November 05 2025 20:48:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
DOGFLIGHT/COOP......PACIFICKÁ MELA
1stCL_Wedge
Pokud by teda bylo ještě místo u modrejch v ňáké stíhací vlašťovce, tak mě tam Edisone prosím přepiš, děkuji.

MK_Paja
Sednu do čehokoli, jenom ne do zera Smutný

Hoper
neboj, i v kikině ti uletí ...

57thMH_Edison
Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

VYDÁNO ZÁKLADNÍ INFO NA PRVNÍ STRANĚ

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

CR_PETRAS
ach jo....zase jako jeden z posledních.Jestli zbylo nějaké "šikmooké" letadélko,hupsnul bych do něho.Jen se netěším na mazec amíků,až se budou rodit na letadlovky :-(( Tož letu zdarec ((-::sm31::sm5:

http://avionika.webpark.cz
VGR_Ghost
Smím-li se tázat, z jakého typu letadlové lodě budeme startovat a poletí se to opět ve stylu "speciálka" nebo normální coop?

http://www.virtualgrimreapers.net/
GC3_Messik
VGR_Ghost napsal:
Smím-li se tázat, z jakého typu letadlové lodě budeme startovat a poletí se to opět ve stylu "speciálka" nebo normální coop?

přeci jen bych název speciálka použil velmi zřídka, dochází pak k záměně.

Toto je obyčejný coop, možná speciální coop s větší účastí. Se speciálkou na kterou se 90% letové doby trénuje a cvičí nejde vůbec srovnávat.

edit: jedno slůvko vypadlo Mrknutí
Upravil/a GC3_Messik dne 29-11-2005 00:19
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
VGR_Ghost
Měl jsem se zeptat jinak. Poletí se na DS jako minule nebo to tentokrát někdo hostne jako coop? No a dotaz o letadlovce trvá. Nerad bych s Corsairem startoval ze statické HMS Illustrious, to fakt nezvládnu.

AFT_xl8_CZ
Jejda to je zuper že jsem zařazen jen by mně zajimalo kde se to poleti IP servru a TS :confused:

3BAP_Plooskie
Aktualizuje někdo to obsazení - připadá mi, že moc ne :no:
Kdyby byl volný nějaký rejžák, tak bych prosil připsat.
Pokud nebude v rejži misto, zkusil bych i nějakého toho amíka, ale v tom případě bych se přidal ke Ghoustovu dotazu ohledně letadlovek ...
Děkuji za aktualizaci osob a obsazení ... Úsměv

57thMH_Edison
Všechny letadlovky jsou statické. Jsou vytvořeny 3 pro start a dvě pro přistání. Mise bude založena na DS, ale pod rouškou cooperace. Porada zůčastněných je potřeba minimálně 30 minut před zahájením. Na DS bude nastaven death kick na dvě umrtí. Každá strana bude mít k dispozici 60 letadel dle první strany. Bude se používat TS AH spec, kde budou zveřejněny připojovací informace na DS.

3BAP_Plooskie
A o mašiny se popereme rovnou, nebo až během těch 30 minut před startem - navrhuju to předjednat ... :sm32:

3BAP_Plooskie
Eison - Teda, nevím jestli mi něco neuniklo (a to jsem radši četl celé vákno znova Úsměv ) ale předtím jsi psal 2x o tom, že to bude do první smrti a v posledním příspěvku máš "... death kick na dvě úmrtí" - jak to teda bude.
A ještě jedna prosba (omlouvám se, ale nejsem v tomhle nějak kovanej) - volné stroje na letadlovce/letišti zjistím přes <planes ? A když si vyberu něco, co bych neměl tak bude kick, jo ?
Sorry, jsem malá lamička a učím se ... Mrknutí

57thMH_Edison
Počítám z domluvou lidí jednotlivých týmů. Typů i počtu letadel bude dost. Má to být týmový boj. Základ je dogflight mise takže se nedá ovlivnit co si kdo vezme za letadlo.Proto je potřebná domluva před zahájením hry. Ano předělal jsem deathkick na dva, aby se zvýšila hratelnost.

Pro red jsou tři letadlovky
CV-3 : 4x - CorsairMk II a 16x FM-2
CV-9 : 8x - F4U-1C a 8x F4U-1D a 4x - CorsairMk IV
CV-11 : 10x - F4F-3 a 10x - F4F-4

Pro blue jsou tři letiště
ČIRAN AN9 : 6x - G4M-1 a 6x Ki-100 a 12x - A6M5b
umělé AW12 : 12x - A6M5c a 6x Ki-61-Hei
umělé AW12 : 6x - G4M-1 a 6x Ki-100 a 6x Ki-61-Ocu
Upravil/a 57thMH_Edison dne 29-11-2005 17:07

VGR_Ghost
A nebudeme doudám muset mít pod Corsairem bomby... ???!!! Já jsem rád, když se odlepím z letadlovky třídy Essex s plnou nádrží. Jestli budu muset vézt bombu, budou to závody ve skoku do vody.

MK_Paja
57thMH_Edison napsal:
Počítám z domluvou lidí jednotlivých týmů. Typů i počtu letadel bude dost. Má to být týmový boj. Základ je dogflight mise takže se nedá ovlivnit co si kdo vezme za letadlo.Proto je potřebná domluva před zahájením hry. Ano předělal jsem deathkick na dva, aby se zvýšila hratelnost.

Pro red jsou tři letadlovky
CV-3 : 4x - CorsairMk II a 16x FM-2
CV-9 : 8x - F4U-1C a 8x F4U-1D a 4x - CorsairMk IV
CV-11 : 10x - F4F-3 a 10x - F4F-4

Pro blue jsou tři letiště
ČIRAN AN9 : 6x - G4M-1 a 6x Ki-100 a 12x - A6M5b
umělé AW12 : 12x - A6M5c a 6x Ki-61-Hei
umělé AW12 : 6x - G4M-1 a 6x Ki-100 a 6x Ki-61-Ocu

To je cca 120 pilotů jestli dobře počítám Mrknutí

AH_James_Gastowski
No teď už to taky nechápu, předtím bylo, že když člověk zdechne při boji, tak končí. To beru. Zdechnout při blbým narození na lodi, že tě někdo při startu přejede, bylo povoleno. Ale teď tě to po druhým "přejetí" vykopne a můžeš se teda potom ještě připojit, nebo ti to dá banána?

Jinak bych bral F4U-1C, jak jsem psal výše.
Dovolil jsem si tu napsat stroje, který vyplývají z příspěvků, aby byla diskuze nad typy rychlejší:
1 - 57thMH_Edison
2 -
3 - 1stCL_valhera_____________Corsair
4 - AH_Pospa_________________F4U-1C
5 - AH_James_Gastowski_______F4U-1C
6 - LEGRA_HeRa______________F4U-1?
7 - 313_OTU_Paegas
8 - 313_OTU_Wedge___________F4U-1C
9 - VGR_Ghost________________Corsair
10 - VGR_Plavec______________Corsair
11 - VGR_Mha________________Corsair
12 - EAF310_Thor_____________F4F3
13 - EAF310_Arturo____________F4F3
14 - EAF310_Jimik_____________F4F3
15 - EAF310_Jirka______________F4F3
16 - plooskie

3BAP_Plooskie
Tak já teda beru F4F3, tzn. maminka CV-11 USS Intrepid :sm16:

1 - 57thMH_Edison
2 -
3 - 1stCL_valhera_____________Corsair
4 - AH_Pospa_________________F4U-1C
5 - AH_James_Gastowski_______F4U-1C
6 - LEGRA_HeRa______________F4U-1?
7 - 313_OTU_Paegas
8 - 313_OTU_Wedge___________F4U-1C
9 - VGR_Ghost________________Corsair
10 - VGR_Plavec______________Corsair
11 - VGR_Mha________________Corsair
12 - EAF310_Thor_____________F4F3
13 - EAF310_Arturo____________F4F3
14 - EAF310_Jimik_____________F4F3
15 - EAF310_Jirka______________F4F3
16 - plooskie _________________ F4F3
Upravil/a 3BAP_Plooskie dne 29-11-2005 20:13

VGR_Ghost
No pánové, moje účast je zpochybněna. Moje připojení má moc slabý upload a AH speciáll TS je nastaven na speex 12.7, což mi to nepobírá. Na našem TS máme nastaven Speex 7.2 a slyším tam krásně všechno, bez nějakých výpadků. Mám strach, aby se neopakoval debakl z minula, kdy jsem to odletěl bez TS. Bylo by nějak technicky možné udělat na speciálu i nějaké místnosti s nižší kvalitou? Zkoušel jsem tam místnost 7.2kbit, ale i ona má nastavený Speex 12.3. Díky

57thMH_Edison
Asi takhle. Celkem je to 120 letadel na rozbití a pilotů bude 36. Máte pravdu v tom , že ten deathkick je hloupost. Nechám ho vypnout. Jelikož si myslím , že jedno zabití kohokoli je opravdu málo, tak upravuji pravidla takto:

Každý má dva životy. Život se odebírá při smrti pilota jakým-koli způsobem (masakr na letadlovce), nebo při zajetí nepřítelem. Masakru na palubě jde zabránit domluvou po TS. Při technických problémech viz DOKY RIGY se může dotyčný připojit znovu "Next mission loaded" atd...Pokud bude někdo tak šikovně padat nebo vyskakovat , že bude pořád naživu může se připojovat dokud bude mít na čem létat.
Pro červené nemyslím si ,že by red měli brát na misi bomby, protože budou hlídat konvoj, je to na první straně napsáno a tak start z letadlovky by neměl být problém.
A to rozdělení letadel je sice prima , ale počítejte s tím že vám mohou dojít.

CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool

SPOLÉHÁM NA TO, ŽE KAŽDÝ BUDE TYTO PRAVIDLA DODRŽOVAT

CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool

Upravil/a 57thMH_Edison dne 29-11-2005 20:33

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,465,900 návštěv