November 23 2024 14:21:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 1
310_cibule

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Kanal 1940 beta verzia - Download
WT_Horrido
Vyložit tak jestli E-1 s kulomety v BoB Úsměv Pokud si to správně vybavuji byla většina předělána na E-3 ne?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Těžko říct. Podle toho, jestli by po případném přezbrojení došlo k přeznačení, nebo ne. Vedle výzbroje měly Bf 109 E-3 ještě lokálně zesílené křídlo (nevím, jestli konstrukce, potah, nebo obojí). A navíc by měl mít motor DB 601 Aa (s trochu jinak poštelovaným kompresorem, lepší výkony u země -> slabší výškovost). Osobně bych neočekával pouze přezbrojení bez jakékoliv další poznámky u typu (ve stylu "Bausatz"Mrknutí. Žádný takový šikovný dokument tohle potvrzující se mi do ruky nedostal. Podobně jsem se pídil u Bf 109 F-2 a možné zástavby MG 151/20..ale i tady ticho po pěšině.
Téměř jistě byly starší draky E-1 přestavovány na nové standardy, tak jako u všech letadel LW, nicméně osobně tipuji přeznačení. Každopádně v deníku JG26 jsou Bf 109 E-1 vedené jako sestřelené ještě v prosinci 1940. Letadlo postavené ve standardu E-1 a sundané ve standardu E-3 by jistě bylo vedeno jako E-3. Otázka je, jestli bylo skutečně ve standardu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Podrs
OT k OT:Stejně většina z Vás ve "vzduchu" Rampu nepotká, protože je velká šajba a jeho "život" je vzácný na to aby někde lítal a nechal se sestřelit, tak nevím co držkujete...Úsměv

Tzn., Rampa nelétá, Rampa je jen připojenej na TS a komanduje nás ostatní...na to mu ta jeho vykopávka stačí... Šklebící se
Upravil/a 310_Podrs dne 21-10-2008 22:08

http://www.310raf.com
LesniHU
XXX_Dazz napsal:
Stále OT:
Lesníku o tom, že 512 MB ram je na Ila málo asi pochyb není, a že jednen klient ti muže zalagovat server by ses měl doptat Čutory, Šmudly, nebo i Jirky myslím, že už prováděli nespočet testů. Taky bys to našel v nějaké starší diskusi.
Vim, ze se to traduje jako obecna vedomost, ale zajima me, jestli se vubec udelaly nejake pokusy s prukaznym vysledkem (neco z toho 'nespoctu testu' :-/ ). A to testy s vykonem pocitace, ne kvalitou pripojeni.

Tajpan
1stCL_Fucida napsal:
Těžko říct. Podle toho, jestli by po případném přezbrojení došlo k přeznačení, nebo ne. Vedle výzbroje měly Bf 109 E-3 ještě lokálně zesílené křídlo (nevím, jestli konstrukce, potah, nebo obojí). A navíc by měl mít motor DB 601 Aa (s trochu jinak poštelovaným kompresorem, lepší výkony u země -> slabší výškovost). Osobně bych neočekával pouze přezbrojení bez jakékoliv další poznámky u typu (ve stylu "Bausatz"Mrknutí. Žádný takový šikovný dokument tohle potvrzující se mi do ruky nedostal. Podobně jsem se pídil u Bf 109 F-2 a možné zástavby MG 151/20..ale i tady ticho po pěšině.
Téměř jistě byly starší draky E-1 přestavovány na nové standardy, tak jako u všech letadel LW, nicméně osobně tipuji přeznačení. Každopádně v deníku JG26 jsou Bf 109 E-1 vedené jako sestřelené ještě v prosinci 1940. Letadlo postavené ve standardu E-1 a sundané ve standardu E-3 by jistě bylo vedeno jako E-3. Otázka je, jestli bylo skutečně ve standardu Úsměv

II/JG52 ešte v auguste 1940 mala vo výzbroji E1.
Erg.Gr.JG52 06.10.40 mala ešte vo výzbroji E1:
Dickefeld:
Srdce mi spadne do kalhot. nálet v malej výške na letište Maidstone, to znamená čtyrčata angl. flaku a to nejsou jenom tak nejaké špuntovky. Nedám ovšem nic na sebe znát, priloudám se ke svému novému stroji (prileteli s nimi továrni piloti z Augsburgu) a dlouho se bavím s s mechanikem. Môj nový stroj má o 200koní více a krome obvyklých kulometu ješte kanon.

I ked výskyt E1 v BoB je podla mna viac menej už zanedbatelný.

1stCL_Fucida
No vidíš Tajpane - a kdybychom brali tyto popisy pilotů jako zcela směrodatné (nehledě na obvyklé % chyb v překladu), tak bychom museli hned být i na vážkách, v čem vlastně Dickefeld (není to spíše Adolf Dickfeld?) letěl. Žádný Bf 109 E neměl motor o 200 PS výkonnější, než jiný Bf 109 E. Motor DB 601 Aa (ze stíhacích Bf 109 E-3, E-4 a E-7) podával vzletový výkon 1175 PS, motor DB 601 A-1 z Bf 109 E-1 výkon 1100 PS. Určitě je lepší napsat, že krom obvyklých kulometů měl letoun kanony, než kanon, ale to už bych přisoudil spíše překladu. Bf 109 E s Motorkanonem létalo opravdu jen zanedbatelné minimum.

Dle ztrát, které jsou uvedené v deníku JG26 bych nasazení Bf 109 E-1 v BoB neviděl jako zanedbatelné, je jich tam požehnaně. Ale kdo ví, jak na tom byly jiné Geschwadern. Přecijen tady se podepisoval Nationalgefühl Übereinstimmung, tak tam asi nebyl vše v Ordnungu Úsměv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Je možné že po podpisu Nationalgefühl Übereinstimmung pilotovi vyměnili na E-1 křidlo za kanonové a jen hnusni historici revanšisté trvají na tom že E-1 rovná se kulomety aby tak zakryli nacistickou minulost nepatřičně vyzdvihovaných pilotů zločiné Luftwaffe...

Nebo to muže být i uplně jinak. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
Fučida - pravda :Adolf Dickfeld Mrknutí.

WT_Schmouddle
Tak jsem to stáhnul, nainstaloval do C:\Games\IL2MOD a od té doby mi šturm pri spušteni spadne na 60%.

Mám do toho krámu kopat nebo existuje nějaké méně násilné řešení?Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Tajpan
dúfam ,že máš AAA patch 1.0 nainštalovaný na čistého IL2.
všetky ostatné ninimody robia problém.
Upravil/a Tajpan dne 23-10-2008 11:46

WT_Schmouddle
Já nevim, já instaluju mody do kopie mateřského 4.08 Sturma.
Má se ten installer nainstalovat do rootu ila nebo do "il2root"\mods?
Jestli neni chyba tam...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Flan
Modovaneho Ila mam rad. Akorat se v nem uz nevyznam. Ani ve vlastni instalaci. Šklebící se

Pat_65
Jo, přesně, mám zálohu v 4.05 a pokud se něco nezdaří ,tak to je záchrana. Od základu už bych to asi nedal dohromady.

WT_Schmouddle
Tak hlásím že se podařilo...muselo se to fakt dát na čistou instalaci..Mrknutí

www.wtigers.org
Tajpan
Mrknutí

Mrtvola
Někde už tu tenhle dotaz byl, ale pro sichr... Blbne mi textura trávy kolem betonových drah i na letištích, kde dráhy nejsou. Hází to tam nějaký šedozelený čtverce, který se cukaj. Takhle to blbne pouze na lettištích všechno ostataní jev poho. Co s tím?

Tajpan
http://www.youtub...92ZyGiMnyE

cyberolas
pro 310_OTU_Mrtvola - tohle mi taky dělalo, myslím že to tehdy vyřešil balík aktualizací pro mapy z AAA, ale určitě to nevím.

Lekk
No já mám paradoxně artefakty na vodě při puvodním 4,08 šturmu. Jakmile jsem nahrál SM, nebo AAA mod..tak mi jede všechno v pohodě. Popravdě pure 4,08 už sem nelítal ani nepamatuju.

Config sem dokonce zkopčil z SM verze a je to furt to samý...Naštvaný

Mrtvola
A nevíte, kde ten balík sehnat? No stejně to asi budu řešit mezi svátkama. DíkMrknutí
Upravil/a Mrtvola dne 23-12-2008 11:03

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,402 návštěv