Kam se vrtnout?
|
Tajpan |
Přidané 17-07-2006 14:25
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
WT_Peci napsal:
No a ještě je tu WT server, nějak na něj zapomínáte, pánové...
na WT zabudnúť. NIKDY!!!! Jedine tam sa človek naučí ako oblbnúť Bluákov, ako zapínať kompresor v Jaku1 a zvýšiť si tým výkon vo výške. Taký menší cheat na blbo namodelované stúpajúce Bf109G2. CTRL+E. To vám nik inde neporadí. |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 14:27
|
Nováček
Příspěvek: 21
Založený: 15.07.06
|
OTTO napsal:
Neznej, pak ti doporučuji, to co dělají lidé, co jsou na tom podobně, jak ty. Tj. najít si na TS někoho zkušenějšího, připojit se k němu a dělat mu číslo. Odpojit mikrofon a nastavit si hlášky do chatu. I tak se to dá.
Si Si ,jen to má tu chybu že dvojka by měla chránit svého vedoucího a to nevím jestli to zvládnu ale souhlas s tím co píšeš taky to tak vidím.:tup: |
|
|
|
Jirka |
Přidané 17-07-2006 14:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
A už vůbec bych si nezačínal s červenejma. Jsou to všechno číteři. A vždycky a všude dostávají horší letadla. [img]http://web.iol.cz/georgies/images/orangebiggrin.gif[/img] is not a valid Image.[img]http://web.iol.cz/georgies/images/orangebiggrin.gif[/img] is not a valid Image.[img]http://web.iol.cz/georgies/images/orangebiggrin.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 17-07-2006 14:29
|
Uživatel
Příspěvek: 547
Založený: 03.10.05
|
Co bys to nezvlád Nejhůř si vyslechneš pár nadávek. Už se mi to taky podařilo |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 17-07-2006 14:30
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 199
Založený: 21.12.05
|
Je to hlavně o zábavě (sranda že to říkám zrovna já se svou pověstí nerváka letky). Někdy se lidi v letce znaj i mimo Ila, ze zaměstnání, školy apod. Jak už tady bylo řečeno nemusíš patřit nikam (pokud tě nějakým způsobem nefascinují ta pímenka před nickem). Lítej si kdy chceš a s kým chceš a až tě časem napadne, hele já bych chtěl bejt jako ofic u vás, tak ti v 99,9999% řeknou: "Jo v poho, tak si tam ty písmenka přidej" Hlavně vyzkoušej tu komunikaci a lítání v partě, pak už tě to nebude bavit jinak. |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 14:31
|
Nováček
|
No a jak jsem psal tak jsem byl si zalétat odpoledne včera na BP serveru a užil jsem si útok na pozemní cíle ,fakt pěkná mapa a jsem rád že tu chvíli co jsem tam byl sám mně nikdo neviděl 3krát umřít od flaku ,ale stejně mně to nedalo a letěl jsem znova bylo to tam super.Ať žije on-line :tongue: |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 17-07-2006 14:33
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Nechápu co má znamenat hláška : Odpojit si mikrofon ?????
Jak pak budeš komunikovat ??? Než napíšeš do chatu jedno písmeno ,tak můžeš bejt mrtvej :tdown:
TS je na učení nejlepší nástroj....a když tě učitel zjebe tak to buď překousneš a zabereš , nebo se odepneš a jdeš na pivko :tongue: |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 14:33
|
Nováček
|
BP_Kojak napsal:
Je to hlavně o zábavě (sranda že to říkám zrovna já se svou pověstí nerváka letky). Někdy se lidi v letce znaj i mimo Ila, ze zaměstnání, školy apod. Jak už tady bylo řečeno nemusíš patřit nikam (pokud tě nějakým způsobem nefascinují ta pímenka před nickem). Lítej si kdy chceš a s kým chceš a až tě časem napadne, hele já bych chtěl bejt jako ofic u vás, tak ti v 99,9999% řeknou: "Jo v poho, tak si tam ty písmenka přidej" Hlavně vyzkoušej tu komunikaci a lítání v partě, pak už tě to nebude bavit jinak.
Taky to tak cejtím nejspíš vždy u někoho zaškemrám abych se mohl přidat a když to nepude s microfonem alespoň ho uslyším. Apropo :Máš moc pěknou uniformu to jsi opravdu Ty? :tup: |
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 17-07-2006 14:37
|
Rozkoukaný
|
"jsem rád že tu chvíli co jsem tam byl sám mně nikdo neviděl 3krát umřít od flaku"
... a to se Tyrl holedbal, že flaky ubral a zjednodušil. U nás sólo útočit na pozemáky = smrt (minimálně z vyděšení). Zkus to večer ať letíme alespoň 3 a nejlépe ze dvou směrů. |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 17-07-2006 14:40
|
Diskutující
|
hlavne si treba uvedomiť, že každý raz začínal. Ak by tieto naše ctené esá a experti zaspomínali na svoje začiatky , myslím že by sa to nijako nelíšilo od tvojich pocitov, problémov a názorov.
Hlavné je , ak chceš pokračovať, treba prežit to učnovské obdobie a vytrvať.
Dobu ked letíš niekam 20 minút a ani nevieš ako a dostaneš PK za sekundu. Dobu, ked každý je rýchlejší, obratnejší , prestúpa ta, a presnejší a nič nemôžeš trafit.
Ked to prekonáš, tak to bude lepšie.
PS: Ak budeš lietať za Reds , tak ten pocit ti zostane natrvalo. :lol:
|
|
|
|
Rigor Mortis |
Přidané 17-07-2006 14:41
|
Rozkoukaný
|
Proč zaškemrám? Prostě se přihlaš a leť
Uniforma je Tyrla - ksicht můj. Na www.blackpanthers.cz si o nás můžeš i přečíst. |
|
|
|
313_OTTO |
Přidané 17-07-2006 14:41
|
Uživatel
Příspěvek: 547
Založený: 03.10.05
|
Nechápu co má znamenat hláška : Odpojit si mikrofon ?????
Jak pak budeš komunikovat ??? Než napíšeš do chatu jedno písmeno ,tak můžeš bejt mrtvej [Thumbs Down]
TS je na učení nejlepší nástroj....a když tě učitel zjebe tak to buď překousneš a zabereš , nebo se odepneš a jdeš na pivko .
Tím myslím jen podle připojení. Pokud to prostě s mikrem nejde, tak je lepší jet bez něj a mít navolený základní hlášky(alespoň něco). Včera jsem lítal se sleeperem a ten to bez mikrafonu zvládal super.
Ale s ním je to stoprocentne lepší. To bez debat. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 17-07-2006 14:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
3IAP_Tajpan napsal:
hlavne si treba uvedomiť, že každý raz začínal. Ak by tieto naše ctené esá a experti zaspomínali na svoje začiatky , myslím že by sa to nijako nelíšilo od tvojich pocitov, problémov a názorov.
Dobu ked letíš niekam 20 minút a ani nevieš ako a dostaneš PK za sekundu. Dobu, ked každý je rýchlejší, obratnejší , prestúpa ta, a presnejší a nič nemôžeš trafit.
Doporučuju takovýho devítkovýho Spita. Nebo Lavočku. Tam budeš mít ten pocit méněcennosti obzvláště silnej. :tup: |
|
|
|
1stCL_Wedge |
Přidané 17-07-2006 14:56
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 324
Založený: 21.10.05
|
Ve skrze souhlasím s názory, které zde byly napsány. Není třeba se rychle hnát pod křídla nějaké té letky.
Létání v letce neznamená to, že se z Tebe za pár týdnů stane eso, znamená to, že Ti budou vysvětleny základní principy spolupráce, létání, manévrů a samozřejmě i jistého řádu, kterým se danná letka řídí.
Je třeba se jen správně rozhodnout!...........takže k BLUE:tup:...potřebujem nové cíle
Jinak Ti přeji GL a CS!!!
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 17-07-2006 14:58
|
Diskutující
|
Jirka napsal:
3IAP_Tajpan napsal:
Doporučuju takovýho devítkovýho Spita. Nebo Lavočku. Tam budeš mít ten pocit méněcennosti obzvláště silnej. :tup:
No dobre. uznávam jediné dve lietadlá, z ktorými sa dá bojovať ferovo 1:1. Skôr tá moja poznámka bola myslená s nostalgiou na doby, ked Blue piloti vydávali zo seba všetko a bolo vidieť že to vedia, bolo radosť bojovať proti nim. Ach, kde sú tie doby , ked sa lietalo boom and zoom. Teraz stačí stiahnuť plyn, vyhod klapky pridaj plyn a je hotovo.
Stačí si prečítať Turbovo okienko. :rol: |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 17-07-2006 15:03
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Tajpane tak to je nejvyssi cas prebehnout zase k modrym ne? :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 17-07-2006 15:20
|
Diskutující
|
WT_Horrido napsal:
Tajpane tak to je nejvyssi cas prebehnout zase k modrym ne? :lol:
Neskoro, Vstupky už nezoženiem. Naposledy čo som letel za modrých, som vystúpal do predpísanej výšky, (pre súboj s jakom3 minimálne 5000m) a nikoho nevidel. Všetko sa to masakrovalo v kiláku. a tí čo boli v dvoch, tak tí boli už velmi vysoko.A človek,si chce vystreliť. Aspon raz. |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 15:20
|
Nováček
|
[quote]BP_Kojak napsal:
"jsem rád že tu chvíli co jsem tam byl sám mně nikdo neviděl 3krát umřít od flaku"
... a to se Tyrl holedbal, že flaky ubral a zjednodušil. U nás sólo útočit na pozemáky = smrt (minimálně z vyděšení). Zkus to večer ať letíme alespoň 3 a nejlépe ze dvou směrů.[/quot
NO ONO TO ASI NEBYLO TĚMA FLAKY ........ ALE NĚČÍM JINÝM JEN SI NEMOHU SPOMENOUT ČÍM |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 15:24
|
Nováček
|
[quote]BP_Kojak napsal:
Proč zaškemrám? Prostě se přihlaš a leť
Uniforma je Tyrla - ksicht můj. Na www.blackpanthers.cz si o nás můžeš i přečíst.[/q
Tak jsem se na Vás mrknul a musím říci že to ohodnocení je velmi vtipný a pokud je pravdivý tak připrav pekáč kachna na sestřel už letí:tongue:
Máte moc pěkný obrázky z boje:tup: |
|
|
|
Neznej |
Přidané 17-07-2006 15:25
|
Nováček
|
Dnes jdu se ženou do Divadla takže bohužel nemohu dnes mít povolený vzlet:lol: |
|
|