November 22 2024 02:26:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Předvánoční sraz ve Wings Clubu, 16. 12. 2006
Carel
Já bych taky rád přišel ale jelikož jsem z Jižních Čech a v Praze nikoho neznam tak bych neměl kde složit kosti,takže BOHUŽEL ne Smutný

AH_Cutora
Carel napsal:
Já bych taky rád přišel ale jelikož jsem z Jižních Čech a v Praze nikoho neznam tak bych neměl kde složit kosti,takže BOHUŽEL ne Smutný

Jestli jde jen o prespani a nezmatlas se uplne jak hovado abys blil jak amina, tak to by problem nebyl. Bydlim v Praze v garsonce a na jedno prespani na takovouhle vyjimecnou akci se 2 dalsi spaci vejdou.

Carel
Já? Já se "nezmaltlávam" Šklebící se akorát při vyjímečných akcích (což by tahle byla) Úsměv ale neboj já bych se krotil Mrknutí ale ješte bych se musel domluvit doma atd a nevim jestli by mě máti pustila do Prahy abych tam přespal u někoho cizího Zamračený ale můžu to zkusit tak jěšte napíšu Vyděšený

losik
Bylo by jedno místo ve Wingu, pro středně malého Losíka?

310_cibule
středně velcí sudokopytníci jsou vítáni
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jiricek
Jsou situace, jako je tato, ale i jiné, kdy si člověk, ačkoli tato podmínka je spíše předsudečná, říká či alespoň pomyslí, podle vkusu dotyčného, že nedát najevo, neříci, či jinakým způsobem nevyjářiti se k dění, ať už více či méně zásadního, jako například ono současné, a to aniž bych se chtěl dotknout dejství jiných či úplně onakých, není namístě.

Než bych ale napsal nějakou blbost, radši přijdu.
Upravil/a 1stCL_Jiricek dne 27-11-2006 23:08

310_cibule
zásadnímu, ne zásadního. Ale jinak moc pěkné. Mám rád lidi s pevným názorem.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jiricek
Takže nemám chodit? : )

310_cibule
ale klidně přijď, mně například prakticky nevadíš.

313_Gryzlov
310_cibule napsal:
středně velcí sudokopytníci jsou vítáni

To bude zvěřinec ... jsem netušil, že se ZOO bude stěhovat ... Cibule a myslíš, že bych mohl vzít bratránky ze ZOO, když už budou ty Vánoce? Vzal bych jen přímé příbuzenstvo ... Úsměv

WT_Peci
Carel napsal:
Já? Já se "nezmaltlávam" Šklebící se akorát při vyjímečných akcích (což by tahle byla) Úsměv ale neboj já bych se krotil Mrknutí ale ješte bych se musel domluvit doma atd a nevim jestli by mě máti pustila do Prahy abych tam přespal u někoho cizího Zamračený ale můžu to zkusit tak jěšte napíšu Vyděšený

Jak cizího??? Čutora není cizí, Čutora je náš Šklebící se

doktorkop
Já bych se taky dostavil-jestli se budu teda vejít
(naštěstí nepatřím k širokýmÚsměv)
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

3BAP_Krtek
No Krtek nemůže nic slibovat, ale uvidíme jak na tom budem.Cool

Jimik
Pouze mor a cholera mě můžou odradit a zastavit. Prosím o zapsaní na listinu čekatelů. Už se těším.

Jirka
@cibule. Jak jsme na to už včera narazili na ICQ, tak to upřesňuju. Jdeme tam s Jimikem v podstatě už na oběd. Úsměv

Ace
Já bych se, s dovolením, také přihlásil. Tak se hlásím...

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
310_cibule
Milí přátelé, milé přítelkyně (mé i těch ostatních),

několik nedočkavců se chystá vyrazit zmíněnou sobotu do Wingsu již na poledne. Kdyby se z toho měl stát jev povýtce masový, mohl bych rezervaci posunout o něco dříve (třeba na čtvrtou, třetí, druhou či šestou ranní).

Pro deset lidí to asi nemá cenu, ti si odpoledne ve Wingsu místo najdou. Kdyby nás ale bylo více, zavolám tam.

Vaše názory?

Hiltos
310_cibule napsal:
Milí přátelé, milé přítelkyně (mé i těch ostatních),

několik nedočkavců se chystá vyrazit zmíněnou sobotu do Wingsu již na poledne. Kdyby se z toho měl stát jev povýtce masový, mohl bych rezervaci posunout o něco dříve (třeba na čtvrtou, třetí, druhou či šestou ranní).

Pro deset lidí to asi nemá cenu, ti si odpoledne ve Wingsu místo najdou. Kdyby nás ale bylo více, zavolám tam.

Vaše názory?

obed

AH_Cutora
Carel napsal:

Tak se Carle ozvi. Koukal jsem, ze ti je kolem 15. Fucida je snad taky z Jiznich Cech, ho kontaktuj a mozna pojedete spolu... Vyděšený
Upravil/a AH_Cutora dne 29-11-2006 19:57

1stCL_Fucida
AH_Cutora napsal:
Carel napsal:

Tak se Carle ozvi. Koukal jsem, ze ti je kolem 15. Fucida je snad taky z Jiznich Cech, ho kontaktuj a mozna pojedete spolu... Vyděšený

Já bydlim na Strahově Úsměv. Nanejvýš Carla můžu vyzvednout na Hlavním nádraží Úsměv. Se ještě domluvíme přes ICQ.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,885 návštěv