"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
CR_PETRAS napsal:
Já už pomalu začínám sklouzávat k jinýmu simu
Nějak mi v Ilu chybí větší "komplexnost"...Clone asi ví co myslím.
Prostě vyskočíš z letadla a konec.Ale když vyskočíš z letadla a jsi obyčejnej pěšák,to je rokec.
Už se těším na Armed Assault....ale Ila neopouštím,protože se tu najde parta fajn lidí
Doufám, že to nedopadne jako v Bettlefieldu. Vyskočíš z helikoptéry, jsi obyčejný chodec. Kejchneš. Narodíš se. U helikoptér je fronta na druhý konec mapy. Po chvíli počítání zjistíš, že ve frontě poskakují, podřezávají,střílejí a předbíhají se ve frontě takřka všichni hráči tvojí strany. Netušíš, kdo tě mohl sundat, protože na druhé straně to vypadá na chlup stejně. A vůbec. Pilot je pilot. po seskoku má být zabalen do hebkých dek, napojen kakaem a kořalkou a šetrně dopraven spět na letiště. A ne si někde hrát na bigoše.
CR_PETRAS napsal:
Já už pomalu začínám sklouzávat k jinýmu simu
Nějak mi v Ilu chybí větší "komplexnost"...Clone asi ví co myslím.
Prostě vyskočíš z letadla a konec.Ale když vyskočíš z letadla a jsi obyčejnej pěšák,to je rokec.
Tak tady uz ani hrusky a jablka nestaci, rekl bych.
"Prostě vyskočíš z letadla a konec." Ale když sesednes z kone a je z tebe obycejnej pesak, to je teprve rokec. Kam se takovej IL (co by SIMULATOR ) hrabe na Oblivion ( ktery je RPG, ovsem dle Petrasovo srovnani bych rekl, ze lepsi SIMULATOR koňa neexistuje. Ma uchvatnej bezeckej model )
WT_Flan napsal:
...hrabe na Oblivion ( ktery je RPG, ovsem dle Petrasovo srovnani bych rekl, ze lepsi SIMULATOR koňa neexistuje. Ma uchvatnej bezeckej model )
ehm, OT OT - umí ta Oblivioní kobyla vykopnout zadníma nohama dveře tak jako v Call of Juarez ?
Pamatujete si ještě na Carrier...nebo na první BOB na sinclaira?...no a pak přišel pracovní tábor..a byla pauza ..a pak zase jukanec kam to pokročilo,.,.a ono IL2..jj ty dva roky utekly jak voda.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.