November 22 2024 01:30:07
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Speciálka WWI podruhé - 9.9.
Mungo
Pre man 1 Fiat prosim a rezervujte mi ak je to mozne tak 1-2 kusy pre niekoho z L13, minule leteli, tak sa spytam, ci sa znovu pridaju.

Lavo
Noo doobre Mungo , predbezne aj pre mna 1 Fiat .

WT_Pedropan
Něco pro inspiraci...

Tak tohle je nádhera...

Flyboys
Upravil/a WT_Pedropan dne 30-08-2006 16:11

http://www.wtigers.org/
Wutz
moc pěkný :tup::tup::tup: , tu historku o zaseklým kulometu jsem aj četl v něčích pamětech , ale kdo to byl tam až moje paměť nesahá.

Mungo
No ty brdo, tak to ma sklamalo. Zasekne sa mu gulomet a on si ako blbecek klepka minikladivkom po zavere, ignorujuc Fokra. A na to kladivko zjavne ani neposobi odpor vzduchu.

Btw. story o zaseknutom gulomete je hodne "preflaknuta" story z WWI. Co takto film "Velky Valdo Pepper" s R. Redfordom?

Tromfne niekto Blue Max-a?

Mungo
Mimochodom, nemate niekto "template" na Fiata a Gladiatora? Na Gladiatora nejaky mam, ale moc sa mi nevidi, ale na Fiata som nic nezohnal.

AH_James_Gastowski
prosil bych jednoho Fiata

BP_Tyrl
Mungo napsal:
Mimochodom, nemate niekto "template" na Fiata a Gladiatora? Na Gladiatora nejaky mam, ale moc sa mi nevidi, ale na Fiata som nic nezohnal.

Zde : http://www.flying... jich najdeš sdostatek. jen je nutno se přihlásit. Ale vyplatí se to. Jen si je pak musíš převzorkovat na 512x512.

AH_Enty
EDIT:
Pozdě.

Tak že bych se přecijen o víkendu podíval na svým PC po tom template?
Upravil/a AH_Enty dne 01-09-2006 12:21

Hoper
mno tak pokud budu moct, tak sedám do toho posledního Úsměv
sice co by modras, ale rád bych zkusil chmelnice, ze lterých nic není vidět Úsměv

rudidlo
BP_Tyrl napsal:
Mungo napsal:

Zde : http://www.flying... jich najdeš sdostatek. jen je nutno se přihlásit. Ale vyplatí se to. Jen si je pak musíš převzorkovat na 512x512.
Tak jsem se tam díval, templates je tam hafo, ale na Fiata CR42 ani jeden. Nebo se dívám špatně?

btw: Zato je tam jeden template na gladiátora.

http://silicon-remarks.blogspot.com
AH_Enty
Hoper napsal:
mno tak pokud budu moct, tak sedám do toho posledního Úsměv
sice co by modras, ale rád bych zkusil chmelnice, ze lterých nic není vidět Úsměv

Tak potrénuj v rychlovně. Já to včera udělal a ze šestnácti gladů nedoletěl ani jeden. Šklebící se . Fiaty měli ztrátu 3 kousků.Šklebící se

Hoper
jen mi někdo musí sehnat nějakou čupr křiklavou kamo
a asi i dlouhou bílou šálu - dlouhou doma mám, ale ne bílou Úsměv

310_cibule
rudidlo napsal:
Tak jsem se tam díval, templates je tam hafo, ale na Fiata CR42 ani jeden. Nebo se dívám špatně?

Jo. Na fiata je jich tam neurekom, řada z nich od Tyrla. Fakt pěkný.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
že bych hóknul naTyrla, ať přidá ještě jednu další ? Mrknutí
specielní křečkovskou hoprovskou ? Úsměv
co Tyrle ? Pff

rudidlo
310_cibule napsal:
rudidlo napsal:

Jo. Na fiata je jich tam neurekom, řada z nich od Tyrla. Fakt pěkný.

Mungo hledá template, ne skin.

http://silicon-remarks.blogspot.com
310_cibule
Aha. Už jsem zase za vola. Však já si zvyknu :noapprove:
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Mungo
Vsak prave, rad by som si skusil vytvorit vlastny. Ale template tam nie je a google moc nepomohol.
Na Gladiatora tam je jeden.

BP_Tyrl
Hoper napsal:
že bych hóknul naTyrla, ať přidá ještě jednu další ? Mrknutí
specielní křečkovskou hoprovskou ? Úsměv
co Tyrle ? Pff

No a jakou by jsi si asi tak představoval?

Re Mungo: Na co template? Nejlepší template je void.Mrknutí

BP_Tyrl
Poslal jsem do složky AH_Enty ouplně všechny skiny na CR_42 a J8A co jsem doma našel. I ty postahované z nettu. Vše v 512x512.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,434 návštěv