January 10 2025 22:40:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Proč létáte z "temnou stranu" (LW ?)
Easy Target
Třeba opravdu vyjde v listopadu 2006....

Safrik
Jó kdysi jsem také věřil, že novej Addon vyjde za 14 dní a nejlépe v pátek ... Smutný

GC3_Messik
Easy Target napsal:

Je nadherne v dnesni Olegovske dobe videt takoveho optimistu.

:clap::clap::clap:

Listopad je za 4 x 14 dni heheheheCoolMrknutí
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
313_Blc
AH_James_Gastowski napsal:
Mno, nad tímto jsem už taky kolikrát přemýšlel. Ale není se čeho bát. Myslím, že většina lidí, kteří ať už za Němce nebo Japonce či Italy lítají, nejsou žádní nacisti nebo fašisti.
Na druhou stranu můžeš říct, proč někdo lítá za Sověty?!! To přece taky nejsou žádní svatoušci a hrůzy a oběti komunismu si v ničem nezadají s nacismem/fašismem.

Navíc všichni Němci nebyli zarputilí nacisti. To bych mohl říct o Tobě, že když jsi žil v ČSSR, tak jsi komunista :lol:

A hlavně, vem si kdyby všichni Češi lítali za RAF, kdo by našich serverech lítal za "ty špatný"? Mrknutí

Amen ... Jinak jedná se o lásku ke strojům a ne k nějaké ideologii - pokud lítáš ila, měl by si tomu rozumět a zbytečně nevířit vodu Cool

313_123
313_Blc napsal:
AH_James_Gastowski napsal:
Mno, nad tímto jsem už taky kolikrát přemýšlel. Ale není se čeho bát. Myslím, že většina lidí, kteří ať už za Němce nebo Japonce či Italy lítají, nejsou žádní nacisti nebo fašisti.
Na druhou stranu můžeš říct, proč někdo lítá za Sověty?!! To přece taky nejsou žádní svatoušci a hrůzy a oběti komunismu si v ničem nezadají s nacismem/fašismem.

Navíc všichni Němci nebyli zarputilí nacisti. To bych mohl říct o Tobě, že když jsi žil v ČSSR, tak jsi komunista :lol:

A hlavně, vem si kdyby všichni Češi lítali za RAF, kdo by našich serverech lítal za "ty špatný"? Mrknutí

Amen ... Jinak jedná se o lásku ke strojům a ne k nějaké ideologii - pokud lítáš ila, měl by si tomu rozumět a zbytečně nevířit vodu Cool

nemáte pravdu ja jsem Roayallistickej komunista

všichni modrý jsou fašisti bez rozdílu a naším svatým
posláním je zničit tu germánskou lavinu

soudruhu bože ochranuj královnu

XXX_Dazz
3IAP_Messik napsal:
Easy Target napsal:

Je nadherne v dnesni Olegovske dobe videt takoveho optimistu.

:clap::clap::clap:

Listopad je za 4 x 14 dni heheheheCoolMrknutí

Jelikož tvůrci her vždy soucítí se svými notorickými hráči jsou všechny vydávány se značným předstihem. Navíc udělat takovou hru není problém, v nějakém 3D uplácáš pár letadýle, na zem prdneš nějakou tu texturku a to pak výhodně prodáš.
Messiku dovoluji si s tebou nesouhlasit a dávám tak 2 x 14 dní, ani o den déle.
Upravil/a XXX_Dazz dne 24-08-2006 07:11

313_123
1stCL_Jamamoto napsal:
No předně, jak píše James, bez nás modrých by to bylo asi dost jednotvárné....vy hodní byste neměli po kom střílet...

Za druhé, jak píše opět James, oni ty hodní nebyli také vždy úplně hodní. Je to spíš otázka filosofická, každý na to může mít jiný názor. Ale nevidím až tak velký rozdíl v tom mít na éru rudou hvězdu, nebo trámový kříž. Zrovna tak si nemyslím, že každý, kdo jí na tom éru má musí být automaticky komunista.

Další věc je, že nekdo má rád Spita, někdo Lavočku...a mě učarovala Bf 109.

Add. avatary: V naší letce to bylo zavedené dávno před tím, než jsem do ní vztoupil. Chápu, že to někomu může přijít i hloupé, mě se to ale docela líbí. Hrajeme si tu na německé piloty, tak proč nemít jako avatar svou fotku v německé letecké uniformě.

Prostě buď rád, že tu jsme, alespoň máš do koho střílet ... Mrknutí

S!

přečetl jsem bybli, marxismus i hitlera
a sice su hlupé ale rozdíl v tom vidím
i když prostředky k dosažení cíle jsou podobné u všech tří sekt

WT_Horrido
Byt zly je lepsi protoze dobro je hloupe a vzdy prohraje. :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

313_123
WT_Horrido napsal:
Byt zly je lepsi protoze dobro je hloupe a vzdy prohraje. :lol:

tak proč prohráváte (CW) ?
modří jsou tudíž hlupý a hodní ?
Šklebící se
Upravil/a 313_123 dne 24-08-2006 07:57

WT_Schmouddle
Horri CW nelítá a proto modří prohrávají.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 24-08-2006 08:01
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Horrido
llamabutchers.mu.nu/archives/Darth-Vader.jpg

If you only knew the power of the dark side!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
No je to velmi zajímavý dotaz a objevil jsem ho bohužel docela pozdě, ale ještě to skusím.

Za LW (už teda moc ne) a Japonce lítám z takového jakoby přesvědčení.
LW jsem si vybral hned na začátku, co IL2 vyšel. Prostě jsem se rozhodl, že to budou ti modří. Letdla mají hezčí. Časem jsem několikrát přemýšlel, ž dezertuju k červeným,a le jak se začala situace kolem IL2 vyvýjet, tak jsem zůstal u modrých, protože jsem chtěl vítezit z důvodu, že jsem dobrej a ne proto, že Oleg červeným nadržuje.
NO a pak vyšel Pacifik a konečně jsem se mohl přesunout na tu správnou stranu Zěme a pěkně v teplíčku a sluníčku svádět předem prohrané souboje a sestřelit co nejvíc američanů, co to jde. Úsměv
Každopádně za modrý v podstatě z přesvědčení. Šklebící se

airspace.cz
Opitze
jeee, to je krasna debata... jako samozvany mluvci letky MK mohu prohlasit, ze MK letka lita ve vsem, vcetne tech ruskych krapu... se spity litame taky, ale jenom kdyz chceme mit behem deseti minut kazdy 20 sestrelu a musime jit brzo spat, pripadne plnit manzelske nebo predmanzelske povinnosti.

hovadku typu Turbin je to jedno, vyprasi ti trenky v cemkoliv. Ed je svina a lita rad v nemeckych erech a zasadne proti presile, protoze ho bavi rvat do TS vety typu: no to me poser, jak to utahl... nebo kde jste, mam tu za prdeli sest spitu.... potrebuji pomoc... a kdyz tam nakonec celej uricenej, motor zavarenej, trenky spoceny, zila na spanku natekla, dorazis, vidis na zemi 5 cmoudiku a za sestym spitourem je edik a klofe ho poslednimi gulkomety... nacez se ho uklove a rekne, ze leti dom a jakmile se ti ztrati z dohledu tak na tebe spadne sest pekne nasranej spitu... a do toho ti edik poda expertni prednasku, co vsechno ty spity na neho zkousely a jaky to sou ufounsky era...

no jo... a vo tom to je... neni to o ideologii, i kdyz mnoho z nas jsou skrytymi nebo nepokrytymi rasisty. ale ja treba litam ve vsem. ale bf nebo fokac je stejne nejlepsi...

Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

rudidlo
EasyTargete, v dřívějších simech jsem převážně lítal za ty [EDIT]"hodný"[/EDIT]. A protože proti AI bylo (možná ještě je) jednodušší lítat v RED érech, vybral jsem si to obtížnější.
Upravil/a rudidlo dne 24-08-2006 09:14

http://silicon-remarks.blogspot.com
Kurtis
rudidlo napsal:
A protože proti AI bylo (možná ještě je) jednodušší lítat v RED érech, vybral jsem si to obtížnější.

To je ono. Taky jsem začínal na Lavočkách. Ale bylo to moc lehký a na on-line jsem neměl přístup. Tak jsem začal s Bf a Fw a po čase se mi to začlo natolik líbit, že březolet už nechci ani vidět.

A západní fronta..., to je nuda. 4 roky se tam piloti akorát váleli u moře. Takže RAF také nebrat.

Jirka
Bože, to je ale strašlivé nedorozumění. Odjakživa jsou přece modří ti hodní a červení ti zlí. To tady přece ví každej. Vlastně skoro každej. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

j4ck41
1stCL_Fajlow napsal:
Schválně se zeptej toho člověka, co si chtěl vytetovat hákovej kříž na sebe, viz. diskuze "Skinheads" , jakej názor má na avatary s německejma hadrama

jenom upozorneni. chtel jsem swastiku. Hakenkreuz neboli hakovy kriz je nemecky nazev pro tento symbol. Bohuzel pod slovem hakovy kriz si v dnesni dobe kazdej predstavi jen symbol pouzivanej Treti risi.
a ted k tem vasim xichtum na uniformach - nekdo to ma vcelku vydareny nekdo uz min

clone9cz napsal:
no vidis, finove meli taky hakovej kriz na letadlech (do dneska musej kazdej hakac na cernobilejch fotkach prebarvovat na modro) ... svete div se, hakovej kriz dostalo finsky letectvo od nakyho nemce, kterej jim pomahal zalozit letectvo

a vo tom to je, pokud se v tom neorientujes, tak si tady muzes pekne zavarit, tak bacha na to [Cool]

nebyl to nemec ale svedsky hrabe jakej byl velkej cestovatel a kterej si swastiku (alias hakanristi po finsku) dal do snad do svyho znaku po cestach do Orientu. V dobe Obcansky valky (1918) bilym proti rudym dal finum svoje ero kam namaloval i tuhle swastiku a po bilym vitezstvi byla modra swastika na bilym poli prijata za oficialni symbol Finnish Air Force az do konce WWII :tup:
Upravil/a j4ck41 dne 24-08-2006 09:59

CR_PETRAS
Někdo napsal :

Až budu velikej koupím si medvěda

Tak bacha kámo,abys nedopadnul jako JONÁK !!!! :confused: :rip:

KLUCI MODŘÍ :

Popište mi někdo pocit pilota Bf , který uniká kolmo dolů na plnej kotel a říká si :"Kdy už se tý svini za mnou uloměj křídla " !!!!! ( svině = Rusák z překližky ) ...

Díky předem Mrknutí
Upravil/a CR_PETRAS dne 24-08-2006 10:16

http://avionika.webpark.cz
WT_Horrido
To jsem takhle letel stremhlav a najednou, z niceho nic, se mi urvalo prave kridelko, stodevitka chtela zacit rotovat a v te rychlosti ji to urvalo kus leve poloviny kridla. A pak jsem se rozbil, o vyskoku se nedalo ani uvazovat.
Takze pocit je to dobry :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Bumik
KLUCI MODŘÍ :

Popište mi někdo pocit pilota Bf , který uniká kolmo dolů na plnej kotel a říká si :"Kdy už se tý svini za mnou uloměj křídla " !!!!! ( svině = Rusák z překližky ) ...

Díky předem Mrknutí

Já myslim, ze ty jako FIALOVEJ bys to mel moc dobre vedet [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 1stCL_Bumik dne 24-08-2006 10:25

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,173,739 návštěv