November 21 2024 20:23:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 1
Pino1350

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Výzva pro 1st Lions
Ucho
CR_PETRAS napsal:
Třeba já svojí neschopnost schovávám pod výraz : " Do hajzlu " ...
a mačkám REFLY Mrknutí

Šklebící se

to já si teď při takovéhle příležitosti říkám: "jsem to ale neschopnej kvaker" Mrknutí
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

GC3_Chroust
Ucho napsal:
CR_PETRAS napsal:
a mačkám REFLY Mrknutí

Šklebící se

to já si teď při takovéhle příležitosti říkám: "jsem to ale neschopnej kvaker" Mrknutí

No jo, ty si byl vzdycky pravdomluvnej, takze jsem presne tohle cekal.

rOckie
rudidlo napsal:
Jinak rooku myslím, žer kdyby jsi toto tvrdil tvrdýmu qejkaři, ten by ti oponoval, že to je taky o taktice, spolupráci, myšlení, apod. Mě je jasné, že jediní hráči, kteří u hraní přemýšlí jsou virtuální piloti a všichni ostatní jsou lamy, které se někde zmydlí, ale nemusíme to dávat až tak najevo. Mohli by přijít qejkaři a rozbít nám hubu Úsměv
Nothing personal...

tak střílečky se taky asi daj hrát hlavou, ale já mám představu že na takových serverech se spíš poflakujou poďobaní puberťáci, který si tam vybíjejí sexuální přetlak a vyváděj kravinky. to je obecně rozšířená představa a proto je označení "kvejkař" "kvejkařina" chápaný jako skoronadávka
proto se snažím vytvořit dojem, že 4v4 a 2v2 je v podstatě intelektuální disciplína která má svoje kouzlo a jen těm nejvíc míň chytrejm to ještě není jasný Šklebící se

Vogon napsal:
Šklebící seŠklebící seŠklebící se Co to bylo za Lamu, co se mýmu befku cpala se svým befkem do zadku, aby zjistila, že je to jen befko tak dlouho, až byla odstřelena ? Byl z toho pak pěkný flame. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

ty se dej na politiku, překrucování ti jde dobře Šklebící se letadlo občas i poznám (když mám brýle, umytej a zapnutej monitor), ale čísla na trupu se mi čtou hůř.
mimochodem ta tvoje smrtelná panika byla k sežrání Úsměv
Upravil/a rOckie dne 03-11-2006 14:32

Ucho
3IAP_Chroust napsal:
Ucho napsal:
CR_PETRAS napsal:
a mačkám REFLY Mrknutí

Šklebící se

A co komentátoři :-) z 3.IAP, bude je možno potkat v nějakém tom 1x1, 2x2, XxX , když se to případně rozjede?

Jirka
Rook napsal:
Vogon napsal:
Šklebící seŠklebící seŠklebící se Co to bylo za Lamu, co se mýmu befku cpala se svým befkem do zadku, aby zjistila, že je to jen befko tak dlouho, až byla odstřelena ? Byl z toho pak pěkný flame. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

ty se dej na politiku, překrucování ti jde dobře Šklebící se letadlo občas i poznám (když mám brýle, umytej a zapnutej monitor), ale čísla na trupu se mi čtou hůř.
mimochodem ta tvoje smrtelná panika byla k sežrání Úsměv

To nebyla panika, to byly úhybný manévry ... Šklebící seŠklebící seŠklebící se

rOckie
to je fakt, většinou když maj piloti paniku, tak se to pozná podle toho že letadlo letí rovně páč zrovna prchli od monitoru.
a nesouvislé zoufale působící záškuby letadel většinou znamenají že je všechno v naprostém pořádku, protože pilot má letadlo plně pod kontrolou Úsměv
Upravil/a rOckie dne 03-11-2006 14:52

Jirka
Když ono hodně záleží na úhlu pohledu. A ten můj a tady je skutečně nutno si to říci otevřeně, je pohled naprostého laika. Ale pracuju na tom. Zjistil jsem, že mi jabka a žvýkačky bez cukru pomáhají v misi na AFW déle přežít. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

rOckie
tak se toho drž! já jsem zase zjistil, že mě nejvíc pomáhá, když zůstanu offline. Sice mi moc killy (vlastně fragy, jak jsme se dozvěděl) nerostou, ale za to mě nikdo nemůže sestřelit. Díky tomu od jistý doby chodím po městě bez toho, aniž bych si kontroloval každých pět kroků šestku Vyděšený

Jirka
Já ti sice moc nerozumím. To víš, jsem ten laik, ale na online chodím rád a sestřelován jsem taky rád. Ono to k tomu tak nějak patří. A ve městě si spíš než na šestku dávám pozor na baťoh. Je to praktičtější. Šklebící se

rudidlo
Vogon napsal:
A ve městě si spíš než na šestku dávám pozor na baťoh. Je to praktičtější. Šklebící se

Přední nebo zadní baťoh ?Šklebící se
Rook napsal:
tak střílečky se taky asi daj hrát hlavou, ale já mám představu že na takových serverech se spíš poflakujou poďobaní puberťáci, který si tam vybíjejí sexuální přetlak a vyváděj kravinky. to je obecně rozšířená představa a proto je označení "kvejkař" "kvejkařina" chápaný jako skoronadávka
proto se snažím vytvořit dojem, že 4v4 a 2v2 je v podstatě intelektuální disciplína která má svoje kouzlo a jen těm nejvíc míň chytrejm to ještě není jasný Šklebící se

Já sem svoje představy ani vypisovat nebudu. Ještě by se to dozvěděla moje žena a dostal bych kartágo.

http://silicon-remarks.blogspot.com
1stCL Pepan
Gambac10 napsal:
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
Kluci na jdou spravne od jednodussiho ke slozitejsimu.
G10

S tebou už to maj zasebou jo? dostals aspoň pořádně naprdel?

Že se kuci ani nepochlubíte??Mrknutí

Nee se mnou by to nemelo zadnej prinos. Od ty doby co se nam narodil malej Gambac, tak litam pouze sporadicky.
Reagoval jsem na nicky Kyza a Kocour. Protoze s nima obcas litam resp. lital jsem, tak si myslim, ze Lajouni jsou co se tyka skillu asi jako kdyz srovnas fabii 1.2 mpi a 3 litrovyho emkovyho bavoraka.
P.S. Ja vim vy dum nehrajete, radeji zustavate nahore a strilite z bezpecnych uhlu.
G10

Však já sem Tě taky Gambáči pochopil správně – jen sem si dělal trochu prču.
Myslím si že máš celkem pravdu. Každej se holt na to díváme (bojujeme a střílíme) z trochu jiného úhlu.
Dále si také ale myslím že i mezi 1stCL by se pár lidí s dobrým až velmi nadprůměrným skillem mohlo najít – ale o tom nehodlám vést diskuzi natož flejmovat.

Nedovedu si ovšem představit že bych někdy na toto forum napsal něco ve smyslu např:
„Myslím si o těch utrápenejch 312 tnících že co se BnZ týče - v porovnání s Klučidou - jsou něco jako když srovnáš buřtguláš a biftek. Já vím vy nezoomujete - pač umíte jenom někoho ukroutit“

Nějak to na mě prostě působí – zaujatě, nabubřele, frackovitě, neuctivě - něco jako kdyby mi snad chyběla soudnost a nadhled - nehledě na to že prakticky vím úplný hovno o tom jak 312 zoomuje a ani je všechny nemůžu znát.

Plzeň 12

Ucho
rudidlo napsal:
Rook napsal:

Já sem svoje představy ani vypisovat nebudu. Ještě by se to dozvěděla moje žena a dostal bych kartágo.

Možná je problém v tom, že jde jen o ty představy. Občas neuškodí si něco naživo vyzkoušet, než do toho začnu plkat... Mrknutí

GC3_Chroust
Ucho napsal:
3IAP_Chroust napsal:
Ucho napsal:
CR_PETRAS napsal:
a mačkám REFLY Mrknutí

Šklebící se

A co komentátoři :-) z 3.IAP, bude je možno potkat v nějakém tom 1x1, 2x2, XxX , když se to případně rozjede?

Ty voe me urco ne, me staci na mindrak AI, natoz pak naky MK , CLS, Pospa atd, ja seru pri zdi Šklebící se Jedine Momik kdyby sel, ten si Lousk tenkrat v souboji i Kocoura, kluk muj usatej Mrknutí

rOckie
3IAP_Chroust napsal:
Jedine Momik kdyby sel, ten si Lousk tenkrat v souboji i Kocoura, kluk muj usatej Mrknutí

z toho bude 3.iap žít až do smrti, co? Šklebící se

Vogon napsal:
Já ti sice moc nerozumím...

možná je to tím, že v tom hledáš něco co v tom není. nejsem taková swině, za jakou se vydávám Úsměv

GC3_Chroust
Rook napsal:
3IAP_Chroust napsal:
Jedine Momik kdyby sel, ten si Lousk tenkrat v souboji i Kocoura, kluk muj usatej Mrknutí

z toho bude 3.iap žít až do smrti, co? Šklebící se

Ano mame to na nastence a kazdou nedeli u toho vzyvame Velkou Mrkev, to vis, kazdej z neceho musi zit. My mame malo, tak nam tohle staci, kdyby se umel kazdej uskromnit tak jako my, jsou na sebe vsichni lide tohoto sveta hodni a do vsech srdci by pronikl mir a laska.

Lekk
Chcípněte ..všichni..a hned!Šklebící se

GC3_Chroust
VGR_Lekk napsal:
Chcípněte ..všichni..a hned!Šklebící se

Kua taky si mohl pockat do Vanoc, jsem si mohl jeste uzit darku Smutný

WT_Flan
Krucinal jste nemocni ? 4 stranky a furt zadnej flejm ?!Šklebící se

310_Ikar
Vogon napsal:.....
Jojo, my tu máme samé odborníky. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Tak Vogone, klobouk dolu, lip bych to nenapsal Cool

www.310raf.com
1stCL_Pospa
3IAP_Chroust napsal:
Ucho napsal:
3IAP_Chroust napsal:
Ucho napsal:
CR_PETRAS napsal:
a mačkám REFLY Mrknutí

Šklebící se

Ty voe me urco ne, me staci na mindrak AI, natoz pak naky MK , CLS, Pospa atd, ja seru pri zdi Šklebící se Jedine Momik kdyby sel, ten si Lousk tenkrat v souboji i Kocoura, kluk muj usatej Mrknutí

Kua Chrouste do jakýho spolku mě to motáš dyt ja ty lidi ani neznám ....ja seru u tý zdi hned vedle tebe Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,480 návštěv