+b.
Tak kterou chces?

310_cibule
No, já mám tedy asi tu první. A jaký je rozdíl? A kde je najdu, už jsem to zapomněl?

WT_Pedropan
Rozdil je pouze v tom ovladani rezimu HIDE/SHOW. Jinak zadna zmena. A najdes ji na mem C:\TOOLS\IL-2 Sturmovik\Utilities\Bombsight Table

Tak uz si vyber a vysol maila...Mrknutí

310_cibule
Už ho hrnu, dík. PM.

BenKenobi
jééé...Ju88 s kanonkem na postřelování lodí Úsměv Což mě teda přivádí k otázce: je možné ve Sturmu potopit jakoukoli loď kulomety/kanonky? Mě osoně se to nikdy nepodařilo a to jsem vystřílel všechno z Tempesta do nejmenší ruské hlídkové lodičky. Cool Že by Henschel nebo JU87G ?

311_Rampa
Kenobi: nevím, ale potopit Lexington kanonky... to asi nepůjde...

XXX_Dazz
Jsem "Kotas" mám dotaz ...

Používám modpack 1.0 stačí přeinstalovat 1.1 resp. 1.1.1 a nebo se musí modpack 1.0 nejdříve nějak odinstalovat/odebrat ?

Panek
já nainstaloval 1.1 přes 1.0 ale prajvda je, že jsem měl "switchnuto" na 4.08 pomocí VersionSwitcher.exe

1stCL_Fucida
ideálně se verze 1.0 zbav smazáním adresáře MODS.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

XXX_Dazz
Dík Mrknutí

Panek
Dazzi, poletíš tu specku? Vyděšený

XXX_Dazz
asi jo

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,771 návštěv