November 22 2024 15:16:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
606_Druindin

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
X-52 - programování, aneb jak mi ruply nervy....
57MH_Zvire
Kopr: U Saiteku je to taky strašně jednoduché.

airspace.cz
310_cibule
Zvířáku, to jde namapovat: nějaká jiná funkce na ten defaultní shiftovací knoflík na plynové páce?

Mungo
Myslim, ze by mala. Nemam po ruke komp s prifilerom, ale ked na tlacidlo kliknes pravym mysitkom, jedna z moznosti, ktore sa ti zobrazia je, aby si nejake tlacitko stotoznil s inym. Ale myslim, ze mi to moc nefungovalo - priradil som to a Il2 to tlacidlo v nastaveni klaves uplne ignoroval.

Josef Ruhme
313_cibule napsal:
Zvířáku, to jde namapovat: nějaká jiná funkce na ten defaultní shiftovací knoflík na plynové páce?

Klineš pravým tlačítkem myši na Pinkie Switch a nahoře v nabídce vybereš Command Button a je to.

310_cibule
Že bych byl tak blbej a nevšim si toho. No, možný to je. Večer vodzkoušim. Díky.

Josef Ruhme
313_cibule napsal:
Že bych byl tak blbej a nevšim si toho. No, možný to je. Večer vodzkoušim. Díky.

Pokud máš X52, měl bys to tam najít, jak je to u EVO nevím.

310_cibule
Mam. Zkusím. Dík.

57MH_Zvire
313_cibule napsal:

Už jsem na to odpovídal na nijém vláknu. V SST si můžeš nacpat na jakýkoliv tlačítko jakékoliv jiné, jenom je v tom pak strašněj hokej. Šklebící se

Jinak vřele doporučuju si při programování pojmenovávat funkce, páč se pak nemusí namačkat znova, ale stačí jenom vybrat ze seznamu. A docela mě fascinuje, že si pamatuje všechno, co se v daném profilu kdy použilo, takže místo nového programování stačí zabrousit v seznamu. A hlavně když se změní na jednom místě programování pro jednu funkci, změní se automatickay všude, kde byla použitá.

airspace.cz
310_cibule
Trochu jsem v tom udělal hokej. Nemyslel jsem šiftovací tlačítko, ale takový to na palci uvnitř kolečka, který - když se stiskne zároveň s jiným - zobrazí na displeji název funkce. Dá se přemapovat? Já teda myslím, že ne. Ale třeba se pletu.

Hoper
Cibule, že ty už zase chceš bruslit ...

310_cibule
Ta zas musíš bejt ve všech vláknech, či co? Mrknutí

Josef Ruhme
313_cibule napsal:
Trochu jsem v tom udělal hokej. Nemyslel jsem šiftovací tlačítko, ale takový to na palci uvnitř kolečka, který - když se stiskne zároveň s jiným - zobrazí na displeji název funkce. Dá se přemapovat? Já teda myslím, že ne. Ale třeba se pletu.

Tak to se asi vyjímečně Úsměv nepleteš.

57MH_Zvire
Ne tak to Info tlačítko se fakt nedá přemapovat a nemá ani žádnou funkci.

PS: Nezobrazuje funjcem které jsou namapované na HATech... docela chybička, protože tam mám nejvíc fcí. Smutný

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
Ne tak to Info tlačítko se fakt nedá přemapovat a nemá ani žádnou funkci.

PS: Nezobrazuje funjcem které jsou namapované na HATech... docela chybička, protože tam mám nejvíc fcí. Smutný

Jaktože nemá funkci? Pomocí něj můžeš přepínat profily.

57MH_Zvire
Jo ale nemá programovatelnou funkci. Když pominu "spojku" a přehazování profilů, tak nedělá nic jiného.

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
Jo ale nemá programovatelnou funkci. Když pominu "spojku" a přehazování profilů, tak nedělá nic jiného.

Spojka je co?

57MH_Zvire
¨No že ho držíš a můžeš beztrestně mačkat všechna tlačítka kromě HAT1, kde máš přehazování pohledu a on ti bude psát, co tam máš naprogramované. Teda kromě všech HATů, kde máš většinou těch funkcí nejvíc. Nemají to vychytané.

PS: Jakou máte verzi SST?

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
¨No že ho držíš a můžeš beztrestně mačkat všechna tlačítka kromě HAT1, kde máš přehazování pohledu a on ti bude psát, co tam máš naprogramované. Teda kromě všech HATů, kde máš většinou těch funkcí nejvíc. Nemají to vychytané.

PS: Jakou máte verzi SST?

já mám 4.3.3.2000

57MH_Zvire
TAk tu mám taky. Sháním novější. Dostanete se někdo na to jejoch upgradovací FTP? Chce to nějaký ověření z SST a já se tam přes načí Proxi nedostanu.

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
TAk tu mám taky. Sháním novější. Dostanete se někdo na to jejoch upgradovací FTP? Chce to nějaký ověření z SST a já se tam přes načí Proxi nedostanu.

Já ano, je tam verze 4.3.3.2053

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,602 návštěv