November 24 2024 10:13:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
BAP/311 vs STG
Hanss
A pohled z druhý strany Úsměv

[img]http://img364.imageshack.us/img364/4852/fuciny3.th.jpg[/img] is not a valid Image.

Edit: link
Upravil/a Hanss dne 08-11-2006 22:26

311_Rampa
já si takhle letím, odhodím bomby, trefim NIC , pak se otocim... letím... a kdyz uz se nebyl tak posranej, tak vystrcim hlavu čajky a pic!!! a nekdo mi vypnul slunce ... všude byla tma jak v dole... a najednou boooom!!! a narazil domě Vogon.... můžem být rádi že se nás tam neposráželo víc... to jsou taky nápady vypínat slunce...

310_Podrs
To já takhle v čajce dostoupávám befko Vyděšený , že mu to jako ukážu a najednou vidím z vnějšího pohledu že svoje letadlo a pilota vůbec nevidím, zato že z míst kde se původně nacházela moje čajka, padá hvězda(a dalších pár součástek)...Šklebící se(díky za bezbolestnou smrt FajloweMrknutí )
Doufám že jste si aspoň něco přáli...Zamračený

http://www.310raf.com
WT_Schmouddle
To byla akce - rottenflieger odpadl kvuli uvolnene tabulce v kokpitu, ja jsem po vterinove davce v 650kmh indikovanych taranoval I16ku ktera vesele odletela, pazout mi nevyskocil....OMFGNaštvaný
Upravil/a WT_Schmouddle dne 09-11-2006 10:47
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
3IAP_Ondura
Ten taranovanej išak jsem byl já a z traku si mi vůbec nic nedělal. Asi tě trefila vyhozená flaška vodkyMrknutí . A kdyby mi Fučida neustřelil nějakej ten válec na motoru, tak jsem se v pohodě vrátil dom. Takhle jsem si jen udělal nouzák a odešel v poklidu směr letištěÚsměv

WT_Schmouddle
Jojo, myslel jsem si neco o lagu, ale kdyz zacnes do TS rvat "zase zasranej lag", tak si kazdej rika "keca, neumi litat". Tak jsem proste zavrel hubu a umrel jako chlap*....Šklebící se

*tedy nahlas jsem povzbuzoval toho pazouta aby vyskocil, ale vono se jim ven moc nechce...Naštvaný

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
doktorkop
Za skupinu štuk.
Start-v pohodě
Let k cíli-v pohodě až na Lesního HU,který kamsi odlagoval a po zbytek mise se potuloval po mapě.
Lokalizace cíle a útok-hrůza.Kroužili jsme přesne nad místem,ale ani na největší přiblížení pohledu jsem neobjevil cíl,Pomohla až ostřejší zatáčka a Fučida,který cíl osvítil svými zbraněmi.Pak už se stačilo jen srovnat a zaútočit.
Zásahy cílů-nicSmutný
Návrat domů-v pohodě

Asi se dám k dopravnímu letectvu.

Měl bych ale malou připomínku
Chtělo by to,když vezem živé střelce,udělat tak,aby jsme se potkali s nepřátelskými stíhači(alespoň AI)jinak se tam docela nudíÚsměv
A pak by bylo třeba,dát nám k dispozici polohu cíle a naší základny(a třeba i foto cíle)trochu dopředu,aby jsme nemuseli plánovat trasu,když už všichni chtějí letět.
Ale jinak se mi to včera líbiloMrknutí

Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

3BAP_Cassius Chaerea
Trasa se má dodržovat z infa, fotky cíle nejsou a nebudou pokud nemá jít o předem připravenou akci. Průzkumné letadlo, které podalo hlášení o dělostřeleckém postavení během mise ještě letělo, tudíž nemohlo posílat fotky faxem.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 09-11-2006 18:35

LesniHU
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Trasa se má dodržovat z infa, fotky cíle nejsou a nebudou pokud nemá jít o předem připravenou akci. Průzkumné letadlo, které podalo hlášení o dělostřeleckém postavení během mise ještě letělo, tudíž nemohlo posílat fotky faxem.
Ja vlastne nemuzu moc mluvit, protoze briefing se mi nezobrazil a nad cil jsem nedoletel, takze neznam ani planovanou ani skutecnou trasu, ale v tomhle ohledu jsou na tom Stuky opravdu bidne - clovek nevidi, kam leti, a to okenko v podlaze samo o sobe vetsinou nestaci na zahajeni utoku na spravnem miste. Takze je treba pocitat s tim, ze konecne priblizeni k cili si piloti naplanuji sami, jak jim to prijde podle dostupnych orientacnich bodu nejvhodnejsi. Take potrebuji co nejpresnejsi urceni pozice cile, protoze kdyz se nachazi na neocekavanem miste, je sance na jeho nalezeni behem tech par vterin stremhlaveho letu dost mala.

Tim nechci nijak kritizovat probehlou akci, protoze jsem se ji vicemene nezucastnil a vim o ni malo, pisu to tu jen jako informaci pro lepsi predstavu situace pred a pri utoku se Stukou.

3BAP_Cassius Chaerea
Místo útoku bylo popsáno a byl to i dobrý orientační bod.

LesniHU
Jj, ja vim, i kdyz jsem to jen slysel z druhe ruky. Reagoval jsem na to dodrzovani trasy z infa, to obcas proste nejde. Jak rikam, neni to kritika.

3BAP_Cassius Chaerea
Neboj já to tak stejně beruŠklebící se.

1stCL_Fajlow
311_BleskovejPodrs napsal:
To já takhle v čajce dostoupávám befko Vyděšený , že mu to jako ukážu a najednou vidím z vnějšího pohledu že svoje letadlo a pilota vůbec nevidím, zato že z míst kde se původně nacházela moje čajka, padá hvězda(a dalších pár součástek)...Šklebící se(díky za bezbolestnou smrt FajloweMrknutí )

Já za to nemůžu, to moje dvacítka ... Ta se NIKDY nemýlí ...Vyděšený

1stCL_Fucida
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Místo útoku bylo popsáno a byl to i dobrý orientační bod.

tady nemůžu moc souhlasit. Dostal jsem sice poměrně přesné instrukce, kde se má cíl nacházet, ale samotné cíle jsem spatřil až při letu ve výšce menší než 1km. Pro Stuky byl imho absolutně neviditelný....
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3BAP_Cassius Chaerea
Cíle vidět být ani neměli, ovšem samotná křižovatka ano.

310_Podrs
1stCL_Fajlow napsal:

Počkej příště, uvidíme až ti to můj zadní střelec Kolja vpálí přímo mezi rohy... Šklebící se

Hiltos
1stCL_Fajlow napsal:

Počkej příště, uvidíme až ti to můj zadní střelec Kolja vpálí přímo mezi rohy... Šklebící se

Nohy, podrs, nohy!!!

310_Podrs
Hiltos napsal:
1stCL_Fajlow napsal:

Nohy, podrs, nohy!!!

Zamračený To bych nepřál ani svému největšímu nepříteli Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,823 návštěv