BAP/311 vs STG
|
Hanss |
Přidané 08-11-2006 22:24
|
Uživatel
Příspěvek: 624
Založený: 29.09.05
|
A pohled z druhý strany
[img]http://img364.imageshack.us/img364/4852/fuciny3.th.jpg[/img] is not a valid Image.
Edit: link
Upravil/a Hanss dne 08-11-2006 22:26
|
|
|
|
311_Rampa |
Přidané 08-11-2006 23:50
|
Uživatel
Příspěvek: 642
Založený: 29.09.05
|
já si takhle letím, odhodím bomby, trefim NIC , pak se otocim... letím... a kdyz uz se nebyl tak posranej, tak vystrcim hlavu čajky a pic!!! a nekdo mi vypnul slunce ... všude byla tma jak v dole... a najednou boooom!!! a narazil domě Vogon.... můžem být rádi že se nás tam neposráželo víc... to jsou taky nápady vypínat slunce... |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 09-11-2006 09:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
To já takhle v čajce dostoupávám befko , že mu to jako ukážu a najednou vidím z vnějšího pohledu že svoje letadlo a pilota vůbec nevidím, zato že z míst kde se původně nacházela moje čajka, padá hvězda(a dalších pár součástek)...(díky za bezbolestnou smrt Fajlowe )
Doufám že jste si aspoň něco přáli... |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 09-11-2006 10:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
To byla akce - rottenflieger odpadl kvuli uvolnene tabulce v kokpitu, ja jsem po vterinove davce v 650kmh indikovanych taranoval I16ku ktera vesele odletela, pazout mi nevyskocil....OMFG
Upravil/a WT_Schmouddle dne 09-11-2006 10:47
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
3IAP_Ondura |
Přidané 09-11-2006 14:17
|
Nováček
Příspěvek: 71
Založený: 31.12.05
|
Ten taranovanej išak jsem byl já a z traku si mi vůbec nic nedělal. Asi tě trefila vyhozená flaška vodky . A kdyby mi Fučida neustřelil nějakej ten válec na motoru, tak jsem se v pohodě vrátil dom. Takhle jsem si jen udělal nouzák a odešel v poklidu směr letiště |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 09-11-2006 15:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Jojo, myslel jsem si neco o lagu, ale kdyz zacnes do TS rvat "zase zasranej lag", tak si kazdej rika "keca, neumi litat". Tak jsem proste zavrel hubu a umrel jako chlap*....
*tedy nahlas jsem povzbuzoval toho pazouta aby vyskocil, ale vono se jim ven moc nechce...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
doktorkop |
Přidané 09-11-2006 18:22
|
Uživatel
Příspěvek: 732
Založený: 30.09.05
|
Za skupinu štuk.
Start-v pohodě
Let k cíli-v pohodě až na Lesního HU,který kamsi odlagoval a po zbytek mise se potuloval po mapě.
Lokalizace cíle a útok-hrůza.Kroužili jsme přesne nad místem,ale ani na největší přiblížení pohledu jsem neobjevil cíl,Pomohla až ostřejší zatáčka a Fučida,který cíl osvítil svými zbraněmi.Pak už se stačilo jen srovnat a zaútočit.
Zásahy cílů-nic
Návrat domů-v pohodě
Asi se dám k dopravnímu letectvu.
Měl bych ale malou připomínku
Chtělo by to,když vezem živé střelce,udělat tak,aby jsme se potkali s nepřátelskými stíhači(alespoň AI)jinak se tam docela nudí
A pak by bylo třeba,dát nám k dispozici polohu cíle a naší základny(a třeba i foto cíle)trochu dopředu,aby jsme nemuseli plánovat trasu,když už všichni chtějí letět.
Ale jinak se mi to včera líbilo
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-11-2006 18:35
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Trasa se má dodržovat z infa, fotky cíle nejsou a nebudou pokud nemá jít o předem připravenou akci. Průzkumné letadlo, které podalo hlášení o dělostřeleckém postavení během mise ještě letělo, tudíž nemohlo posílat fotky faxem.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 09-11-2006 18:35
|
|
|
|
LesniHU |
Přidané 09-11-2006 20:10
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Trasa se má dodržovat z infa, fotky cíle nejsou a nebudou pokud nemá jít o předem připravenou akci. Průzkumné letadlo, které podalo hlášení o dělostřeleckém postavení během mise ještě letělo, tudíž nemohlo posílat fotky faxem. Ja vlastne nemuzu moc mluvit, protoze briefing se mi nezobrazil a nad cil jsem nedoletel, takze neznam ani planovanou ani skutecnou trasu, ale v tomhle ohledu jsou na tom Stuky opravdu bidne - clovek nevidi, kam leti, a to okenko v podlaze samo o sobe vetsinou nestaci na zahajeni utoku na spravnem miste. Takze je treba pocitat s tim, ze konecne priblizeni k cili si piloti naplanuji sami, jak jim to prijde podle dostupnych orientacnich bodu nejvhodnejsi. Take potrebuji co nejpresnejsi urceni pozice cile, protoze kdyz se nachazi na neocekavanem miste, je sance na jeho nalezeni behem tech par vterin stremhlaveho letu dost mala.
Tim nechci nijak kritizovat probehlou akci, protoze jsem se ji vicemene nezucastnil a vim o ni malo, pisu to tu jen jako informaci pro lepsi predstavu situace pred a pri utoku se Stukou. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-11-2006 20:17
|
Diskutující
|
Místo útoku bylo popsáno a byl to i dobrý orientační bod. |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 09-11-2006 20:42
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
Jj, ja vim, i kdyz jsem to jen slysel z druhe ruky. Reagoval jsem na to dodrzovani trasy z infa, to obcas proste nejde. Jak rikam, neni to kritika. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 09-11-2006 21:18
|
Diskutující
|
Neboj já to tak stejně beru. |
|
|
|
1stCL_Fajlow |
Přidané 09-11-2006 22:30
|
Uživatel
Příspěvek: 565
Založený: 02.01.06
|
311_BleskovejPodrs napsal:
To já takhle v čajce dostoupávám befko , že mu to jako ukážu a najednou vidím z vnějšího pohledu že svoje letadlo a pilota vůbec nevidím, zato že z míst kde se původně nacházela moje čajka, padá hvězda(a dalších pár součástek)... (díky za bezbolestnou smrt Fajlowe )
Doufám že jste si aspoň něco přáli...
Já za to nemůžu, to moje dvacítka ... Ta se NIKDY nemýlí ... |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 10-11-2006 00:43
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Místo útoku bylo popsáno a byl to i dobrý orientační bod.
tady nemůžu moc souhlasit. Dostal jsem sice poměrně přesné instrukce, kde se má cíl nacházet, ale samotné cíle jsem spatřil až při letu ve výšce menší než 1km. Pro Stuky byl imho absolutně neviditelný....
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 10-11-2006 06:36
|
Diskutující
|
Cíle vidět být ani neměli, ovšem samotná křižovatka ano. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 10-11-2006 06:46
|
Uživatel
|
1stCL_Fajlow napsal:
To já takhle v čajce dostoupávám befko , že mu to jako ukážu a najednou vidím z vnějšího pohledu že svoje letadlo a pilota vůbec nevidím, zato že z míst kde se původně nacházela moje čajka, padá hvězda(a dalších pár součástek)... (díky za bezbolestnou smrt Fajlowe )
Já za to nemůžu, to moje dvacítka ... Ta se NIKDY nemýlí ...
Počkej příště, uvidíme až ti to můj zadní střelec Kolja vpálí přímo mezi rohy... |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 10-11-2006 10:05
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
1stCL_Fajlow napsal:
Počkej příště, uvidíme až ti to můj zadní střelec Kolja vpálí přímo mezi rohy...
Nohy, podrs, nohy!!! |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 10-11-2006 10:58
|
Uživatel
|
Hiltos napsal:
1stCL_Fajlow napsal:
Počkej příště, uvidíme až ti to můj zadní střelec Kolja vpálí přímo mezi rohy...
Nohy, podrs, nohy!!!
To bych nepřál ani svému největšímu nepříteli |
|
|