October 22 2025 05:06:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Chystá se film Red Tails
Koty
Šklebící se Třeba je to ona slavná parodie, která má svou epičností a parodičností převýšit snad i parodijní dokument jménem "Letečtí stíhači v boji" Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Jinak, ty shitoidní manévry - to tam určitě seděl sám Chuck Norris... Cool
Rien n'est parfait; c'est la vie!

WT_Horrido
Lekk napsal:
Red tails jsou H-shit pro burgeržrouty.Mrknutí

Nejsou, v Americe to propadlo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lekk
WT_Horrido napsal:
Lekk napsal:
Red tails jsou H-shit pro burgeržrouty.Mrknutí

Nejsou, v Americe to propadlo.

Tak to už chápu proč se Lucas šel zahrabat na dno marianskýho příkopu - hloubš to už prej nejdeVyděšený

Ale stejně si myslím, že to propadlo kvuli nedostatku milostných scén - páč vejbuchů tam bylo dostatek.Šklebící se
Upravil/a Lekk dne 03-05-2012 16:59

lochness
v tom marianskym prikopu, to byl Cameron, ne? Úsměv
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Hoper
Zrovna dneska jsem se bavil s jednou letecky nezatíženou kamarádkou na téma Pearl Harbor (film).
A bylo mi vysvětleno, že jim je naprosto jedno, že jeden pilot stihne BoB, PH a pak 30s nad Tokiem, ale je důležité, aby stihl "rande".
Případně nestihl a od toho se pak odvíjel zbytek filmu.
("On byl v Bitvě o Británii ? To si vůbec nepamatuju..." Ale pamatovala si jiné pasáže ;)

Mno a teď si vemte, že by bílá ženská měla jít na film, kde nepůjde o žádný milostný trojúhelník, nedej bože růžovou knihovnu. Ale o partu černých boys...
A jelikož mají na návštěvnosti kin výrazný podíl především ženské, je to pak jasné.... :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

606_Temp
Hopere, jsou filmy pro všechny (kterým Red Tails být neměli), jsou filmy pro něžné pohlaví (pro které také Red tails být neměli) a jsou filmy pro hrubé pohlaví (?) pro které to mělo být. A kdyby bylo, tak to má jistě lepší úspěch. Teď se to nelíbí vlastně nikomu.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
Proto na pořádný filmy chodim zásadně s Bumíkem...a na Expendables 2 mi chce dát košem a jít s Fräulein, nechutné! Šklebící se
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Koty
606_Tempik napsal:
Hopere, jsou filmy pro všechny (kterým Red Tails být neměli), jsou filmy pro něžné pohlaví (pro které také Red tails být neměli) a jsou filmy pro hrubé pohlaví (?) pro které to mělo být. A kdyby bylo, tak to má jistě lepší úspěch. Teď se to nelíbí vlastně nikomu.

Neříká se hrubé (to by znamenalo, že nejsme gentelmani) ale drsné pohlaví Šklebící se

1stCL_Bumik
Willis s Arniem ve SMART caru......to se nezapomíná!

http://film.movie.../trailery/

Lekk
YES!..četli jste ten doprovodnej komentář u teaseru na moviezone v bumikove odkazu...popis ženy ... to nemá chybuŠklebící seŠklebící seŠklebící se

Hoper
606_Tempik napsal:

tohle ale nebyl nezávislý nízkorozpočtový film...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Já se chystám na sledování tohoto opusu v předvečer osmého května. Obléknu si svoji blůzu poručíka Luftwaffe, na krk, jako veterán dvou válek, pověsím pour le merite a ritterkreuz mit eichenlaub, nasadím ocelovou helmu dle předpisu pro slavnostní události, a budu se smát.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Peci
JUeště bys měl v rámci příprav slavnostně vyvěsit válečnou vlajku a stuhami v říšských barvách opentlit celý příbytek. Mrknutí

WT_Horrido
To až osmého, to se dívám na přenosy z EU parlamentu jak Říše vítězí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lekk
lochness napsal:
v tom marianskym prikopu, to byl Cameron, ne? Úsměv

no vidiš..skoro trefa...ty totiž nevíš, že Lucas byl černej pasažer - byl sbalenej v baterkárněVyděšenýŠklebící seŠklebící se

Koty
WT_Horrido napsal:
Já se chystám na sledování tohoto opusu v předvečer osmého května. Obléknu si svoji blůzu poručíka Luftwaffe, na krk, jako veterán dvou válek, pověsím pour le merite a ritterkreuz mit eichenlaub, nasadím ocelovou helmu dle předpisu pro slavnostní události, a budu se smát.

V předvečer Osmého května (tj asi 7. květen) se vyzdob a přidej se k nám do Saldyho bitevního koutka Šklebící se (ale to bych tu ocelovku radši vyměnil za Schützemütze)

Panek
http://www.videac...-red-tails
Á šmitec! Šklebící se

606_Temp
Pánku, ona je to sice švanda, ale zároveň je to dost smutný. Hodně lidí se na to těšilo a nakonec tam hrajou jen černoši a na to se přece nebude nikdo dívat, to dá rozum.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
WT_Horrido
Jež kritici vychvalují za jeho historickou přesnost, nezpomenutelné postavy a dojemný dramatický realismus. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lekk
Fuck the Lucas...ted to budou házet jeden na druhýho, že za to muže on. Bože jak já jsem zhnusenej...taková šance a takovej paskvil...prazdný kino je jako prázdnej DF server Naštvaný - asi jsme holt vsichni rasisti Vyděšený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,329,501 návštěv