November 24 2024 03:39:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
X52 PRO
AH_Tibor
Pinke switch je ten pod malíčkom, že?. Skúsim, ak áno nastavím to v SST. Pravda, keby saitekáci robili návody aspoň v češtine bolo by to fajn. A keby aspoň ten priložený profil k joyu fungoval to by bolo taktiež fajn.

FK_Rychtyg
Tibor_sk napsal:
Pinke switch je ten pod malíčkom, že?. Skúsim, ak áno nastavím to v SST. Pravda, keby saitekáci robili návody aspoň v češtine bolo by to fajn. A keby aspoň ten priložený profil k joyu fungoval to by bolo taktiež fajn.

Lidé to kupují i tak, takže proč něco zlepšovatÚsměv Co se týče profilu, s tím jsem já osobně problémy nikdy neměl...

Tomik
Tibor_sk napsal:
Včera som sa stal "hrdým mjiteľom " X 52 PRO. Mám jednu otázku na starých harcovníkov s týmto joystickom. Plynová páka pri prechode cca 10% a 90% je riadne tvrdá a keď chcem prejsť na 100% plynu musím riadne potlačiť, až sa zdvíha celá podstava. Keď sa vraciam späť pod 100% všetko ide úplne hladko a aj nejaký čas ( cca 10 sekúnd ) je prechod cez 100% plynulý. Chod medzi 10 a 100% je uplne plynulý bez problémov. Teraz neviem, je to modelovanie chodu cez 100% od výrobcu naschvál takto urobené, aby ma upozornilo, alebo je to vada páky a mám ju reklamovať ?

Já to vyřešil nastavením mrtvých zón v ovládacím panelu (Saitek Control Panel - záložka Deadzones - Z Axis - krajní šoupátka posunout trochu ke středu, aby byla aktivní pouze část dráhy plynové páky mezi zmiňovanými přechody..).

Bubu_cz
Tibor_sk napsal:

jo je to to tlačítko pod malíčkem......možná budeš mít trochu problém rozchodit to pod vistami, pokud je máš.....teda možná je to už vyřešený přímo od výrobce, ale já tam mám SD6 beta2 drivery.....
Upravil/a Bubu_cz dne 21-12-2008 15:20

Bubu_cz
FK_Rychtyg napsal:
Tibor_sk napsal:

Lidé to kupují i tak, takže proč něco zlepšovatÚsměv Co se týče profilu, s tím jsem já osobně problémy nikdy neměl...

já mám akorát občas problém, že zmáčknu tlačítko a občas se mi sami rožnou poz. světla......doteď jsem nepochopil proč......mám tam namapovanou úplně jinou kl. zkratku....třeba v boji vytáhnu klapky a pak zjistím že i svítím jako stromeček...ZamračenýZamračenýZamračený
Upravil/a Bubu_cz dne 21-12-2008 15:23

AH_Tibor
Tak díky chlapci. Pomohlo mi to, našiftoval som to cez ten pinky switch, či čo to je.

BP_Tyrl
Lze v SST naprofilovat tlačítko, aby se zmáčklo, ono začlo plnit nějakou funkci a skončilo až po druhém zmáčknutí? Pokud ano, jak to nastavit? Díky

WT_Horrido
Chceš si naprogramovat zouvák co? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Bubu_cz
BP_Tyrl napsal:
Lze v SST naprofilovat tlačítko, aby se zmáčklo, ono začlo plnit nějakou funkci a skončilo až po druhém zmáčknutí? Pokud ano, jak to nastavit? Díky

naprogramovat jde jako macro.....nastavíš ukony v časovém sledu....př.
star motoru ...klapky....světla.....zmáčkneš tlačítko a ono vykoná tyto příkazy v daném sledu a času.....ale aby skončilo po druhém zmáčknutí tak to nevím....

možná kdyby si řekl k čemu to chceš mohli bychom nad tím podumat...VyděšenýVyděšenýVyděšený
Upravil/a Bubu_cz dne 23-12-2008 16:23

BP_Tyrl
Já to potřebuju do First Eagles. Tam je ten blbý 6Dof, co si při rozhlížení zoomuje. Takže musím soustavně palcem držet tlačítko na nejvzdálenější pohled. A kdyby to šlo bloknout, tak by mě to dost usnadnilo život.

Bubu_cz
BP_Tyrl napsal:
Já to potřebuju do First Eagles. Tam je ten blbý 6Dof, co si při rozhlížení zoomuje. Takže musím soustavně palcem držet tlačítko na nejvzdálenější pohled. A kdyby to šlo bloknout, tak by mě to dost usnadnilo život.

precision slide si rozděl na dvě poloviny ( pr. tl. bands....levá ikonka na rozdělení a ok)........na jednu přiřad příkaz ( kl. zkratku) a druhou nechej prázdnou............ jakmile to posuneš na stranu kde bude zkrakta, bude se ti nustále vykonávat ( logické Mrknutí )....pokud to posuneš na stranu kde není, tak se to ukončí Vyděšený

ale netuším co to udělá s hratelností......CoolCoolCool
Upravil/a Bubu_cz dne 30-12-2008 00:17

fousX
Tyrle, pokud to zoomování v 6Dof chceš úplně odstranit, tak asi bude nejjednodušší v profilu který používáš u trackiru vypnout osu Z a měl by si palec oddychnout.

Bubu_cz
fousX napsal:
Tyrle, pokud to zoomování v 6Dof chceš úplně odstranit, tak asi bude nejjednodušší v profilu který používáš u trackiru vypnout osu Z a měl by si palec oddychnout.

ale osa Z v profilu trackiru bude asi lepší....teda její vypnutí.....
Upravil/a Bubu_cz dne 30-12-2008 00:29

BP_Tyrl
Takže vypnutí osy Z zvýšilo hratelnost o 100 a více %.
Ale víceméně to vyplo 6Dof. Skusím si ještě pohrát se Z osou.Nicméně drobná otázka co je to Precision slide? Mám TrackIr v češtině. Z Bubuova návodu jsem ku své škodě nepochopil ani Zbla.
Edit: To asi bude něco z X52 profileru? Tak tam jsem panna nepolíbená:SmutnýMrknutí
Upravil/a BP_Tyrl dne 30-12-2008 02:20

Bubu_cz
BP_Tyrl napsal:
Takže vypnutí osy Z zvýšilo hratelnost o 100 a více %.
Ale víceméně to vyplo 6Dof. Skusím si ještě pohrát se Z osou.Nicméně drobná otázka co je to Precision slide? Mám TrackIr v češtině. Z Bubuova návodu jsem ku své škodě nepochopil ani Zbla.
Edit: To asi bude něco z X52 profileru? Tak tam jsem panna nepolíbená:SmutnýMrknutí

je to to černé šoupátko na plynovce.....pokud mi pošleš profil a jakou zkratku tam dát, tak ti to nastavím.....MrknutíMrknutí

a je to z profileru....VyděšenýVyděšenýVyděšený

\\edit: v češtině tuším posuvník.....
Upravil/a Bubu_cz dne 30-12-2008 21:18

BP_Tyrl
Zdá se že už jsem to pochopil. Díky

CSL1_Zmije
Tyrle když použiješ poslední ovladače od Saiteku, tak tam si to můžeš přímo nastavit jako programovatelný tl, bez nějakých zásahů do registrů,je to verze SD_6 nebo tak nejakMrknutí

MK_Paja
Docela bych tady uvítal zase nějaký nový poznatky "po roce používání" X52, nebo X52PRO. Nechcete se někdo důvěrně vyzpovídat ?

606_Temp
3/4 roku porad stejny. (X52 nonPRO)
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
BP_Tyrl
Skoušel jsem oboje. Podle mě je jediný zásadní rozdíl v ceně. V X-52 mi začal blbnout twist cca po roce. Ale vytažením USB se vždy na cca dvě hodinky vzpamatoval a šel používat. U X-52Pro odešel již po půl roce. Nějaké hrátky s USB ho nezajímají a je zcela nepoužitelný. Asi to bude těmi novými, vylepšenými senzory. To bych ještě překousl, protože používám pedály, a twist mě v podstatě nezajímá. U X-52 po cca dvou letech používání se na plynovce začala zkracovat dráha šoupátka. Náprava stejná jako u twistu. U X-52Pro se sice nezačelo nic zkracovat, ale cca po dvou hodinách létání dostane něco jako tanec sv.Víta, kdy začne blikat všemi světélky, měnit barvy podsvícení a zcela přestane ovládat, na cca 5 sec, letadlo. Proto jsem milou X-52Pro strčil spátky do krabice a vybalil obstarožní, omolousanou X-52.
Řekl bychže u X-52Pro jde letadlo líp za Joyem, ale to může být ovlivněno stupněm olétanosti staré X-52. Taktéž poločas rozpadu funkcí obou klacíků, může být czela individuální. Nicméně řekl bych, že i v ideálním případě, kdy oba klacky budou fungovat po dobu garance. X-52Pro nenabízí nic podstatného, aby se do ní vyplatilo nasypat o x tisíc víc než do X-52.
X-52 forever. Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,494 návštěv