November 23 2024 01:05:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
??BAN??
Mamutak
Ikare, odejdi od jezise a vesmirnych lidi a vrat se zpátky za námi...
[img]http://www.hot.ee/mmarti/Galerii_pildid/Devil-2-textiga.jpg[/img] is not a valid Image.

www.czechlions.cz
Joe Hallenbeck
No Cibule, mozna ze si za to vyslouzim i Ban ale ne vzdy tomu tak bylo s tim slusnym chovanim.

Kolikrat se tu kdo neustale navazel do nekoho kvuli nejasnosti pohlavi? Porad jsou tu diskuze typu Je Lucka chlap? apod.
Ano kdyz je to jednou beru to jako vtip, po druhe jen zakroutim hlavou a potreti uz mi to leze krkem.

Nemate nahodou v uvodu napsano ze tato diskuze je o simulatorech? Me zatim pripada ze se tu neustale resi to jestli je Lucka zenska, nebo chlap.
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 06-08-2006 16:37
313_FlyBoy
RY-C

1stCL_Jamamoto
Joe Hallenbeck napsal:
No Cibule, mozna ze si za to vyslouzim i Ban ale ne vzdy tomu tak bylo s tim slusnym chovanim.

Kolikrat se tu kdo neustale navazel do nekoho kvuli nejasnosti pohlavi? Porad jsou tu diskuze typu Je Lucka chlap? apod.
Ano kdyz je to jednou beru to jako vtip, po druhe jen zakroutim hlavou a potreti uz mi to leze krkem.

Namete nahodou v uvodu napsano ze tato diskuze je o simulatorech? Me zatim pripada ze se tu neustale resi to jestli je Lucka zenska, nebo chlap.

Nejsem cibule a nemyslím, že za to zasloužíš ban....myslím, že na tomhle je velký kus pravdy...

310_Ikar
Taky si to nemyslim!!!!
Teda...myslim!!!
EDIT: mam za to ze v tom BANu maj asi prsty LIONi ..... trochu jsem investikativnicil...

http://www.banban...jp/pc.html

mrknete vlevo dolu, navic je v tom zrejme zapojena jejich Japonska spojenecka bunka!!!
Upravil/a 310_Ikar dne 06-08-2006 16:36

www.310raf.com
AH_James_Gastowski
310_Ikar napsal:
Taky si to nemyslim!!!!
Teda...myslim!!!
EDIT: mam za to ze v tom BANu maj asi prsty LIONi ..... trochu jsem investikativnicil...

http://www.banban...jp/pc.html

mrknete vlevo dolu, navic je v tom zrejme zapojena jejich Japonska spojenecka bunka!!!

Něco na tom bude, už zabanovali nějakýho chudáka Zera Smutný (viz vpravo dole)

3BAP_Cassius Chaerea
Lucko už fakt nese*.

Lucka
Opakuji otázku: Kdo a proč mi deaktivoval účet?

WT_Pedropan
Jejda, to jsou po dovolené legrační témata...Šklebící se

Bóže, o co jde... Káča tady půl roku šaškuje, hraje tajemno, rozpoutává debaty a dělá ji dobře, že je středem pozornosti...

A když dostane po fifáku, hodí mafiánskou výhružku...Šklebící se

No tak jdi ty huso tam, kam ses chtěla nechat líbat a bude. Lítali jsme ILa před tebou a budem i po tobě...

http://www.wtigers.org/
AH_Ronsoc
Lucka napsal:

Nepovieme nepovieme !!!Šklebící se a nepovieme!!!!!!!!!!!

podfuk
Lucka napsal:

censored by cibule.

Podfuku, ještě jeden takový sprostý osobní útok vůči komukoliv a budu nucen sáhnout k opatření, ke kterému jsem nikdy sahat nechtěl.
Upravil/a 310_cibule dne 06-08-2006 18:47

AH_James_Gastowski
Lucka napsal:

Já nechápu, co ještě řešíš?
Co se stalo: Někdo, nebo něco ti deaktivovalo účet. Podle toho, co tu psal Cibule a další admini, tak to bylo buď nedorozumění nebo nějaká chybka. Je tu spousta nových adminů a taky stránky se celkově mění, takže se není čemu divit. Rozhodně to nebyl žádný záměrný čin. O tom bychom se asi dověděli stejně jako o zabanování Opitze.
Toto vysvětlení Ti nestačí? Teď už svůj účet máš, tak v čem je problém?

WT_Peci
Podfuku trochu přibrzdi....

1stCL_Fajlow
Pozor na hubu Podfuk ať ten BAN nedostaneš na konec ty Mrknutí

1stCL_SaBot
teda jestli je todle report ze vcerejsi specialky, tak to muselo byt poradny maso Úsměv

MK_KaiN
1stCL_Fajlow napsal:
Pozor na hubu Podfuk ať ten BAN nedostaneš na konec ty Mrknutí

Teď mě tak napadá......když doma jako nemám akvárko tak sem u tebe buzna?

Hej admin,dělej něco!!!!!!

310_cibule
V této debatě jsem už řekl vše, co jsem říci chtěl. Mrzí mne, že tomu, Lucko, nechceš rozumět, ale zdá se, že je to tak to jediné, co s tím mohu dělat.

Rudidlo žádná pravidla tohoto fóra neporušil, vulgarismy jsi jako první použila ty. A není pravda, že se tě nikdo nezastal a nežádal, aby tě nechali na pokoji. Nicméně to je furt dokola...

Takže: další debata na toto téma zde již beze mne. Nicméně budu-li mít pocit, že se to tu zvrhává (a zdůrazňuji, že se jedná o pocit čistě subjektivní), využiji svá admin práva, jak už jsem to v tomto vlákně udělal.

Je možné, že mé úvodní prohlášení nebylo všemi správně pochopeno. Takže nemíním zamykat vlákna či určovat, o čem se smí mluvit a o čem ne. Většina z nás jsou dospělí lidé a za své projevy si nesou zodpovědnost sami. Opakuji: do debaty budu vstupovat jen tehdy, když se zvrhne ve vulgární osobní útoky, dostane ideologické zabarvení či v ní někdo bude porušovat zákony.

Vše ostatní je na vás. Tedy i to, jestli se nám na tomto fóru bude líbit, či nikoliv. Předpokladem jem že se budeme navzájem respektovat. To se ovšem vynutit nedá, na to je každý admin krátký.

podfuk
podfuk napsal:
Lucka napsal:

censored by cibule.

Podfuku, ještě jeden takový sprostý osobní útok vůči komukoliv a budu nucen sáhnout k opatření, ke kterému jsem nikdy sahat nechtěl.

salati Mrknutí

1stCL_Fajlow
Kain:

máš kulturní nedostatky. Policejní akademie -Z. Izer ( úryvek)

LesniHU
Nerad vam vstupuju do takovehle debaty, ale nema nahodou system nejaky automaticky sebeobranny mechanismus, ktery banuje pri prihlaseni prilis mnoha uzivatelu prilis rychle z jedne IP adresy, nebo neco podobneho?

MK_KaiN
1stCL_Fajlow napsal:
Kain:

máš kulturní nedostatky. Policejní akademie -Z. Izer ( úryvek)

Jestli myslíš že znám každou kravinu co kde řek Izer,tak teda fakt neznám.

edit.budu si muset vymyslet taky nějaký ftipný podpis Mrknutí
Upravil/a MK_KaiN dne 06-08-2006 19:57

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,020,121 návštěv