November 23 2024 08:49:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kam se vrtnout?
Tajpan
WT_Peci napsal:
No a ještě je tu WT server, nějak na něj zapomínáte, pánové...310raf.com/images/smiley/sm41.gif

na WT zabudnúť. NIKDY!!!! Jedine tam sa človek naučí ako oblbnúť Bluákov, ako zapínať kompresor v Jaku1 a zvýšiť si tým výkon vo výške. Taký menší cheat na blbo namodelované stúpajúce Bf109G2. CTRL+E. To vám nik inde neporadí. Mrknutí

Neznej
OTTO napsal:
Neznej, pak ti doporučuji, to co dělají lidé, co jsou na tom podobně, jak ty. Tj. najít si na TS někoho zkušenějšího, připojit se k němu a dělat mu číslo. Odpojit mikrofon a nastavit si hlášky do chatu. I tak se to dá.

Si Si ,jen to má tu chybu že dvojka by měla chránit svého vedoucího a to nevím jestli to zvládnu ale souhlas s tím co píšeš taky to tak vidím.:tup:

Jirka
A už vůbec bych si nezačínal s červenejma. Jsou to všechno číteři. A vždycky a všude dostávají horší letadla. [img]http://web.iol.cz/georgies/images/orangebiggrin.gif[/img] is not a valid Image.[img]http://web.iol.cz/georgies/images/orangebiggrin.gif[/img] is not a valid Image.[img]http://web.iol.cz/georgies/images/orangebiggrin.gif[/img] is not a valid Image.

313_OTTO
Co bys to nezvlád Šklebící se Nejhůř si vyslechneš pár nadávek. Už se mi to taky podařilo Mrknutí

Rigor Mortis
Je to hlavně o zábavě (sranda že to říkám zrovna já se svou pověstí nerváka letky). Někdy se lidi v letce znaj i mimo Ila, ze zaměstnání, školy apod. Jak už tady bylo řečeno nemusíš patřit nikam (pokud tě nějakým způsobem nefascinují ta pímenka před nickem). Lítej si kdy chceš a s kým chceš a až tě časem napadne, hele já bych chtěl bejt jako ofic u vás, tak ti v 99,9999% řeknou: "Jo v poho, tak si tam ty písmenka přidej" Hlavně vyzkoušej tu komunikaci a lítání v partě, pak už tě to nebude bavit jinak.

Neznej
No a jak jsem psal tak jsem byl si zalétat odpoledne včera na BP serveru a užil jsem si útok na pozemní cíle ,fakt pěkná mapa a jsem rád že tu chvíli co jsem tam byl sám mně nikdo neviděl 3krát umřít od flaku ,ale stejně mně to nedalo a letěl jsem znova bylo to tam super.Ať žije on-line :tongue:

CR_PETRAS
Nechápu co má znamenat hláška : Odpojit si mikrofon ?????

Jak pak budeš komunikovat ??? Než napíšeš do chatu jedno písmeno ,tak můžeš bejt mrtvej :tdown:

TS je na učení nejlepší nástroj....a když tě učitel zjebe tak to buď překousneš a zabereš , nebo se odepneš a jdeš na pivko :tongue:

http://avionika.webpark.cz
Neznej
BP_Kojak napsal:
Je to hlavně o zábavě (sranda že to říkám zrovna já se svou pověstí nerváka letky). Někdy se lidi v letce znaj i mimo Ila, ze zaměstnání, školy apod. Jak už tady bylo řečeno nemusíš patřit nikam (pokud tě nějakým způsobem nefascinují ta pímenka před nickem). Lítej si kdy chceš a s kým chceš a až tě časem napadne, hele já bych chtěl bejt jako ofic u vás, tak ti v 99,9999% řeknou: "Jo v poho, tak si tam ty písmenka přidej" Hlavně vyzkoušej tu komunikaci a lítání v partě, pak už tě to nebude bavit jinak.

Taky to tak cejtím nejspíš vždy u někoho zaškemrám abych se mohl přidat a když to nepude s microfonem alespoň ho uslyším.Úsměv Apropo :Máš moc pěknou uniformu to jsi opravdu Ty? :tup:

Rigor Mortis
"jsem rád že tu chvíli co jsem tam byl sám mně nikdo neviděl 3krát umřít od flaku"

... a to se Tyrl holedbal, že flaky ubral a zjednodušil. U nás sólo útočit na pozemáky = smrt (minimálně z vyděšení). Zkus to večer ať letíme alespoň 3 a nejlépe ze dvou směrů.

Tajpan
hlavne si treba uvedomiť, že každý raz začínal. Ak by tieto naše ctené esá a experti zaspomínali na svoje začiatky , myslím že by sa to nijako nelíšilo od tvojich pocitov, problémov a názorov.
Hlavné je , ak chceš pokračovať, treba prežit to učnovské obdobie a vytrvať.
Dobu ked letíš niekam 20 minút a ani nevieš ako a dostaneš PK za sekundu. Dobu, ked každý je rýchlejší, obratnejší , prestúpa ta, a presnejší a nič nemôžeš trafit.
Ked to prekonáš, tak to bude lepšie.Mrknutí
PS: Ak budeš lietať za Reds , tak ten pocit ti zostane natrvalo. :lol:

Rigor Mortis
Proč zaškemrám? Prostě se přihlaš a leť Úsměv
Uniforma je Tyrla - ksicht můj. Na www.blackpanthers.cz si o nás můžeš i přečíst.

313_OTTO
Nechápu co má znamenat hláška : Odpojit si mikrofon ?????

Jak pak budeš komunikovat ??? Než napíšeš do chatu jedno písmeno ,tak můžeš bejt mrtvej [Thumbs Down]

TS je na učení nejlepší nástroj....a když tě učitel zjebe tak to buď překousneš a zabereš , nebo se odepneš a jdeš na pivko
.
Tím myslím jen podle připojení. Pokud to prostě s mikrem nejde, tak je lepší jet bez něj a mít navolený základní hlášky(alespoň něco). Včera jsem lítal se sleeperem a ten to bez mikrafonu zvládal super.
Ale s ním je to stoprocentne lepší. To bez debat.

Jirka
3IAP_Tajpan napsal:
hlavne si treba uvedomiť, že každý raz začínal. Ak by tieto naše ctené esá a experti zaspomínali na svoje začiatky , myslím že by sa to nijako nelíšilo od tvojich pocitov, problémov a názorov.
Dobu ked letíš niekam 20 minút a ani nevieš ako a dostaneš PK za sekundu. Dobu, ked každý je rýchlejší, obratnejší , prestúpa ta, a presnejší a nič nemôžeš trafit.

Doporučuju takovýho devítkovýho Spita. Nebo Lavočku. Tam budeš mít ten pocit méněcennosti obzvláště silnej. :tup:

1stCL_Wedge
Ve skrze souhlasím s názory, které zde byly napsány. Není třeba se rychle hnát pod křídla nějaké té letky.
Létání v letce neznamená to, že se z Tebe za pár týdnů stane eso, znamená to, že Ti budou vysvětleny základní principy spolupráce, létání, manévrů a samozřejmě i jistého řádu, kterým se danná letka řídí.
Je třeba se jen správně rozhodnout!...........takže k BLUE:tup:...potřebujem nové cíleŠklebící se

Jinak Ti přeji GL a CS!!!

Tajpan
Jirka napsal:
3IAP_Tajpan napsal:

Doporučuju takovýho devítkovýho Spita. Nebo Lavočku. Tam budeš mít ten pocit méněcennosti obzvláště silnej. :tup:

No dobre. uznávam jediné dve lietadlá, z ktorými sa dá bojovať ferovo 1:1. Skôr tá moja poznámka bola myslená s nostalgiou na doby, ked Blue piloti vydávali zo seba všetko a bolo vidieť že to vedia, bolo radosť bojovať proti nim. Ach, kde sú tie doby , ked sa lietalo boom and zoom. Teraz stačí stiahnuť plyn, vyhod klapky pridaj plyn a je hotovo.
Stačí si prečítať Turbovo okienko. :rol:

WT_Horrido
Tajpane tak to je nejvyssi cas prebehnout zase k modrym ne? Mrknutí:lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
WT_Horrido napsal:
Tajpane tak to je nejvyssi cas prebehnout zase k modrym ne? Mrknutí:lol:

Neskoro, Vstupky už nezoženiem. Naposledy čo som letel za modrých, som vystúpal do predpísanej výšky, (pre súboj s jakom3 minimálne 5000m) a nikoho nevidel. Všetko sa to masakrovalo v kiláku. a tí čo boli v dvoch, tak tí boli už velmi vysoko.A človek,si chce vystreliť. Aspon raz. Mrknutí

Neznej
[quote]BP_Kojak napsal:
"jsem rád že tu chvíli co jsem tam byl sám mně nikdo neviděl 3krát umřít od flaku"

... a to se Tyrl holedbal, že flaky ubral a zjednodušil. U nás sólo útočit na pozemáky = smrt (minimálně z vyděšení). Zkus to večer ať letíme alespoň 3 a nejlépe ze dvou směrů.[/quot

NO ONO TO ASI NEBYLO TĚMA FLAKY ........Naštvaný ALE NĚČÍM JINÝM JEN SI NEMOHU SPOMENOUT ČÍMMrknutí

Neznej
[quote]BP_Kojak napsal:
Proč zaškemrám? Prostě se přihlaš a leť Úsměv
Uniforma je Tyrla - ksicht můj. Na www.blackpanthers.cz si o nás můžeš i přečíst.[/q

Tak jsem se na Vás mrknul a musím říci že to ohodnocení je velmi vtipný a pokud je pravdivý tak připrav pekáč kachna na sestřel už letí:tongue:

Máte moc pěkný obrázky z boje:tup:

Neznej
Dnes jdu se ženou do Divadla takže bohužel nemohu dnes mít povolený vzletSmutný:lol:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,948 návštěv