"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
CR_PETRAS napsal:
Já už pomalu začínám sklouzávat k jinýmu simu
Nějak mi v Ilu chybí větší "komplexnost"...Clone asi ví co myslím.
Prostě vyskočíš z letadla a konec.Ale když vyskočíš z letadla a jsi obyčejnej pěšák,to je rokec.
Už se těším na Armed Assault....ale Ila neopouštím,protože se tu najde parta fajn lidí
Doufám, že to nedopadne jako v Bettlefieldu. Vyskočíš z helikoptéry, jsi obyčejný chodec. Kejchneš. Narodíš se. U helikoptér je fronta na druhý konec mapy. Po chvíli počítání zjistíš, že ve frontě poskakují, podřezávají,střílejí a předbíhají se ve frontě takřka všichni hráči tvojí strany. Netušíš, kdo tě mohl sundat, protože na druhé straně to vypadá na chlup stejně. A vůbec. Pilot je pilot. po seskoku má být zabalen do hebkých dek, napojen kakaem a kořalkou a šetrně dopraven spět na letiště. A ne si někde hrát na bigoše.
CR_PETRAS napsal:
Já už pomalu začínám sklouzávat k jinýmu simu
Nějak mi v Ilu chybí větší "komplexnost"...Clone asi ví co myslím.
Prostě vyskočíš z letadla a konec.Ale když vyskočíš z letadla a jsi obyčejnej pěšák,to je rokec.
Tak tady uz ani hrusky a jablka nestaci, rekl bych.
"Prostě vyskočíš z letadla a konec." Ale když sesednes z kone a je z tebe obycejnej pesak, to je teprve rokec. Kam se takovej IL (co by SIMULATOR ) hrabe na Oblivion ( ktery je RPG, ovsem dle Petrasovo srovnani bych rekl, ze lepsi SIMULATOR koňa neexistuje. Ma uchvatnej bezeckej model )
WT_Flan napsal:
...hrabe na Oblivion ( ktery je RPG, ovsem dle Petrasovo srovnani bych rekl, ze lepsi SIMULATOR koňa neexistuje. Ma uchvatnej bezeckej model )
ehm, OT OT - umí ta Oblivioní kobyla vykopnout zadníma nohama dveře tak jako v Call of Juarez ?
Pamatujete si ještě na Carrier...nebo na první BOB na sinclaira?...no a pak přišel pracovní tábor..a byla pauza ..a pak zase jukanec kam to pokročilo,.,.a ono IL2..jj ty dva roky utekly jak voda.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.