November 21 2024 20:27:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 24

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Bitva o Midway-Aleuty
Hoper
tu poslední větu bys měl nějak více zvýraznit, aby si to červení uvědomili a jednali podle toho Šklebící se
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Drevokocur
a na mapě "Pálavy" je ten DučHárbr suplován jakým městem ? Podobnost Aleut (orientováno VZ) a Palauských ostrovů (orientováno SJ) je v tomto případě čistě náhodná. Můžeme přilétnout odkudkoliv a dát si kafe pod zasněženými palmamiÚsměv Cool

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
3BAP_Cassius Chaerea
No pokud ti jde o směr Aleutských ostrovů, tak nejblíže tomu má GuadalcanalMrknutí. A že seš to ty, tak to hodím na zimní mapu Palauskýchostrovů, jen nevím jak po tom zamrzlým oceánů poplujou letadlovky.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 05-06-2007 13:32

mha
311_Permon napsal:
Nemohl by mi někdo udělat skin na SBD?

Mno, žádné SBD Aleuty neletí, to musíš do vlákna korálové moře... Mrknutí
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

mha
Hoper napsal:
tu poslední větu bys měl nějak více zvýraznit, aby si to červení uvědomili a jednali podle toho Šklebící se

Věřím v boha a své kulomety... Šklebící se
Aulus Vitellius

Ajvn
Zdravim panove nejede mi ts lion (asi zmena adresy nebo hesla ) mam s vama dneska letet specialku prosim vas poradte mi nekdo dik

3BAP_Cassius Chaerea
třetí stránkaMrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Tak nic skiny nebudou zaplé.

mha
Ok...
Aulus Vitellius

Ajvn
DIK

mha
Zdravím, VGR_Cardas má problémy s připojením ze strany svého poskytovatele, neví jestli bude závada včas odstraněna a tak je s největší pravděpodobností volná jedna P40ka... Smutný
Aulus Vitellius

KOWALSKY
MÁTE JEŠTĚ MÍSTO SEM PŘIFRČEL Z PRÁCE

CR_PETRAS
Zpočátku klasika...start posunutý z objektivních příčin.

Pak hlídkový let v pěkné scenerii vycházejícího slunce,kochačka.Pak to šlo ráz na ráz.

Hoper hořel pěkně,asi jsem se trefil do víčka od nádrže.

Pak jsem našel Zero ,který se nechtělo dát sestřelit až do tý doby co mi prasknul JOY ....měl jsem letadlo číslo 13 Smutný ( Saitek EVO )

A jak to dopadlo může vyprávět Fučida ( pilot toho Zera s číslem taky 13 ,ale šťastnejch ) nebo tenhle snímek jak se koupu...jo a žraloci !!!

[img]http://img125.imageshack.us/img125/4097/blunkrt0.jpg[/img] is not a valid Image.

Cassie díky.Ten konec byl s atmoškou ..pěkný !! Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
3BAP_Cassius Chaerea
Já hlavně děkuji Fučidovi za hostování, takhle narychlo. No ostatním netřeba děkovat, už mám zabaleno a jdu emigrovat, páč už sem tu nas*al asi dostatečnej počet lidíŠklebící se.

Drevokocur
Ale jo dobrá mise, start klasicky napodruhé, měl jsem ze začátku obrovské lagy, nicméně do nikoho se mi nepodařilo napálit. Navigace fungovala skvěle, timing i kurz byl přesný.

Nad ostrovem v mele jsem pokropil jednu P40 která začala pouštět benzín, nicméně se za ní hnal nějaký VAL s obrovským apetitem tak jsem mu ji mile přenechal, neriskujíc srážku... druhá P40 pokropena skončila ve vrtáku.... třetí a poslední RUDÝ mohykán (tuším Wulfi) uštván a sestřelen mnou ve spolupráci s Georgem (díky)

Cesta zpět jen pozůstalé 3 zera (Fučida, já, Georgeu) + Plavooo s ožralým střelcem ve Valu. Díky Glumovi za špičkovou navigaci zpět na přemisťující se letadlové lodě.

Zavěrečné přiblížení nezvládnuto -> klouzačka po palubě ->potrava pro ryby

A hádejte kdo zase vyhrál ? Vyděšený Pff

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
GC3_Kane
TOS PO...TO.... Plavoo byl víc namol než já!!!Naštvaný

PS : já se opíjel během letu, on už st........ ne je to moje vina, měl jsem vás v afektu sestřelitCool
Upravil/a GC3_Kane dne 05-06-2007 23:59

http://3iap.org/forum/news.php
3BAP_Plavoo
GC3_Kane napsal:
TOS PO...TO.... Plavoo byl víc namol než já!!!Naštvaný

PS : já se opíjel během letu, on už st........ ne je to moje vina, měl jsem vás v afektu sestřelitCool

no ale to je cudne ze som s tym vzlietol ale ako vyprchlo tak som nebol schopny to posadit .. Naštvaný

3iap.org
1stCL_Fucida
Byl jsem překvapen, že to celé moje lajna utáhla Úsměv.

Start proběhl na druhý pokus už bez potíží, Reiseny se pod mým a Hoperovým vedením rozdělily na dvě skupiny a se staženými otáčkami vrtule jsme zvolna stoupaly na jihovýchod - Valy mezi námi. Let k cíli trval necelou hodinu a byl zpestřen v protisměru letící Catalinou, kterou jsme poškodili, ale pak ji nechali svému osudu.
Nad cíl jsme bohužel nepronikli bez povšimnutí - P40 hlídkovaly v našem příletovém kurzu a byly snad až na hranici 7km. S mojí skupinou jsem se je jal pronásledovat, zatímco Hoper se svými letadly zůstal u bombardérů. Bohužel jsme nebyli schopni P40kám nijak zhatit plány, jejich rychlostní převaha byla obrovská a tak nás jen tahaly za sebou. Dal jsem pokyn, aby se druhá dvojice přidala k Hoperovi, že pronásledování zvládneme jen s Kowalskym. Kowal nás rychle ztratil a P40 se rozdělily. Jednu jsem z povzdálí sledoval - a při překontrolování prostoru kolem sebe uviděl, jak se nějaká další řítí na Reisen v zatáčce - a i když jsem zařval do rádia varování myslím docela včas, tak Hoper už nestihl zareagovat a byl zapálen. Já provedl několik manévrů s mojí P40 a vysvětlil ji, že bude lepší zmizet.
Valy byly už nějakou dobu po útoku a ostřelovaly pozemní cíle palubními zbraněmi, sklopil jsem nos svého Reisenu a vrhl se mezi ně a útočící P40, na jednu z nich jsem se s převahou výšky pověsil a rychle jsem ji dojížděl. Střelba úplně mimo, P40ka uhnula, ale pak provedla sérii úplně zbytečných manévrů, takže jsem našemu udatnému JABO pilotovi Hanssovi ve vteřině ustřelil hlavu. Zbývala už jen 4 Zera z původních osmi a stále ještě asi 5 P40 ze sedmi - jedna z nich byla sestřelena Valem, druhá s někým asi kolidovala a jednu dostal spolubojovník na Reisenu. Prolétávám nad přístavem a hledám případné další stroje, kontroluji stále ještě útočící Valy - včas pozoruji P40ku, která si mě asi hodlá dát k večeři. Záměrně si ji táhnu do mě příznivého kurzu mimo dosah flaku a sérií defensivních manévrů ji dostávám do pozice, ve které se má cítit bezpečně..a světe div se, docela to vyšlo - stavím Reisena na zadní a prudce stoupám před P40, když si myslí, že je v bezpečí a zkouší se na mě otočit, tak na desetinu vteřiny časuji své obranné manévry - které pokud vyjdu - mě dostanou na pár vteřin do dobré pozice. Opět vše vyšlo. V rychlosti akumulovanou energii proměňuji v prudké zatáčce a v nějakých 5ti vteřinách se otáčím snad o 180°. Pilot P40 zřejmě chce ze své stávající pozice "vydojit" maximum, což je ale obrovská chyba, jeho rychlost klesá pod kritickou hranici a přitom kriticky podcení výšku - jednou zavěšenému Reisenu (byť absolutně bez kanonové munice) se dá odolat jen těžko a Petras po pár minutách "házení hrachu na zeď" přecijen přichází o motor a nouzově přistává. Docela jsem měl po tomhle souboji radost, protože mi vyšel do puntíku přesně tak, jak jsem si naplánoval a z počáteční extrémně nevýhodné situace jsem vybojoval sestřel..příště se Petras určitě poučí a zase mě třeba málem ošije Úsměv..

Shromažďuji zbylé Reiseny a vrací se k nám poslední Val - tento minisvaz se vrací k letadlovým lodím, které cca po 45 minutách letu nacházíme. Přistávám jako jediný.

Ač se mi akce celkově dost líbila, tak bych měl pár poznámek, které si ale prostě odpustit nemohu.

- Když už se někam přihlásíte, tak je dobré si to hlídat, nebo se omluvit. Herr Pagy neudělal ani jedno. Tak pro příště.
- Poznámka především pro méně zkušené piloty, kteří nelétají často coop mise: Pokud se napíše restart, pak se nikdo nikam neodpojuje, ale zůstáváte všichni ve hře a čekáte, až se vše samo restartuje. Samotný restart by měl proběhnout do nějakých třech minut. Ne do dvaceti jako při této akci.
Drevokocur & George - pánové, jste zkušení, nelétáte týden, měsíc, ani rok. Létáte mnohem déle. V boji jste oba byli úspěšní a bylo moc hezké s vámi takovouto akci letět, ALE: Když se hlásím do akce jako pilot A6M, tak si přece namapuju ovládání vrtule, stejně jako mám namapovaný třeba hák Úsměv. A když ho nemám, tak si letadlo vyvážím a namapuju to během letu. A ne abychom při návratu zjistili, že jeden z nás je prakticky bez paliva jen proto, že se na tohle vyfláknul. A co je ještě horší - přihlásím-li se na nějaké letadlo, pak bych s tím strojem měl umět plně operovat. Teď narážím na ta zprzněná přistání na letadlové lodi. Chlapi, dyk jste oba už zkušení matadoři tohoto nebe..a takhle zbytečně na konci zkapat..chjop Smutný
Ajvn - myslím, že to pro tebe byla první akce takovéhleho rozměru - neboj se více komunikovat. Skoro celé jsi to odletěl v našem roji, když jsi měl být u Hopera Úsměv. Ten Teamspeak je od toho, aby se použil, když je to vhodné - a dotaz, jestli nejsi náhodou u druhé skupiny vhodnou otázkou určitě je.

Ke zbytku nic nemám..líbilo se mi to. Jen bych příště chtěl, aby to nedopadlo takovýmhle masakrem, aby to přežil minimálně trojnásobek pilotů, než se stalo zde (tím myslím aspoň 12/32).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

GC3_Chroust
Byl jsem překvapen, že to celé moje lajna utáhla

No Fuci ja nevim, cestou tam, kolem me ostatni letadla poskakovali asi v okruhu peti kilaku, obcas si to plavooo prosvistel vlevo, na to byl hned pravo zanama....

Kdyz jsme prileteli k cili a sli dolu tak nevim teda proc, ale Bugs se dle meho pohledu rozhodl couvat, kdyz docouval do zeme, tak to teda konecne otocil, jenze to za nas zaparkoval nepritel, mel sice nasi smerovku mezi ocima a ja do nej sil asi pul minuty, ale nak ho to nesralo, pak odvarpoval pryc a ja mel za chvilku cerno...

Tak nevim Fuci, pro me ale Tva lajna nestihala Šklebící seŠklebící se (Ptak hlasil to sami)

CR_PETRAS
Fuči napsal :

Docela jsem měl po tomhle souboji radost, protože mi vyšel do puntíku přesně tak, jak jsem si naplánoval

.... A já ti to do puntíku sežral i když jsem přesně tušil že jsi to ty.Odvodil jsem to z tvojí počáteční výšky,následného "dajvu" na pomoc Zerům a Valům i z ostatních manévrů.Přesto jsem ti to spolknul,ovlivněn pocitem že sestřelit Hopera a pak Fučidu by bylo něco Mrknutí

Dopadlo to jak to dopadlo Zamračený Salute.Možná příště.

P.S. Já tě ale zase vošil...třikrát,ale ani jednou netrefil Naštvaný

http://avionika.webpark.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,559 návštěv