-prover nastaveni zvuku a nastav pokusne vsechno na minimum (ve hre i ve win)
-neinstaloval jsi v posledni dobe nejakou novou nebo starou javu? Tim by to take mohlo byt.
Lavo napsal:
LWolf a mas namodovany Sturm alebo cisty ???Skus dat cisty a testovat a postupne pridavaj veci az capnes tu po ktorej sa to zacne diat...
Flane zabudol som , ze moja mobo ma pasiv na CPU aj zo spodu....ale faktom je ,ze aj ked prilozim svoju packu na CPU v zatazi je studene jak psi cumak...asi mam dobry kus, navyse ma odomknuty multiplikator....hehe
Pasiv mam jen z druhe strany na NB. Zkus Real Temp, na to jsem zvedav co to hodi :-) Predpokladam, ze to bude teplota naznacujici nejakou zatoulanou dusikovou slinu nekde v patici, nebo utajene vodni chlazeni :-)
Kdyz prochazis fora z pocatku roku, vsude mozne panovala panika z toho co ty Wolfdale byly schopne blit za teploty. Nekdy az brutalne vysoke, ackoliv pri pohmatu se procesor tvaril jako ze div staci rozpoustet jinovatku.
No a to multiplikovani a pretaceni...v tomhle je asi videt tech 45nm. I 8200 jde pretocit na cca 4 ghz rock stabil se slusnym, nijak zazracnym chlazenim...:-)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.