November 22 2024 18:31:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
čeští legionáři za WWI ...
losik
Kdy zítra, když budeš furt utíkat?

3BAP_Cassius Chaerea
losik napsal:
Až bude dobrej kurz proto riskování, život za porážku a titul hrdiny, měnit nehodlám.

losik
A ten kurz poznáš jak? V tipsportu ti ho nevypíšou. Prostě jen další ohýbač hřbetu, kterej se rozohní akorát u piva. ZDAR

3BAP_Cassius Chaerea
losik napsal:
A ten kurz poznáš jak? V tipsportu ti ho nevypíšou. Prostě jen další ohýbač hřbetu, kterej se rozohní akorát u piva. ZDAR
No nejsem z těch co by riskovali miliony životů, jen proto aby se o mě náhodou nepsalo že sem ohýbač hřbetů. To je každýho volba, riskovat životy jiných v prohraném boji není hrdinství ale píčovina. A losíku až na to přijde, hlavně neohni ty svoje zádaMrknutí.

losik
Neboj, ve mě koluje německočeská krev ta nezradí.

3BAP_Cassius Chaerea
losik napsal:
Neboj, ve mě koluje německočeská krev ta nezradí.
A ve mě židobolševická s příměsí germánů a jestli zradí nebo ne nechám na budoucnosti estli takovému rozhodnutí kdy bude vystavena.Mrknutí

losik
No myslím, že tomu vystavena nebude. Jediný protivník na obzoru jsou islámští fundamentalisté,problém je ten že zatím co úspěšně infiltrují evropu, tak evropa chrápe, nebo dělá že je nevidí a schovává se za humanitu.

3BAP_Cassius Chaerea
Jojo, já humanitárně už skoro 6 let skrejvám ve sklepě nějakého turka s plnovousem a turbanem na hlavě (prej má problémy s nějakým státem, asi neplatil daně či co), sem tam za čas mu pučím kameru a on pak vždycky chce abych mu poslal kazetu nějaké arabské televizi, asi se snaží prorazit jako televizní hvězda.

311_Rampa
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Jojo, já humanitárně už skoro 6 let skrejvám ve sklepě nějakého turka s plnovousem a turbanem na hlavě (prej má problémy s nějakým státem, asi neplatil daně či co), sem tam za čas mu pučím kameru a on pak vždycky chce abych mu poslal kazetu nějaké arabské televizi, asi se snaží prorazit jako televizní hvězda.

CoolCoolCoolCoolŠklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Flan
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
losik napsal:
Až bude dobrej kurz proto riskování, život za porážku a titul hrdiny, měnit nehodlám.

Hlavne aby jsi jednou pro same cekani na kurz nedocouval zase az do mista odkud te vypraskali na zacatku. Nevim kde pak chces pokracovat v tom svem cekani na spravny vitr...

3BAP_Cassius Chaerea
WT_Flan napsal:
Hlavne aby jsi jednou pro same cekani na kurz nedocouval zase az do mista odkud te vypraskali na zacatku. Nevim kde pak chces pokracovat v tom svem cekani na spravny vitr...
Fane já vím že ty a tobě podobní ste stateční a že by jste jistě na místě Beneše ten diktát nepodepsali. Že raději se postavíte nepříteli čelem v prohraném boji, necháte desetitisíce mrtvých vojáků, rozvoranou zemi, vybombardovaná města, tisíce žen a dětí umřít, aby Vaši potomci mohli říct: "Ano, sic prohráli, ale jak statečně bojovali."

Já, stejně jako Beneš a Hácha, bych na to neměl a podepsal bych, prostě ne všici jsou tak stateční a bezohlední jako VyÚsměv.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 26-11-2007 16:19

1stCL_Jamamoto
Pánové, jen si dovolím připomenout, že momentálně máme hluboký mír, tak že prohlášení "co by kdyby" jsou vesměs pouhými proklamacemi. Jedinou výjimkou o které vím je Losík, je to voják a na rozdíl od většiny z nás se může celkem reálně dostat do situace, kdy bude muset svůj život riskovat.

Add. ten Beneš: Nijak zvlášť ho nemusím, ale ohledně rozhodnutí v roce 38 mu dávám víceméně za pravdu. Emoce jsou hezká věc, nicméně on musel učinit hlavně strategické rozhodnutí. Asi bychom tehdy byli schopni nějaký čas vzdorovat, nicméně porážka by byla pouze otázkou času. Musel by se stát zázrak, aby to dopadlo jinak a na ty při takovém rozhodování člověk dát nemůže. Jít do předem prohrané bitvy je prostě nesmysl. Jedinou výjimkou může být, že to má nějaký další strategický efekt (vázání nepřítele, spomalení jeho postupu pro případnou evakuaci týlu a pod). Voják, který ustoupí může být použitý pro další boj, stejně tak i jeho výstroj, výzbroj atd. Z hrdiny padlého ve ztracené bitvě máte jako velitel prd.
Kdo ví, jak by se vyvíjela situace na východní frontě, kdyby Paulusova šestá armáda ustoupila včas ze Stalingradu. A Rommell dobře věděl, proč volil v Africe raději ústup, i když měl od Hitlera úplně jiné rozkazy...

clone9cz
todle jsem rozjel ja, nebo nekdo jinej ?

http://www.wwii-illusion.net
3BAP_Cassius Chaerea
Já myslím že za to může Tajpan, ale sázet na to nebudu.

Kurtis
Kua drát, taký krásný téma a já mám zrovna fofr v arbeitu.

313_123 napsal:
co se týče odsunu němců ...

Kroutím hlavou. Tady jsou snad lidé, kteří si myslí, že odsun byl něco špatného (nikoliv tedy 123). Možná že těch pár mrtvejch skopčáků si svojí smrt nezasloužilo. To je fakt.
Ale všech 100% odsunutých se stalo nejšťastnějšími Němci, jaké si kdo může představit. A proč asi? Protože spadli pod ochranu strýčka Sama, kterej do nich 40 let cpal peníze horem dolem, až jim z pr**le vylejzaly. (Jak dobře by se asi měli na našem území po roce 48 je všem jasné. Nebo ne?)

A teď mohou dělat strašně ukřivděný chudinky, kteří vlastně slovanskou rasu z celého srdce milují nemohou přenést přes srdce, že nemohli 20 let makat v uranovém dolu. Nahnal bych je tam teď, místo debat o zabaveném majetku Vyděšený

losik
Já chci zpátky náš statek.

hawk
chtit muzes ...

Pokusím se nadhodit jiné téma. Co třeba Kosovo, tím jak západní státy jednají o jeho uznání samostatnosti mi připomínají Mnichov. Cizí země rozhodují o území jiného státu. Hanba.

Srbsko prohralo valku, takze to spis pripomina takovy Trianon, nez Mnichov. A jiste by bylo nejlepsi nechat srby a kosovske albance, at si to vyresi sami, protoze jak nam historie ukazala, tak ti to dovedou vyresit velmi dobre ...

WT_Horrido
Srbove meli poslechnout papeze, nepouzivat antikoncepci, vice sukat a nebyli by ted v Kosove mensinou.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
Se mě libý ta naše česká povaha
kecat nám de
je pravdou boužel to, že za posledních 500 let
jsme se naučili perfektně švindlovat, simulovat cokoli
a také umění kapitulace jsme zvládli perfektně

chcete casiusoj vyčítat mrakplašskou povahu (přečtěte si něco ze zeměplochy) nedělejte to, serete si tudíž do vlastního hnízda páč až přijdou třeba mohamedáni budem první co se budou učit korán
hned po tom co losíkova armáda
bravůrně zvládnutým manévrem předá své zbraně nepříteli
no a zas budem čekat jak se to vyvrbí

vemme si příklad třeba z finů stejnej pidistát jak ten náš
a postavěj se rusku, tam národní hrdost je protože maj bejt na co hrdý
zaplatili si svou svobodu krvý a né postáváním v čekárně na osvoboditele

a na závěr slova dvou velkých diktátorů minulého století
národ který nechce bojovat za svou svobodu nemá nárok na existenci (tohle tuším áda)
ty si svou svobodu tvrdě vybojovali ty si tu svou demokracii zasloužej (Stalin o finech)

WT_Horrido
[img]http://www.wtigers.org/extra/ImageCAD09P64.gif[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,596 návštěv