November 22 2024 23:59:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
AB1Richard

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Il - 2 1946, yasa a vse ostatni
313_123
za 1. numerův poznatek po roce létání:
utočit se dá všechno - se vším
(příklad ze spit vs bf nenachetovaný hury38 sundal dvakrát po sobě G2)
za 2. numerův poznatek po roce létání:
modrý sou banda podvodníků a cheterů od přírody Mrknutí
za 3. nechte už olega bejt a smiřte se s tím že ho IL-2 živý už 6let
já si za svou práci taky nechám občas rád zaplatit a taky dělám pořád to samé
pro ty co si to ukradli - být zloděj není taky zrovna jednoduchá profese

WT_TeeDee
Přijde mi to trochu hysterické. Jakmile někdo někde zaslechne něco o cheatech, tak na to svaluje potom všechny své neúspěchy. Co jsem slyšel, tak v 4.07m je G6 trošku potuněná a tak již není takový rozdíl mezi G2 a G6. Proč by také Němci jako další verzi začali dělat letadlo, které by bylo podřadné vůči svému předchůdci? Rozdíl tam ale přece jen je.
Když se podíváš do il2 compare pro verzi 4.07m, tak G6early na combatech točí při cca 220km/h jen o vteřinu hůře než spit bez klapek a to za ideálních podmínek. Takže pokud se ti to klepalo, tak je záhada vyřešena? Mrknutí

Ucho
WT_TeeDee napsal:
...Co jsem slyšel, tak v 4.07m je G6 trošku potuněná a tak již není takový rozdíl mezi G2 a G6...

By mě fakt zajímalo, kdo tohle (přání otcem myšlenky) roznáší... někdo kdo se nechá ukroutit ve Spitu na pádovce, 20m nad zemí? Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

WT_TeeDee
Ucho napsal:
By mě fakt zajímalo, kdo tohle (přání otcem myšlenky) roznáší... někdo kdo se nechá ukroutit ve Spitu na pádovce, 20m nad zemí? Mrknutí

Nene, ten roznáší hysterii o cheatování Šklebící se
Já zatím online 4.07 neletěl, tak to nemohu potvrdit ani vyvrátit.
Je tam nějaká změna nebo ne?

Ucho
WT_TeeDee napsal:
Je tam nějaká změna nebo ne?

furt stejnej krám... :-) Můj názor.

BTW
WT_TeeDee napsal:
Proč by také Němci jako další verzi začali dělat letadlo, které by bylo podřadné vůči svému předchůdci?

No, to by mě taky zajímalo. Ale asi to tak bude. Jestli jsou údaje ze hry OK, je G6, pomalejší jakG2 ve všech výškách... i F4 je v Ilovi lepší volba.
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

WT_TeeDee
Ucho napsal:
furt stejnej krám... :-) Můj názor.

No, to by mě taky zajímalo. Ale asi to tak bude. Jestli jsou údaje ze hry OK, je G6, pomalejší jakG2 ve všech výškách... i F4 je v Ilovi lepší volba.

Mně přijde, že dle mého nejlepší vlastnost G2 (stoupavost) prostě G6 chybí. F4 je určitě lepší jak G6, ale zas pokud G6 dobře ocheatuješ, tak s tím utočíš i spita IX, tak to není tak zlé,ne?
V novém patchy má být pozměněna F2, tak by mě zajímalo jakým směrem. Mrknutí

Drevokocur
nepředpokládám, že by tady tento post nějak dloho vydržel, místní Mirkové Dušínové jsou známí svou bezúhoností, nicméně vzhleedem k faktu že v ČR stále hru koupit nelze (a dle vyjádření Playmana ještě chvíli nepůjde bo čeština) a "KrouzaBoyz" jsou vydřiduchové jak se patří. Naštvaný

To není problém Mirků Dušínů, ale porušování autorských práv, což - jak bys mohl vědět - je trestné. Ne pro blbečka, který tuto informaci postne, ale pro toho, na koho je daná webová stránka registrována.

Jestli umíš anglicky, tak se podívej, jak se takovéhle věci řeší v zemích, kde o tom mají nějaké povědomí.

http://www.simhq....4;t=007551

Odkaz na nelegální pirátský sowtware smazal 310_cibule.
Upravil/a 310_cibule dne 27-12-2006 16:57

http://traumazero.euweb.cz/fotogalerie/
WT_Flan
Vi nekdo odkud se vzala ta storka o vytuneni G-6 ??? Nejak jsem to vytuneni nepostrehl

LesniHU
310_cibule napsal:
To není problém Mirků Dušínů, ale porušování autorských práv, což - jak bys mohl vědět - je trestné. Ne pro blbečka, který tuto informaci postne, ale pro toho, na koho je daná webová stránka registrována.

Jestli umíš anglicky, tak se podívej, jak se takovéhle věci řeší v zemích, kde o tom mají nějaké povědomí.

http://www.simhq....4;t=007551
Opravdu jsem ocekaval, ze po tomhle uvodu bude nasledovat link na prvni dodatek americke ustavy. Asi uvazujeme uplne odlisne...

310_cibule
Nevím přesně, Hu, v čem spočívá ta odlišnost. Vážně.

Nicméně má úvaha je následující: nemohu ani nemíním zabraňovat lidem, aby si ztahovali pirátské nelegální kopie čehokoliv.

Jakékoliv mé výzvy či prosby, aby to nedělali, by byly směšné a především zbytečné.

Nechci ale, aby zveřejňováním linku na nelegální software bezohledně ohrožovali tuto stránku a lidi kolem ní.

Proto jsem postnul odkaz, jak se takové věci (pokud se bez toho nedokáží obejít, dají řešit. Například no-cd crack (mám ho ostatně taky, údajně odstraňuje podstatné snížení FPS). A přitom může mít člověk vše kolem ila naprosto legálně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Ne zcela také chápu zmínku o Prvním dodatku Ústavy Spojených států amerických.

Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.

Nic tam o zveřejňování linků na nelegální software nestojí. Dokonce ani v přeneseném významu ne.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

LesniHU
Ja uz si nepamatuji, jaky tam byl link, jen jsem to preletl ocima a ohodnotil jako info o releasu od FLT. O nekolik hodin pozdeji jsem cetl ten tvuj edit a to, co me napadlo jako samozrejmost bylo, ze prave v zapadnich zemich by takove info bylo chraneno svobodou slova, a to i kdyby obsahovalo link. Namisto toho je tam od tebe odkaz na stranku, kde se deje imho uplne presne to same, jen se to maskuje pres PM. To bych tam ja jako demonstraci rozhodne nedal, z cehoz vyplyva, ze uvazujeme znacne odlisne.

EDIT ke druhemu tvemu postu: v zapadnich zemich je legalni i nabizeni torrent souboru, protoze neobsahuji data, jen informace o nich (pravda, neznam aktualni situaci v USA, tam ted vsichni z takovych veci sili, ale pred par lety to tak bylo i tam). Je mi jasne, ze tohle nemeli otcove zakladatele pri vytvareni zakonu na mysli, ale stejne je mi to blizsi nez nejake formy (auto)cenzury, kdy za me nekdo bude rozhodovat, co cist muzu a co nemuzu, protoze mi to skodi.
Upravil/a LesniHU dne 27-12-2006 23:30

310_cibule
Jak myslíš.

V evrospkých poměrech to porušení autorských práv je.

Ale ani já nejsem tak úzkoprsý, abych si neztáhl např. no-cd crack, pokud to pomůže mé legálně pořízené hře.

Stejně tak si bez výčitek svědomí tuto hru ztáhnu, pokud ji mám již před tím objednanou a zaplacenou.

Nicméně adresu na link nedám na veřejné fórum, neboť ho tím ohrožuji. A nedám ho tam ani tehdy, kdybych si myslel, že jej využijí jen lidé, kteří si dotyčný software zaplatili. Těm bych ten odkaz poslal přes PM.

LesniHU
310_cibule napsal:
Jak myslíš.

To je pro me dost novinka, vsechny razie proti provozovatelum takovych serveru skoncily prinejlepsim trapasem. Ale to muze byt vyberovy jev - informace jen z nekterych statu, jen nektere se dostanou do zprav a jen nektere z nich si zapamatuji.

310_cibule napsal:
Ale ani já nejsem tak úzkoprsý, abych si neztáhl např. no-cd crack, pokud to pomůže mé legálně pořízené hře.

Stejně tak si bez výčitek svědomí tuto hru ztáhnu, pokud ji mám již před tím objednanou a zaplacenou.

Nicméně adresu na link nedám na veřejné fórum, neboť ho tím ohrožuji. A nedám ho tam ani tehdy, kdybych si myslel, že jej využijí jen lidé, kteří si dotyčný software zaplatili. Těm bych ten odkaz poslal přes PM.
V tom se vicemene shodujeme.

1stCL_Fucida
Cibule Úsměv. HA! Úsměv. Hrubka!! Úsměv

27.12.2006 22:58

PS: na tenhle okamžik jsem čekal asi 3 měsíce..tedy aby nedošlo k nedorozumění..byls to Ty, kdo mi vytkl drobňoučký překlepek týkající se snad shody podmětu s přísudkem v nějakém mém oduševnělém a srdcervoucím díle, že jo? Vyděšený
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Joe Hallenbeck
WT_TeeDee napsal:
Přijde mi to trochu hysterické. Jakmile někdo někde zaslechne něco o cheatech, tak na to svaluje potom všechny své neúspěchy. Co jsem slyšel, tak v 4.07m je G6 trošku potuněná a tak již není takový rozdíl mezi G2 a G6. Proč by také Němci jako další verzi začali dělat letadlo, které by bylo podřadné vůči svému předchůdci? Rozdíl tam ale přece jen je.
Když se podíváš do il2 compare pro verzi 4.07m, tak G6early na combatech točí při cca 220km/h jen o vteřinu hůře než spit bez klapek a to za ideálních podmínek. Takže pokud se ti to klepalo, tak je záhada vyřešena? Mrknutí

Zrejmne proto, protoze G6 byla tezsi, pancerovanejsi a nesla tezsi vyzbroj. Byla tak lepe vybavena pro boj proti svazum bombarderu. Teda jestli se pletu, tak me klidne opravte Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

rudidlo
310_cibule napsal:

Můžeš nám poskytnout bližší informace?

http://silicon-remarks.blogspot.com
1stCL_pbarry
Joe Hallenbeck napsal:
Zrejmne proto, protoze G6 byla tezsi, pancerovanejsi a nesla tezsi vyzbroj. Byla tak lepe vybavena pro boj proti svazum bombarderu. Teda jestli se pletu, tak me klidne opravte Šklebící se

Proc byla tezsi ? Pancerovani nesla stejny, G6 mela jen vetsi podvozek a kulomet MG131 je tezsi jen o 5-7kg proti mg17...
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Jp-
1stCL_pbarry napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

Proc byla tezsi ? Pancerovani nesla stejny, G6 mela jen vetsi podvozek a kulomet MG131 je tezsi jen o 5-7kg proti mg17...

Nevim g2 je nejlepší Bf ve hře a jeho přímej následovník je nejhorší befko no asi je něco špatně, ale je to tak od prvního Ila tak nevim Šklebící se

310_cibule
rudidlo napsal:
310_cibule napsal:

Můžeš nám poskytnout bližší informace?

http://www.itprav...l?x=147455

A je jedno, jestli je to klasifikováno spíše jako přestupek či jako trestný čin. Porušení zákona to prostě je.

Jiná věc je bežná úroveň právního vědomí v našich - bolševismem poněkud zdevastovaných - podmínkách. Existují prý dokonce i lidé, kteří si neberou cokoliv, co jim nepatří či za to řádně nezaplatili, ne proto, že by je při tom mohli chytit, ale proto, že jim to přijde tak nějak nepatřičné.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,555 návštěv